ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kaj astrološko prinaša Vesak in Sporočilo Matere narave

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

VESAK

Danes je zelo pomemben dan, Ščip v škorpijonu s Soncem v biku. Današnjo polno Luno imenujemo Vesak in v indijski astrologiji, je ta Luna zelo pomembna, saj se je po legendi, ob tej Luni prebudil princ Siddhartha in postal prebujeni, Buda. Vesak v energijskem pomenu predstavlja prebujenje vseh energij, zavest se prebudi in duhovno se poveže s fizičnim.

Današnja polna Luna je izjemno pomembna tudi v astrološkem smislu, saj nam s svojimi konstalacijami, ki jih ustvarja v času Veska razloži glavno temo, s katero se bomo ukvarjali celo leto. Znamenje bika je tisto, ki pripelje energijo do zemlje, zato ob bikovem Ščipu- Vesku dobimo sporočilo, kaj bo glavna lekcija celotnega prihodnjega leta, gledano od maja, do naslednjega maja.

Zanimivo je tudi, da so starodavni astrologi po Vesku brali glavna priporočila za vladarje. Današnji Vesak je torej zelo sveta Luna, prav zaradi informacij, ki jih spušča na zemeljski nivo.

V tem času je dobro meditirati in preživeti en del dneva v tišini.

Naj vam pojasnim še, kaj astrološko prinaša Vesak:

  • Letošnji Vesak, Ščip bo ob 12.46. uri in osvetljuje 17. stopinjo škorpijona, kjer se nahaja Luna in 17. stopinjo bika, kjer se nahaja Sonce. To je samo po sebi pomemben podatek, saj ta močna 17. stopinja označuje prednike in vse, kar je zakoreninjenega v tradicijah, fiksnih vzorcih, ki sestavljajo skupno nezavedno.
  • Ker je os Ščipa na osi M.C. -I.C., je to še bolj izrazito povezano s predniki, kar pomeni, da se moramo osvoboditi vzorcev in tradicij, ki ne sodijo več v novo dobo. V pomoč so vam lahko vaši predniki, da vidite, česa se hočete osvoboditi v svojih življenjskih navadah. Velja pa to tudi za celotno družbo in sistem. Vesak kaže na to, da bodo spremembe velike in temeljite.
  • Ob enem imamo tudi poravnavo treh velikih planetov, vse skupaj dejansko predstavlja prelom stoletja in odpirajo vrata popolnoma novim energijam zavesti, razsvetljenja, ljubezni in enosti.

Uredite si svoj prostor, kjer živite, prezračite, prekadite z žajblom ali eteričnimi olji. Začnite pripravljati svoj tempelj in bodite v meditaciji. Tako boste lahko ujeli informacije duhovnih bitij iz največjih globin.

V konkretnem smislu Vesak prinaša sporočilo za celotno človeštvo, ki se glasi prenehajte jesti živali in rešili boste planet.

Sporočilo matere Zemlje, ki sem ga prejela, je namenjeno prav vsem. V tem trenutku lahko naredite najpomembnejši korak k reševanju svojega življenja na Zemlji. Vsak majhen korak lahko korenito izboljša življenje na Zemlji in močno spremeni človeštvo. To sporočilo vam prenašamo, z namenom, da zaživite srečno, ljubeče in z veseljem izpolnjeno življenje. Uživanje mesa je poglavitni povzročitelj podnebnih sprememb in uničevanja gozdov.

Hvala ekipi:
Sporočilo prejeto in zapisano: Gaia Asta
Vodja projekta: Samo Login
Glasba in zvok posneto in urejeno: Peter Penko
Producent: Jan Golja
Tekst bere: Zvezdana Mlakar
Ostala ekipa: Iza Login, Alan Asta, Luka Lešnik

  • Članki
Kaj astrološko prinaša Vesak in Sporočilo Matere narave 7
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
follow me

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij