Išči
Generic filters
9883074 / Pixabay

Jesensko enakonočje, praznik Manifestacije

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Danes, 23.9.2019, ob 9.50. uri

Karta jesenskega ingresa pravi, da nam bodo planeti odprli magične moči, Luna bo vzpodbudila našo življenjsko nalogo, da se bomo v jesenjskem času lahko čim bolj posvetili spremembi, za boljši svet. Realizaciji svojih svetlih potencialov.Iz največjih globin bomo prinesli moč, da spremenimo majhne in tudi velike stvari, na boljše.

Jesen bo v znamenju prebujanja zavesti in razvoja naših potencialov.

Zelo pomembne planetarne konstalacije, nam bodo dale pogum in voljo, da vztrajamo v pozitivnih spremembah. Starejšo generacijo, z navajenostjo, živeti po starih vzorcih, počasi nadomešča čas sprememb, z novo generacijo, ki se bori k spremembi proti podnebni katastrofi in jemlje veganstvo, kot način življenja.Prebuja se zavest pri mladih, saj jim je jasno, da je neizbežno spremeniti življenjske navade, da bodo lahko sploh živeli v prihodnjih desetletjih.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 23. 4. 2021: "Podivjana" energija Marsa

Astrološka napoved 23. 4. 2021: “Podivjana” energija Marsa

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem