Išči
Generic filters
laura-gomez-TqkbTTk-5xw-unsplash_1

JYOTISH napoved za DECEMBER glede na ASCENDENT

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek
X

Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS

Sledi napoved za mesec DECEMBER 2019 ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA po VEDSKI ASTROLOGIJI – JYOTISH. Energija planetov se bo v mesecu decembru za vsako posamezno znamenje malo drugače prerazporedila.

* Razlaga je za določeno znamenje splošna in ne konkretna, saj je odvisna od postavitve planetov v vaši natalni karti in se bere glede na vaš ASCENDENT (po Jyotishu).

OVNI  ali LUNA V OVNU: ta mesec bo za vas zelo pester predvsem na partnerskem področju. Vaša komunikacija do partnerja bo na trenutke agresivna in strastna in se bo spreminjala iz dneva v dan ali celo iz ure v uro, partnerju pa to ne bo preveč všeč, a se bo za odnos z vami potrudil, saj mu bo veliko pomenila sreča in zadovoljstvo v odnosu. Zato bo zadeve miril in se vam prilagajal. Na začetku meseca bo pri vas v ospredju izobraževanje in zanimanje za duhovne vsebine, lahko pa se v tem času odpravite tudi na kakšno daljšo potovanje. Že nekaj časa je v ospredju vaš oče in odnos z njim, ki je bil v preteklosti na trenutke ogrožen. Oče pa bi lahko imel težave z zdravjem. Zdaj se bo to spremenilo, odnos se bo izboljšal in zdravje očeta se bo popravilo. Proti koncu meseca se bo vaš partner usmeril v delo in službo, vas pa bo še bolj potegnilo v izobraževanja, lahko iz duhovnih vsebin. O tem in na splošno o okultnih temah se boste želeli čim več pogovarjati z drugimi.

BIKI ali LUNA V BIKU: v tem mesecu se boste ukvarjali s številnimi spremembami, ki se vas bodo dotaknile. Prinesle vam bodo težave in ovire, lahko pa tudi kakšnega nasprotnika, posebej na poslovnem področju. V ospredju bodo tako odnosi z sodelavci, ki bodo že kar kronično težki in spremenljivi. Že nekaj časa imate na poslovnem področju težave z nekaterimi ljudmi, ki so se od vas lahko umaknili brez pravega vzroka, lahko pa ste to storili tudi vi. V tem času bi vam lahko težave delal tudi partner, tudi on bi se lahko umikal, lahko pa odšel za nekaj časa v tujino. V odnosih do družine, partnerja in otrok se lahko pojavi bolj težka in prepirljiva komunikacija. Spremembe se bodo dogajale tudi na področju prihodkov, kjer lahko dodatno zaslužite ali se vam poviša plača. Konec meseca bodo odnosi z drugimi precej bolj prijetni, saj se bodo stvari umirile, tako v družini kot v službi. Vaš oče mora v te času malo bolj paziti na zdravje.

DVOJČKI ali LUNA V DVOJČKU: v tem mesecu se boste večinoma ukvarjali z vašimi otroki ali pa uspehom in ljubeznijo. Sploh prvi otrok vam bo v ospredju, nanj pa se boste mogoče tudi razjezili in to v povezavi s financami. Mogoče  se vam bo zdelo, da tudi kar veliko zapravite za otroke in vas bo to vznemirilo. V partnerstvu sem vam bo situacija, ki do zdaj sploh ni bila rožnata, malo popravila. Tako se boste v mesecu decembru več družili in se na splošno gibali med ljudmi, prijatelji ali pa poslovnimi sodelavci. Tudi s partnerjem se vam bo odnos precej izboljšal, saj bo le ta bolj prijazen in ljubeč, kot ponavadi. Tudi v službi vam bo lažje, odnosi se bodo tudi tam izboljšali. Proti koncu meseca boste bolj kot ponavadi razmišljali o težavah in ovirah, ki vam jih postavlja življenje, poleg tega pa bi bili lahko nejevoljni zaradi partnerja, ki bo skušal uveljavljati svojo avtoriteto nad vami. To lahko doživite tudi od drugih ljudi, zato se vam svetuje pazljivost in strpnost, če želite konec  decembra preživeti s čim manj stresa. V ljubezni vas čakajo spremembe, posebej na področju statusa.

RAKI ali LUNA V RAKU: V tem času se boste v tem mesecu veliko ukvarjali s partnerjem in odnosi. Na vidilu so še vedno stalne spremembe in preobrazbe vašega partnerstva, ki je že nekaj časa na preizkušnji. Tako ste mogoče nekateri končali dolgoletna partnerstva ali pa se odtujili od partnerja. V vendar je v mesecu decembru nakazano nekoliko boljše stanje, saj se boste trudili okoli partnerja, ker boste imeli željo po ljubezni in pozornosti. A vaš trud bo velikokrat naletel na nerazumevanje, zato si boste želeli nove ljubezni. Tudi drugi odnosi bodo v mesecu decembru na preizkušnji, saj se boste želeli družiti z ljudmi, ki vas razumejo in podpirajo. Tako se kakšno prijateljstvo lahko malce zamrzne ali pa celo konča. V tem obdobju vas bo zanimal tudi uspeh in pa vaše materialno stanje. imeli boste večje stroške, a se vam ne svetuje jemati posojil oziroma kreditov. Sicer pa se vam kaže dovolj dela in večji zaslužek in ob koncu meseca bo situacija z denarjem kar ugodna. Konec meseca bi lahko srečali tudi nekoga iz preteklosti, ki vam bo popestril hladne decembrske dni, saj bo v vas vzbudil romantično zanimanje. Cel mesec pazite tudi na zdravje, posebej v drugem delu decembra.

LEVI ali LUNA V LEVU: za vas bo začetek decembra čas umika in uživanja v domu, saj boste večino časa bolj doma in vas ne bo tako zelo vleklo v družbo, kot ponavadi. Tako se boste bolj trudili za dom in domače, v ospredju pa bo tudi želja po zaslužku, a tudi ta denar bo verjetno povezan z delom na domu ali v bližini doma. Mogoče se boste lotili kakšnega dodatnega dela, ki bi ga lahko delali od doma ali pa boste za svojo službo primorani delati še doma. Na ljubezenskem področju še vedno ni ravno najbolje, a se bo decembra situacija malo popravila in lahko srečate nekoga, ob katerem vam bo srce začelo hitreje biti ali pa poglobite kakšno prijateljstvo. Vendar to obdobje še vedno ni namenjeno kakšnim resnim vezam, bolj se boste spuščali v priložnostne avanture, ki se na koncu najbrž ne bodo izkazali kot trajne veze. A ne obupajte, kmalu se bo to spremenilo, že januarja vam bodo zvezde glede tega bolj naklonjene. Zdaj pa uživajte v spoznavanju in druženju, saj bo za to veliko priložnosti. Ob koncu meseca boste tudi bolj pogosto zahajali ven in v družbo, kot na začetku in tako se lahko zgodi, da spoznate koga novega. Lahko pa srečate tudi kakšno staro ljubezen, s katero pa se vam ne svetuje zapletati. Na splošno bodo v drugi polovici decembra odnosi na preizkušnji. To je čas, ko se vam svetuje, da nekatere ljudi prenehate idealizirati.

DEVICE ali LUNA V DEVICI: za vas bo v prvi polovici meseca zelo pomembno, da skrbite za družino in družinske člane. Zadovoljni in srečni boste v svojem domu, v družinskem krogu se boste počutili sprejete in varne. V preteklosti namreč ni bilo tako, a situacija se je že z novembrom popravila. To se bo nadaljevalo tudi v decembru, kjer se boste ne le posvečali svoji družini, ampak tudi vabili na dom druge družinske člane, ki ne živijo z vami, prijatelje ali ljudi, s katerimi imate veliko skupnega, lahko tudi poslovne sodelavce. Tudi odnos  s partnerjem se bo popravil, saj boste do njega bolj velikodušni in pozorni kot ponavadi. Zanimal vas bo tudi status otrok in njihova prihodnost in veliko boste razpravljali o tem. Ob koncu meseca se vam bo situacija v ljubezni še bolj popravila, saj boste doma resnično prisotni ter pripravljeni na pomoč in kompromise. Samski lahko v tem obdobju srečate nekoga, ki vam bo zelo všeč.

TEHTNICE ali LUNA V TEHTNICI: za vas bo v tem času v ospredju vaš partner, ki se bo v mesecu decembru trudil okoli vas in se vam bolj posvečal kot ponavadi. Če ste samski, pa se bodo okoli vas smukali potencialni partnerji ali pa prijatelji, lahko tudi družinski člani in sodelavci. Vendar se vam svetuje previdnost. Lahko bi bilo to ukvarjanje z vami  z nekim skritim namenom, ki ga vi ne poznate. Lahko pa vas bodo ti prijazni in skriti manevri tudi razjezili. Se pa boste na začetku decembra veliko družili in se ukvarjali z družino in domom, kjer je sicer nakazan trud, a tudi neke vrste naveličanosti, saj se vam ne da več toliko ukvarjati z družino kot ste se včasih. Imeli boste težnjo, da bi v tem času raje malo bolj poskrbeli zase. Najbrž bodo ravno zato vaš partner ali pa družina šli v akcijo in se ukvarjali z vami. Težave, ki se bodo pojavile, boste skušali reševati s pravičnostjo in strpnostjo, a boste po drugi strani tudi ukazovalni in zahtevni. Proti koncu meseca vam bodo postali nameni vaše družine, partnerja ali prijateljev jasni in vedeli boste zakaj se gre. Postali boste bolj mehki in ljubeznivi, zato ker so vas prijatelji ali družina skušali presenetiti s čim prijetnim. Komunikacija bo končno stekla. Vas bodo pa v mesecu decembru še vedno zanimala potovanja in znanja v povezavi z duhovnostjo.

ŠKORPIJONI ali LUNA V ŠKORPIJONU: na začetku meseca boste v ospredje postavili samega sebe, v povezavi z vašim poslom ali statusom. Zase boste zahtevali več in boste zato bolj avtoritativni in zahtevni, v doseganju svojih ciljev povezanih  s službo ali s tem kaj v življenju hočete. Drugače pa boste skrivali svoje težave, ki bi se lahko ob tem pojavile in o tem ne boste želeli z nikomur razpravljati. V družini boste želeli sicer ugajati in se boste trudili za družinske člane, a v manjši meri kot ponavadi. Še vedno so pri vas prisotne težave pri denarju, saj še vedno nimate občutka varnosti glede tega. V mesecu decembru bo tega sicer manj, a od zadaj vas bo vseeno še vznemirjal občutek, da nimate dovolj finančnih sredstev, da bi jih razporejali kot bi želeli. Vendar se bo to kmalu spremenilo in glede tega se vam obetajo boljši časi.  Ob koncu meseca se boste v komunikaciji bolj odprli, bolj boste povezani tudi s prijatelji. Poleg tega boste tudi v družini, posebej pri otrocih odločnejši in bolj avtoritativni. Čustveno boste pa še vedno umaknjeni in kaj se v resnici dogaja v vas, ne boste povedali nikomur, mogoče le najbližjim prijateljem. Za partnerstvo se boste pripravljeni bolj potruditi, a le če boste videli, da je vredno vlagati trud. Tako bo za resne veze to malo boljše obdobje kot pa za avanture in bežna prijateljstva.

STRELCI ali LUNA V STRELCU: še vedno se boste v tem mesecu ukvarjali z odgovornostjo, ki jo namenjate družini, v povezavi  s trudom. Poleg tega ste morali že v bližnji preteklosti pokazati tudi pogum, da ste se soočili z problemi, vezanimi na družinsko situacijo. Tako ste se soočili s stvarmi, ki so bile v vaši družini dolgo zatajevane ali skrite, posebej v odnosih. To se bo  nadaljevalo tudi zdaj, a vse to boste uspešno reševali, posebej v pogovorih s prijatelji. Vaša komunikacija lahko ob tem vseeno kdaj postane nestrpna ali jezljiva, vendar se boste držali nazaj. Vso jezo in gnev zaradi stvari, ki bi vas s prijatelji ali pa tudi družinskimi člani vznemirile, boste najbrž stresali na najbližje, sploh otroke. Posebej pazite na začetku meseca tudi na komunikacijo v službi in v povezavi s poslom. Tudi tukaj si lahko nakopljete kakšen skriti konflikt. Ob koncu meseca se boste še bolj potegnili vase in sploh ne boste hoteli z nikomer razpravljati o poslu in poslovnih zadevah. Še vedno se boste prilagajali drugim, posebej partnerju in ob koncu meseca bi v ospredje lahko prišle finančne zadeve. Boste pa vseeno bolj odločni, samozavestnejši in srečnejši in se boste bolj postavili zase. V poslu lahko ta mesec več zaslužite.

KOZOROGI ali LUNA V KOZOROGU: cel mesec boste bolj umaknjeni v samoto in boste deležni družbe le, če bo kdo prišel k vam. Sami ne boste veliko hodili okrog, saj vam bo ljubša samota in pa premišljevanje. Malo bolj družabni boste le v službi ali v poslovnem okolju,  a tudi tu boste bolj rezervirani kot ne in se boste družili le v bolj zaprtih krogih. Drugače lahko v službi v tem času pride do kakšnih konfliktov v komunikaciji, saj bi vas znalo marsikaj razjeziti. Pa tudi glede doma in statusa, ki ga imate ali trenutno urejate. Konec meseca boste še vedno raje bolj sami kot ne, a vendarle boste imeli željo, da se polepšate na zunaj, si kaj lepega kupite ali obiščete frizerja ter kozmetičarko. Tko vas bo vsaj to spravilo ven med ljudi. Tako se boste odpravili ven z otroki, če jih imate, lahko pa tudi na pogovor h kakšnemu prijatelju. V tem obdobju morate tudi paziti na zdravje, drugače pa vas bodo privlačila tudi duhovna znanja, meditacije in delavnice povezane z raziskovanjem vaše notranjosti in dviga zavesti.

VODNARJI ali LUNA V VODNARJU: cel mesec se boste ukvarjali z prihodki in stroški, ki bodo v tem mesecu najbrž veliki in vas bodo skrbeli. Denar boste porabljali večinoma za družinske člane, pa tudi prijatelje, nekaj nepričakovanih stroškov pa bi lahko priletelo tudi iz strani posla, oziroma službe. Vendar pa boste v tem obdobju v službi tudi dobro zaslužili, tako, da se vam zna premoženje povečati. Zato se res ne obremenjujete toliko s tem, koliko zapravite, saj vemo, da kolikor damo, tudi dobimo nazaj in da je dobro,  da energija denarja kroži, ne pa stoji na mestu. V službi boste drugače odločnejši in bolj samozavestni, a pazite pri komunikaciji, ki se lahko kdaj sprevrže v bolj ognjevito in jezno. Ob koncu meseca se bo ta komunikacija sicer umirila, a odnosi bi lahko bili še vedno kdaj pa kdaj napeti. Prihodki in denar vas bo še vedno zelo zanimal, prav tako vam bo denar še vedno odtekal. Cel mesec se boste ukvarjali tudi z otroci, če jih imate, če pa ste zaljubljeni, boste svoja čustva spretno prikrivali.

RIBE ali LUNA V RIBAH: pri ribah je v mesecu decembru še vedno v ospredju posel in služba. Radi bi zamenjali službo, posebej, ker najbrž niste zadovoljni ne s prihodkom, ki je manjši od pričakovanega, ne z delom, ki ste se ga naveličali. Čeprav ste v poslu kar uspešni in se je situacija malo izboljšala, glede na preteklost, še vedno to ni tisto,  kar si v resnici želite. V prvi polovici meseca bodo odnosi v službi še vedno spremenljivi in na trenutke težki, vi pa se boste ukvarjali s tem ali je v tem delu, ki ga doživljate kot težkega, še kaj privlačnega ali pa vas je res popolnoma minilo. Poleg tega vas bo motilo, ker bi lahko v mesecu decembru spet prišle na površje kakšne laži ali manipulacije, ki ste jih bili deležni že v preteklosti. Tega ste se močno naveličali in ne da se vam več truditi se v tej smeri, ampak bi najraje kar vse zapustili za sabo. Konec meseca bodo odnosi v službi, pa tudi odnosi na splošno, malo boljši,  a vseeno se boste držali bolj na distanci kot ne. Raje se boste posvečali družini in partnerju, čeprav je tudi tukaj še veliko stvari, ki jih je treba razčistiti. Vaša čustva do partnerja se spreminjajo, od nežnih do jeznih trenutkov, saj se vam zdi, da vas parter ne podpira dovolj. Tako da je tudi na tem področju še veliko dela v tej smeri.Zapisala: Uršula Zakrajšek – Oracle of Light Več na: http://oracleoflight.eu/

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem