Kaj lahko v prihajajočih dneh naredite in izkoristite Lunino energijo?

Kaj lahko v prihajajočih dneh naredite in izkoristite Lunino energijo?

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Danes, 10. oktobra se začenja faza zadnjega Luninega krajca…

Zadnji krajec – Obdobje, ko se Lunina svetloba postopoma zmanjšuje – pada – (C).

Kaj lahko v prihajajočih dneh naredite in izkoristite Lunino energijo?

Ta faza je priporočljiva za sproščanje energije, počitek in meditacijo. Luna zaključuje svoj ciklus in zdaj je najboljši čas, da vse posle speljete do konca. Tudi za prekinitev partnerstva je zdaj pravi trenutek.

To je obdobje, ko lahko tehtate in ocenjujete situacijo, pregledujete storjeno, popravljate napake in si na koncu vzamete zasluženi počitek. Zdaj se morate umakniti in se pripraviti za nov ciklus.

Prav tako je to faza, ko se rane hitreje zacelijo. Zato bo okrevanje po kakršnihkoli duševnih, telesnih boleznih ali poškodbah bistveno krajše in uspešnejše. Sicer je priporočljivo, da se kirurški posegi izvajajo v času upada Lune, najbolje v zadnjem krajcu, pa vendar, se zdaj zaradi retrogradnega Marsa vsi posegi za oktober, če jih le lahko, prestavite… ker ni dobro.

Želim vam lepo zaključevanje… za vse kar se dogaja okoli nas pa… ohranjajte visoko vibracijo… in se ne pustite zmesti dogodkom realnosti… glejte iz “tukaj in zdaj”, ostanite alni… in Prisotni.

Hvala, ker ste, Shana

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem