Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Julija nas bo premetavalo – Numerološki mesečnik za julij 2020

foto pexels.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Julij prinaša prav posebno energijo. Energija števila 7 je nekoliko čustveno hladna in bolj racionalna. Marsikomu bi tako lahko prinesla mrzel tuš in ne-prav-prijeten ter bolj realen pogled na situacijo, svet in predvsem na sebe.

Število 7 simbolizira pravičnost- a pot do nje se šele pričenja

Krizno žarišče bodo seveda medsebojni odnosi ter predvsem odnos, ki ga gojimo do sebe. Celotno leto nas bo preko dogodkov in občutij na tak ali drugačen način vabilo ter slej kot prej prisililo, da pogledamo tiste dele sebe, ki nam niso všeč in niso v skladu z – kako bi dejali – zakonitostmi Luči, Ljubezni, korektnosti in pravice. Naj gre za gibanja kot so Black lives matter ali pa doma zatirano gospodinjo, pokalo je in še bo po šivih. Čas za pravi preobrat ali željeni rezultat pa še ni tu.

Lokalne krivice, globalno povezovanje

Proces globalnega povezovanja se je pričel pred leti. Naj gre za soseda ali nekoga na drugem koncu sveta, vse bolj smo priča odzivu javnosti ter sveta kot celote v imenu pravice. Ta energija bo leta 2020 in 2022 močnejša – opozoriti velja, da število 7 (julij je sedmi mesec) simbolizira ravno pravičnost.

Kolektivna zavest se spreminja

Smo v času globalnih sprememb. Pravijo, da se je suženjstvo dokončno izkoreninilo, ko je bila dosežena kritična masa ljudi na svetovni ravni, ki je bila proti. Podobnim premikom, žal še vedno tudi ravno s področja rasizma, smo znova priča. Naj gre za barvo kože, versko izpoved, spolno usmerjenost … globalno se povezujemo v za ali proti.Srednja pot je še vedno odgovor Srednja pot ali preprosto: “skupaj”. To bo vodilo tako na osebni kot tudi na globalni ravni.Kako najti pot skupaj? Črno in belo tvorita bogato paleto čudovitih odtenkov sive, tudi srebrne ali platinaste… a to jima nikakor ne uspe, če vztrajata pri popolni črni ali beli. Torej, kje in na kakšen način se morda upirate močno potrebni spremembi?Zelo redko smo postavljeni v situacijo, v kateri ni moč najti skupne poti. Seveda pa je prvi korak razumevanje in sprejemanje drugačnosti – kar nikakor ne pomeni odobravanje.

Julija si vzemite čas za sebe v tišini in odmiku

Deležni bomo preobilja informacij in pravega bombardiranja različnih, mnogokrat nasprotujočih si mnenj. Odmik in trezen razmislek bosta ključnega pomena. Preberite verodostojnost objav na socialnih omrežjih preden zapadete v čustven odziv. Danes je skoraj vse preverljivo. Ne nasedajte vsaki čenči, ki jo slišite.  Ne namenjajte svoje energije tistim, ki so toksični in vedno negativno, celo napadalno nastrojeni. Poslušajte nasvet, sprejmite mnenje, a pretehtajte argumente in oblikujte svoje lastno stališče.

Število 7 označuje duhovno in osebnostno rast

Julij je torej idealen čas, da bi posegli po dobri knjigi, dokumentarcu, delavnici, predvsem pa pogledu v lastne globine, zato preživite več časa v naravi, v tišini, v meditaciji in preprosto sami s seboj.Mesečnik je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka Lili Sorum
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem