Kaj je sistem Inergetix CoRe™?

Kaj je sistem Inergetix CoRe™?
Kaj je sistem Inergetix CoRe™?

Sistem Inergetix CoRe™ je razvil nemški znanstvenik in homeopat dr. Kiran Schmidt. Po letih raziskav na področju fizike in alternativne medicine je začel dr. Schmidt izvajati obsežno raziskavo na področju radionike, energijske medicine in informacijske medicine. 

Leta 2004 je začel razvijati sistem Inergetix CoRe™ in v istem letu je odkril princip dinamičnega labilnega ravnovesja – DLE (Dynamic Labile Equilibrium).

Odkritje dr.Schmidta je revolucionarno, saj je povezal to, kar poznamo kot tradicionalno svet stvarnosti in energije s svetom informacij. S pomočjo napredne računalniške tehnologije in fizike je ustvaril sistem, ki izvaja natančno in takojšnje branje (skeniranje) človekovega univerzalnega informacijskega polja.

Sistem Inergetix CoRe™ je močno orodje, ki uporablja multidimenzionalni pristop k odkrivanju in uravnovešanju kateregakoli stanja pri človeku, ki se ga lahko opiše v besedah.

Naše telo ima namreč vse znanje in sposobnosti, da se lahko ozdravi samo, ampak obstaja blokada do tega vèdenja na informacijski ravni človeka. Človeku kot celoti torej primanjkuje to, čemur običajno rečemo »know-how« in s pomočjo Inergetix CoRe™ lahko človek dobi ustrezne informacije, ki jih potrebuje, da bi dosegel labilno dinamično ravnovesje oz. zdravje na vseh ravneh.
.
Sistem Inergetix CoRe™ temelji na principih kvantne fizike, principih resonance in globalnega skaliranja. Vse skupaj povezano deluje na kompleksni statistični analizi na podlagi ogromne baze podatkov, ki vsebuje preko 100.000 »zdravil« oziroma vzorcev ter virov stresa (zunanjih in notranjih), ki v nas povzročajo neravnovesje.

Diagnostika in zdravljenje na daljavo s sistemom Inergetix CoRe™ delujeta zato, ker da bi ta sistem lahko skeniral človeka, ni potrebno fizična navzočnost ali pa povezanost človeka npr. preko elektrod (kot pri bioresonanci). Dejstvo je, da naš svet v svoji strukturi holografski, kar pomeni, da je v vsakem najmanjšem delcu vsebovano vse ostalo.

Med terapijo oz. zdravljenjem na informacijski ravni je povezava med človekovimi informacijami in zdravilnimi informacijami vzpostavljena preko računalniškega programa s hologramskih generatorjem in analognim digitalnim konverterjem in zdravljenje tako deluje preko holografskega principa.

Ker pa je informacijska raven povezana z našo fizično, biokemijsko ter energijsko ravnijo, lahko seveda zdravljenje / uravnotežanje z informacijami deluje tudi na naše ostale ravni.

Delovanje sistema Inergetix CoRe™ ne more biti pojasnjeno z materialističnimi koncepti kot sta naprimer energija ali kemija, ampak je Inergetix CoRe™ predvsem duhovno orodje, ki je namenjeno temu, da vpliva na informacijsko in na duhovno raven človeka.

Kljub temu, da so rezultati, ki jih dobimo s sistemom Inergetix CoRe™ zelo natančni, pravilni in vedno točni, je še vedno potrebna interpretacija terapevta, saj niso vsi dobljeni rezultati enako pomembni za interpretacijo oz. je potrebno razumeti to relativno pomembnost dobljenega rezultata, ko se odločamo, kako bomo nadaljevali ali z diagnostiko ali z zdravljenjem na informacijski ravni.

Informacijsko zdravljenje s sistemom Inergetix CoRe™ je popolnoma varno in nima stranskih učinkov.

Avtor: Mojca Fabjan
www.amedea.si

 

O Mojca Fabjan

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala že pred približno tridesetimi leti. Pred nekaj leti sem "odkrila" zdravljenje z informacijami in prevzele so me Bachove cvetne esence in Homeopatija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: