Zmenek z Indriyo – Priročnik čutne ženske

18.00

Za vse ženske dileme, za vsa zlomljena srca, za manj skrbi in več zadovoljstva, za to, da spoznaš kako si lepa in upaš biti kar si! Prvi priročnik za čutno žensko, ki ti izda recept kako lahko končno: prenehaš dvomiti vase, spoznaš vpliv čustev na tvoje zdravje, ozdraviš odnose, umakneš

Šifra: 73774 Kategoriji: ,

Opis

Za vse ženske dileme, za vsa zlomljena srca, za manj skrbi in več zadovoljstva, za to, da spoznaš kako si lepa in upaš biti kar si!

Prvi priročnik za čutno žensko, ki ti izda recept kako lahko končno:
prenehaš dvomiti vase,
spoznaš vpliv čustev na tvoje zdravje,
ozdraviš odnose,
umakneš vse kar te omejuje,
svoje želje spremeniš v pravilne odločitve,
najdeš svojo iskrico življenja,
izboljšaš samopodobo, …
… in si upaš čutiti in živeti!

PRIROČNIK ČUTNE ŽENSKE – ZMENEK Z INDRIYO je avtorica ustvarila z namenom ustvariti vodilo za vsa pomembna ženska vprašanja in dileme. V priročniku boš izvedela, zakaj ženske bijemo boj z življenjem in kaj pomeni se v življenju osvoboditi. Zakaj nikoli ne smemo biti to, kar v nas vidijo drugi, ne smemo biti samo žena ali najboljša mama. Ne smemo tajiti svojih skritih želja, sovražiti svoje telo, živeti za delo in se obračati proti življenju. Podala se boš na raziskovanje čudovitega sveta tvoje čutne zaznave in pozornosti ter spoznala vpliv čustev in tvoje energije na lastne reakcije, zdravje in odločitve.

Našla boš šaljive prispodobe, osebne in življenjske anekdote, strokovna dejstva in praktične nasvete za spremembo v življenju.

Dodatne informacije

avtor

Mateja Žagar

format

14,5 x 21,0 cm

isbn

9789612901622

leto-izida

2019

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

80 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu