Kaj nam prinaša mesec avgust

Kaj nam prinaša mesec avgust

Vzhajajoča zvezda Sirius

Vsako leto se zgodi najmogočnejši premik kajti, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. To je faza, ko se prav na zadnji dan meseca julija, vse energije najmočneje integrirajo na Zemljo. 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno sonce, ki skozi portal prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo.

V sredini julija prav tako vsako leto vstopimo v izjemno pomembno obdobje, tako imenovanih »pasjih dni«. Ti so povezani z nastavitvijo vašega kompasa, saj je to obdobje namere, kako boSte zastavili svoje odnose, tako na poslovnem kot na privatnem področju. Od 14. do 18. julija boste ob dnevih »brezčasja« pazili, kje bo vaša naravnanost. Vedeti morate tudi, da se vsako leto med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu, pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Sirius začne vzhajati 31. julija, ponovno pa bo viden, 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa z zvezdo Regulus. Na Zemljo se zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu hitra in daleč vse obSegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji ga imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

Reguls je najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije. Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.
Odprite svoje srce… za začetek Sebi…

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

Portal 8:8 in sekvenca neskončnega izObilja

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva. Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. 888 je sekvenca obilja, prosperitete in predstavlja kozmično poroko med »Nebom in Zemljo«.

Pomembno je, da zaVestno Kreirate iz Srca.

Avgust bo intenziven… čas, ko se bodo speče vsebine znotraj vas Prebujale. 8. avgusta, je torej dan, ko se ponovno odpirajo Zvezdna vrata 8:8:8, ozvezdja Leva, ta pa bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. Hkrati, pa se s tem tudi doKončno zaključuje na tem nivoju karma in vzorci, ki se s tem raztapljajo. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Energija boginje Izis in Anubis, ki vlada v obdobju od 25. julija do 28. avgusta, bosta pomagali pri tem prehodu… ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj vas.

Še posebej pomemben dan v mesecu avgustu je 11. avgust, saj je to čas, ko se aktivira faza meteoritskega dežja – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre namreč v tem času vsako leto skozi meteoritski pas in tako bo tudi letos na Zemljo pritekala velika količina meteoritskega železa.

“S tem pa se aktivira čas, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.”

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Isis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite Jo tudi vi… »Prihod Sopdet«… Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmičo uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan, ko se aktivira v polnosti portal 888 Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije, za te Nove božanske energije Velike svečenice Isis.

To bo dan, ko lahko vdahnete življenje tam, kjer ga ni bilo.

Skozi dve veličastni arhetipski energiji, ki se bosta v avgustu znova aktivirali – 8.8. boginja Izis in 15.8. Marija Magdalena – si lahko, ko se z njima povežete, skreirate Resnično partnerstvo, kot si ga v svojem Srcu želite. Namera naj bo iz Srca.

V tej fazi lahko spoznate »svojo Usodo«

15. avgust, je dan posvečen materi Mariji, ko vas njena energija pozdravlja in pomaga poZdraviti skozi Hvaležnost vaše karmične rane, Njena Prisotnost pa vam daje lahko Moč, za odpiranje dušnemu partnerstvu. Oba vidika, tako Marije, kot Marije Magdalene… bosta v tem času izjemnega pomena, saj bo obdobje povezano tudi z Odločitvami, kar se tiše starševstva. Tudi Marijina energija bo v temu mesecu zelo močno prisotna, saj vam bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov Krivde, ki bodo vreli iz globin…

“… ta čas bi vam znal tako prinesti energije za poMoč pri Izbiri Resničnega
dušnega partnerstva, kako pri vzgoji otrok in starševstvu…”

Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito reKalibriral/preUmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta. To pomeni, seveda, da se bodo stare tretje-dimenzionalne »Iluzije« še naprej sesuvale in se poRušile. Tistim, ki se še držijo tretje dimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da Kaos skozi norost bruha ven od vsePovsod.

Pomembno bo, da ste Prisotni v Trenutku,
sicer boste obČutili skozi odnose,
da bi ti ali vi, lahko postajali Vse
bolj paranoični, duševno zmedeni, jezni in obupani.

Energija poletja bo doživela vrhunec v avgustu, ko se bo izlila v fazo »žetve«, saj boste videli kako »ne«Uspešni ste bili do zdaj.

Seveda, če se ne bo vse skupaj izšlo kot ste pričakovali, potem je to samo zato, ker nekaj niste zastavili kot bi morali. V tem primeru bo na vas, da ponovno izprašate sebe, »kje nisem bil-a iskrena do sebe« in kaj si želim jaz.
V mesecu avgustu boste udomačevali in obvladovali stare zveri v vašem notranjem svetu, ki je načelo vladarja tega meseca, arhetipa Moč in Sijaj. Strast, strast in še enkrat strast… Zdaj boste obnovili svoje strasti do vseh notranjih in zunanjih stvari v vašem življenju. Če boste ugotovili, da niste čisto v skladu s tem kar se vam trenutno dogaja, potem bo čas da pobrskate v svojo preteklost. Kaj ste si želeli, kaj si želite zdaj in predvsem, kje na poti ste izgubili sebe in svoje strasti do česarkoli. Pa ne pozabite se potem takoj za tem vprašati »zakaj se mi je to zgodilo?« in »kdo je kriv?«. No, pa ne pozabite, da potem, ko najdete razlog »zunaj«, vprašati sebe… »kje sam-a nisem naredil-a koraka in sprejel-a odločitve…« Kajti, vi ste izvor svoje »ne« strasti.
Dovolite, da vas življenje spet zapelje. Čutili boste, da ste premagali strahove povezane s preteklostjo. Avgust bo ugodno obdobje za ustvarjanje umetnosti ali kakršnekoli aktivnosti ali umetnosti povezane z javnim nastopanjem. V svoji naravi boste odkrili neomejene zaloge moči, hkrati pa boste na ta način še bolj razvijali svoje notranje bistvo.

Ustvarjajte iz Srca… in uspeh bo zagotovljen…

To bo čas ustvarjalnosti, kreativnosti in vaše strasti, ideje bodo vrele iz vas.

Če ste se do sedaj skrivali in bili v ozadju… no, potem bo zdaj čas, da stopite na oder in se posončite v svojem uspehu, ki je nagrada za vaše delo. Tudi to je potrebno sprejeti. Predvsem je to treba znati, kajti pohvala je nekaj s čimer se večina težko sooča, ker je vedno nekje nek »ampak«…

Ljudje v znamenju Leva bodo lahko v tem času ogledalo vaših sposobnosti za vso ustvarjalno izražanje ali pa boste z njimi poravnali stare zaplete. Vidik arhetipa Moč in Sijaj predstavlja univerzalni mit, ki ga poznamo kot Lepotico in Zver. Ta simbol predstavlja lepoto, ki je v naših darovih, naših talentih, ki lahko pomirijo notranje zveri in demone, ki so naši dvomi, strahovi in nezaupanje.

Poglejmo še, kaj lahko še pričakujete?

Ključna beseda bo »intenzivnost«. Vse se bo lahko zdelo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… bi lahko bilo težko, če boSte čustveno še vedno navezani na Stare energije in zapise, ki so v vas. Te se bodo kazale skozi vaše partnerske odnose, zato vam bo še toliko težje. Kakorkoli že, če enostavno Odpustite in Dopustite spremembe, potem bi bile te lahko dosežene z minimalnimi motnjami in stiskami. Za tiste od vas, ki ste že aktivirali vaša svetlobna telesa, bo ta čas lahkoten, saj se boste zlahka odLočevali od »starega«… enostavna za vas pa bo tudi stvar Integracije prihajajočih svetlobnih valov v vaše svetlobno Telo. Zdaj bo vaše fizično telo še enkrat šlo skozi nadgradnje vaših virtualnih ovojev DNK, da bi lahko omogočila fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v novem letu.

In za konec še smernice za drugo polovico poletja: Ker je to kreativno obdobje bodite ustvarjalni. Beseda sijaj je zelo povezana z besedo moč, kajti če niste močni, ne morete sijati in izžarevati energije. Zato si dovolite, da vas življenje zapelje, dovolite si sijati in užiti strasti, ki vam jih bo življenje pripeljalo na pot, na poti. Bodite strastni na vseh področjih, dovolite si posončiti »v svoji slavi«, kakor koli jo pač vidite. O ja, tudi nova romanca lahko pride na pot, v obstoječi vezi, pa se lahko ponovno zaneti ogenj strasti, lahko se zaljubite in začnete svojo pot v dvoje.

Naravnajte svoje kompase na uspeh! Uživajte življenje, kjerkoli boste.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem