Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kaj astrološko prinaša Vesak in Sporočilo Matere narave

Oglas

VESAK

Danes je zelo pomemben dan, Ščip v škorpijonu s Soncem v biku. Današnjo polno Luno imenujemo Vesak in v indijski astrologiji, je ta Luna zelo pomembna, saj se je po legendi, ob tej Luni prebudil princ Siddhartha in postal prebujeni, Buda. Vesak v energijskem pomenu predstavlja prebujenje vseh energij, zavest se prebudi in duhovno se poveže s fizičnim. Današnja polna Luna je izjemno pomembna tudi v astrološkem smislu, saj nam s svojimi konstalacijami, ki jih ustvarja v času Veska razloži glavno temo, s katero se bomo ukvarjali celo leto. Znamenje bika je tisto, ki pripelje energijo do zemlje, zato ob bikovem Ščipu- Vesku dobimo sporočilo, kaj bo glavna lekcija celotnega prihodnjega leta, gledano od maja, do naslednjega maja.Zanimivo je tudi, da so starodavni astrologi po Vesku brali glavna priporočila za vladarje. Današnji Vesak je torej zelo sveta Luna, prav zaradi informacij, ki jih spušča na zemeljski nivo.V tem času je dobro meditirati in preživeti en del dneva v tišini.

Naj vam pojasnim še, kaj astrološko prinaša Vesak:

  • Letošnji Vesak, Ščip bo ob 12.46. uri in osvetljuje 17. stopinjo škorpijona, kjer se nahaja Luna in 17. stopinjo bika, kjer se nahaja Sonce. To je samo po sebi pomemben podatek, saj ta močna 17. stopinja označuje prednike in vse, kar je zakoreninjenega v tradicijah, fiksnih vzorcih, ki sestavljajo skupno nezavedno.
  • Ker je os Ščipa na osi M.C. -I.C., je to še bolj izrazito povezano s predniki, kar pomeni, da se moramo osvoboditi vzorcev in tradicij, ki ne sodijo več v novo dobo. V pomoč so vam lahko vaši predniki, da vidite, česa se hočete osvoboditi v svojih življenjskih navadah. Velja pa to tudi za celotno družbo in sistem. Vesak kaže na to, da bodo spremembe velike in temeljite.
  • Ob enem imamo tudi poravnavo treh velikih planetov, vse skupaj dejansko predstavlja prelom stoletja in odpirajo vrata popolnoma novim energijam zavesti, razsvetljenja, ljubezni in enosti.
Mogoče te zanima  Jupitrov premik v Vodnarja – čas analize in skrajnih ukrepov bo
Uredite si svoj prostor, kjer živite, prezračite, prekadite z žajblom ali eteričnimi olji. Začnite pripravljati svoj tempelj in bodite v meditaciji. Tako boste lahko ujeli informacije duhovnih bitij iz največjih globin.
V konkretnem smislu Vesak prinaša sporočilo za celotno človeštvo, ki se glasi prenehajte jesti živali in rešili boste planet.
Sporočilo matere Zemlje, ki sem ga prejela, je namenjeno prav vsem. V tem trenutku lahko naredite najpomembnejši korak k reševanju svojega življenja na Zemlji. Vsak majhen korak lahko korenito izboljša življenje na Zemlji in močno spremeni človeštvo. To sporočilo vam prenašamo, z namenom, da zaživite srečno, ljubeče in z veseljem izpolnjeno življenje. Uživanje mesa je poglavitni povzročitelj podnebnih sprememb in uničevanja gozdov.Hvala ekipi: Sporočilo prejeto in zapisano: Gaia Asta Vodja projekta: Samo Login Glasba in zvok posneto in urejeno: Peter Penko Producent: Jan Golja Tekst bere: Zvezdana Mlakar Ostala ekipa: Iza Login, Alan Asta, Luka Lešnik
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem