Kaj nam prinaša poletje... Napoved za julij in avgust 2019

Kaj nam prinaša poletje… Napoved za julij in avgust 2019

Poletje bo čas velikih prebojev, samouresničitev in globoke predanosti spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo, srečnejšo smer.

Mesec junij je bil nekakšna pika na »i« karmičnemu letu, saj je vaše življenje obrnil na najvišje obrate. Čas bilance in dokončanja je za vami. OdLočili ste se… ali se še boste… Z julijem vstopamo v vladavino arhetipa Kolesa sreče, ko se bo vse začelo bliskovito premikati. Če se je karkoli zaključilo, vedite, da se je moralo, saj je bil to neke vrste preboj, ki vas bo zdaj izstrelil med zvezde.

Energija vas podpira k novim, bolj pozitivnim smernicam v katere že zrete.

Začetek poletja bo v duhu nepričakovanih priložnosti ali dohodkov, lahko boste dobili kaj iz zapuščine. Vedite, da obilje, ki prihaja k vam zdaj, ste si ga zaslužili v preteklosti. Obilje ne pomeni samo v materialnem smislu, lahko bo to obilje priložnosti, novih ljudi, novih ponudb in začetkov na poslovnem področju, a vse to bo mogoče le pod pogojem, da boste odprti za nove priložnosti, nove odnose, odpirale se bodo nove poti… »tako kot ste sejali, tako boste zdaj želi«. Edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja. Tako bodo vzorci tema, na katerih boste morali delati…

Razmišljajte na veliko, dovolite si in se ne omejujte na nobeni ravni.

Zdaj bo čas, da »spustite ročno zavoro« in ste odprti za življenjske priložnosti, ki vam v življenju prinašajo razcvet in »boljše čase«. Končno se boste lahko premaknili naprej. Posvečajte se rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih.

Poletje bo v duhu retrogradnih planetih in mrkov

Popolni Sončni mrk 2. julija 2019 na 10° Raka 38′ in delni Lunin mrk 16. julija 2019 na 24° Kozoroga 04′.

V lanskem letu se je v sredini novembra, aktivirala nova karmična os, z njo pa nove kolektivne lekcije. Severno lunino sečišče se je premaknilo iz domovanja na osi Lev – Vodnar in se podalo na 18 mesečno popotovanje na osi Rak – Kozorog. Kaj vam prinaša in kje boste imeli največ lekcij ter učenja v letu 2019 na osebni ravni je odvisno, kje, na katerem področju – v hiši, imate znamenje Raka. Južni vozel (v Kozorogu) govori o dediščini preteklosti, severni (v Raku) pa je projekt sedanjosti, ki izhaja iz nepotešenih želja in neopravljenih nalog iz prejšnjih življenj.

“Kar si sejal, to boš požel.”

Rahu in Ketu, Lunini sečišči, sta točki karmičnega povračila. Karmično os sprožajo mrki – eklipse, ki poženejo v tek dinamiko in teme, ki jih potem kot posamezniki predelujemo v obdobju pol leta. In prav preko eklips – mrkov se kače Rahu in Ketu dvigata in poskušata doseči do Sonca in Lune. Prav januarski sončev mrk, je zaradi konjunkcije s Saturnom imel zelo dober vpliv za začetek novega poslovanja ali rast podjetja, ker je dobro osvetlil Neptunovo razpoloženje. Izpolnitev željenega bo. S celovitostjo in dobrimi nameni je mogoče, da zgradite vaš mali projekt v nekaj zelo velikega, celo v podjetje. In zdaj vas energija podpira, da bo to mogoče!

Če ste trdo delali, boste ob koncu poletja bogato nagrajeni, obilno pa boste lahko želi še enkrat ob koncu leta.

Glavna dinamika in dilema razreševanja na osi Rak – Kozorog: konflikt čustvenih potreb; čustva-instinkti-prilagajanje trenutnim potrebam, nasproti skrbno načrtovanim ciljem in organiziranim dejavnostim.

Točka spremembe: Materialne misli je potrebno podrejati finemu, občutljivemu sočutju.

Če strnem… mrk bo osvetlil sledeče: Najbolj bo izstopalo zasebno življenje, dom, družinsko življenje, potreba bo po domači bazi in negovanju, hrana (Rak in 4. hiša), nasproti pa bo: javno življenje, kariera, ugled in odgovornost (Kozorog in 10. hiša). Povezanost in ljubezen vladajo Raku in 4. hiši, medtem, ko dosežki in nagrade-kazni, vladajo Kozorogu. Na nek način, prav ta polarnost obravnava ravnotežje med brezpogojno ljubeznijo in pogojno ljubeznijo. Prav v poletnih mesecih se bo največ sprememb vršilo doma, zaradi nekih večjih sprememb, ki bodo vezane na poslovno plat vašega življenja. Pričakujete lahko selitve, spremembe ali preprosto… premik naprej.

Mrk je čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in preStrukturiranje

Mrk vedno pride in deluje v paru, ta sovpada z novo luno – kot Sončni in na polno luno – Lunin mrk. Pojavi se v znamenjih, ki sta združeni na isti osi in sta si na zodiakalnem krogu nasprotni. Ne pozabite, da čas mrkov vedno prinese pomembne življenjske spremembe. Kje v življenju boste imeli največje transformacije in življenjske spremembe vi, pa pokažejo hiše v vaši rojstni astrološki karti. To pomeni, da kjer imate znamenji Kozoroga – ki kaže karmičen princip ter lekcijo, se pokaže skozi razreševanje – nasprotno znamenje Raka je darmični princip, ki pove, kaj morate narediti.

Popolni sončev mrk, ki bo 2. julija 2019 na 10° Raka 38′, bo viden v manjših delih Čila in Argentine, malo predno bo zašlo sonce. V nekaterih regijah Pacifika in južne Afrike, vključno z Ekvadorjem, Brazilijo, Urugvajem in Paragvajem se bo mrk videlo le delno, če bo le dopuščalo vreme.

Delni lunin mrk, ki bo 16. julija 2019 na 24° Kozoroga 04′, pa bo viden v Avstraliji, Afriki, južni Afriki, v večjem delu Evrope in v Aziji. Severna Amerika mrka ne bo občutila, razen najbolj južni in vzhodni predel kontinenta, ki bo čutil njegov vpliv.

V tistih delih sveta, kjer je mrk viden, lahko pričakujemo napetosti in spremembe. Ti deli sveta ali mesta lahko, še kar nekaj mesecev po mrku, pričakujejo obdobje nemirov in različne preobrate na družbenem nivoju.

“Velja vedeti, da je v času mrkov vedno povečano tudi število ekstremnih vremenskih nevšečnosti, poplav, vulkanskih izbruhov, tsunamijev, potresov, plazov… skratka naravnih katastrof, prometnih nesreč, umorov in padcev meteroitov.”

Sončev mrk prinaša v ospredje vprašanja prihodnosti, v smislu »kako naprej« v življenju. Zdaj lahko pričakujete, da vas bodo situacije dobesedno spravljale v položaj, ko si boste na to vprašanje morali zelo natanko odgovoriti. Vsekakor pa, v vas bo vrelo, ne boste mogli biti več tiho, niti ne boste več slepo sledili v situaciji, poslu ali v odnosu, predvsem tam, kjer vas pot ne vodi več v smeri Srca… Zdaj boste morali biti aktivni. V vašem notranjem svetu bo vrelo, pri nekaterih pa bo lahko tudi zavrelo. Dovolj vam bo.

V juliju bo karmična os aktivirana drugič. Sledila bo faza sprejemanja in predaje – konec upiranja… Mnoge izmed vas bodo lahko okoliščine priSilile k dokončanju preteklih zadev, ki jih še niste dokončali… morda boste doživeli močan preBoj, ki vas bo spravil razreševati vašo trenutno življenjsko situacijo… no, ta pa bo lahko epilog doživela ob koncu leta.

“Ne pozabite, da čas mrkov vedno prinese pomembne življenjske spremembe.”

Kje v življenju boste imeli največje transformacije in življenjske spremembe vi, pa pokažejo hiše v vaši rojstni astrološki karti. To pomeni, da bo zdaj pod drobnogledom znamenje Raka. Vsi rojeni v znamenju Raka in Kozoroga in vsi, ki imate svoje osebne planete (Luno, Venero, Marsa in Merkurja) ASC in DSC… vsi vi, lahko pričakujete velike spremembe na področju, kjer imate položene te planete in njihove aspekte. Kje, kako in na kakšen način boste čutili vpliv sami, pa je seveda potreben bolj podroben, individualen, vpogled v vašo rojstno karto.

SONČEV MRK

Nova luna, ki bo v torek, 2. julija 2019 bo na 10 ° Raka, je popolni sončni mrk. Napoved za popolni sončni mrk je osvežujoča in optimistična. Pozitivni vplivi Urana in zvezde v konstalaciji Dvojčka naredijo ta mrk ugoden za uživanje v dobrih časih s prijatelji, še posebej z vašo družino. Sončni mrk prinaša dobro zdravje, čast in bogastvo. Združuje ljudi in je dober znak za konec konfliktov skozi mirovna pogajanja.

Ta mrk lahko uresniči vaše sanje, a le če boste potrpežljivi, odprti in boste trdo delali.

Sončev mrk je turbo napolnjena Nova luna. Običajno so rituali ob Novi Luni, kot nalašč za saditev novih semen in začetek znova. V bistvu delate na praznem platnu temne lune, kjer lahko vaše ideje začnejo kaliti. Pri mrku pa pride Luna med Sonce in Zemljo in tako prekine pretok energije ter tako povzroči motnje. Razbija vaše običajno vedenje in vam daje nekakšen kozmični ponovni zagon.

Luna za nekaj časa osvobodi moško/levo možgansko energijo, tako da je ženska/desna možganska preplavljena z instinktivno in intuitivno energijo. To naredi nezavedno, zavestno pa je, ko se zaveš, da sanjaš. Med mrkom, kot lucidne sanje, dobimo enak nenaden občutek hiper zavedanja. To pomeni, da bi lahko storili karkoli! Včasih je tako noro, da ne vemo, kaj storiti, spet drugim se lahko zgodi, da se celo bojijo lastne moči.

V najboljšem primeru lahko učinek sončnega mrka poveča vpoglede, pridobljene iz zelo uravnotežene leve in desne možganske polovice. Sončev mrk je zelo dober pri prikazovanju vseh neravnovesij, ki jih imate. Na primer recimo, da stojite na eni nogi, ste v drevesni pozi in sončni mrk vas vrže v stran. Količina nihanja kaže, koliko centriranja morate narediti. Sončni mrk lahko pripelje do prebujanja ali šokantnega razodetja, ki vas vrže v samo jedro, v center. Njegov cilj je uravnotežiti levo in desno hemisfero možganov in s tem tudi zavest tako, da ne boste nihali.

Sončni mrk je kot običajna nova luna, kjer Luna prehaja med Zemljo in Soncem. Vendar pa je sončni mrk močnejši, ker Luna zatemni Sonce. Julijski Sončni mrk je popolni sončni mrk, tako da Sonce ne bo vidno. Nova luna predstavlja konec enega cikla in začetek novega cikla. Vpliv Nove Lune traja štiri tedne, vpliv sončevega mrka pa približno šest mesecev.

Julijski Sončev mrk je fantastičen za ustvarjanje dobre karme, za nove, zdravilne odnose, saj je Saturn v konjunkciji z južnim luninim sečiščem. Seveda so vozlišča, ki so tako blizu novi luni, tisto, kar jo spremeni v sončni mrk, in kolikor so bližje lunini stopnji, bolj je sončni mrk popolnejši.

Sončni mrk 2. julij 2019, pade na 10o Raka, v drugo dekado. Družinske vrednote bodo resnično visoke, tako da če vas partner, otroci ali starši podpirajo, lahko pritegnete velik uspeh v vaše življenje. Tisti, ki se vas bo ta sončni mrk dotaknil, se ne boste počutili posebno ambiciozni, saj vas bo delo našlo samo. Če ste iskali ali iščete službo, vam bo prava priložnost, ki jo potrebujete, preprosto padla v vaše naročje.

Dekada v kateri bo mrk, kaže na ugodno energijo, ki vas odlično podpira pri družabnih in družinskih srečanjih. Obstaja pa seveda tudi negativna stran, da v tem trenutku ne boste mogli sprejeti nobenega krutega ali brezobzirnega vedenja. Ker se boste počutili izredno občutljivi boste zdaj objeme zares potrebovali!

Pri tem sončnem mrku ni čas za uporabo špartanske šole discipliniranja, bodisi na tistih, za katere ste odgovorni pri delu ali v domačem okolju. Pričakujte solze in izzive, ki jih bodo zakuhale drame. Zaskrbljenost bo žal paradni konj, ki vas naj ne vleče ves čas. Kar ste doživeli, drago plačujete… ja, to že veste, zdaj pa k rešitvi in se osredotočajte na manifestacijo željenega.

Najmočnejši in najpomembnejši aspekt astrologije je konjunkcija ali spoj z Luno. To pomeni, da so vse možnosti na mizi in se lahko upravičeno postavite v ospredje novih načrtov za prihodnost. Čas je, da se vprašate o svojih starih navadah in vedenju, ko iščete nove in inovativne načine za napredek.

To je idealen čas za nov začetek, zato napišite svoje nove cilje na papir.

Sončev mrk bo dopolnil teme, ki jih boste našli čez štirinajst dni, v lunarnem mrku 16. julija. Skupaj sestavljata fazo mrkov, ki traja vse do sončnega mrka 26. decembra 2019.

Popoln sončev mrk bo viden iz južnega Tihega oceana, vzhodno od Nove Zelandije do regije Coquimbo v Čilu in Argentine ob sončnem zahodu.

Aspekti sončnega mrka

Sekstil Urana na sončev mrk je pozitiven vpliv, vendar le v blagi obliki zaradi širokega kroga vpliva več kot štirih stopinj. Ta aspekt prinaša prijetna presenečenja in spodbudna srečanja. Njegov dober vpliv vas nagovarja, da poskusite nekaj novega in vznemirljivega in da bi morali imeti dovolj svobode, da to storite. Povečano samozavedanje lahko pride skozi »pribliske« in vpoglede ali preko povratnih informacij iz osebnih interakcij. Ustvarjalnost bo spodbujena in počutili se boste udobno pri izražanju svoje bolj razkošne ali »poredne« strani vaše osebnosti.

Druženje, skupinske aktivnosti in naključna srečanja bodo pogostejša in razsvetljujoča. Bolj verjetno boste v tem obdobju srečali nekonvencionalne tipe ljudi ali ljudi iz različnih kulturnih ali etničnih okolij. Morda se bo težko držati rutine zaradi težnje, da jo lahko zlahka zmotite in preskočite iz ene stvari v drugo, ki vodi do dodatnega vpogleda in odkritij.

Saturn sekstile Neptun je najmočnejši aspekt sončnega mrka poleg konjunkcije z Luno. To je tudi glavni planetarni aspekt leta 2019 in prinaša materialno korist od duhovnih prizadevanj. Ta vidik vam pomaga, da uresničite svoje sanje s trdim delom in razumnim, realističnim pristopom. Razumeli boste lastne omejitve, hkrati pa boste optimistični. Bili boste potrpežljivi in samodisciplinirani, ne da bi se odrekli sebi ali se žrtvovali.

Sonce trigon Neptun je lahko čudovito glamurozna, karizmatična, glasbena, poetična in izredno domiselna kombinacija… ki prihaja s ceno! Presenetljivo, pa vendar sem v svoji praksi ugotovila, da je ta vidik lahko obarvan tudi s tragedijo. Energija trigona teče s tokom, da lahko z Neptunom ego – Sonce postane preveč porozen in sugestibilen. Volja množic se z lahkoto zadovolji, saj gleda skozi rožnata očala. To bi lahko otežilo tistim, ki bi se vas ta mrk dotaknil, na način, da se bi lahko (težko) uprli drogam, alkoholu in skušnjavam. Po drugi strani pa se lahko zaljubite ali spoznate pomembno moško osebo ali avtoriteto v življenju.

Lunin trigon z Neptunom bi vam v tem trenutku omogočil, da boste izredno predani vašim ljubimcem, vendar morate biti previdni, da vas hrepenenje po združitvi ne pušča brez občutka samopodobe. Najboljše boste naredili, če boste to veliko predanost postavili v vsestransko strast, kot je na primer umetniški projekt, duhovna praksa ali najboljše od vsega, opravite dela, ki bi spremenila življenja bolnim in pomoči potrebnim. Luna v trigonu z Neptunom vzame fantazijski element Neptuna in poskuša zgraditi utopijo. V tem je kakovostna rešiteljica in je v skladu z upanjem in sanjami.

LUNIN MRK

Lunin mrk, ki bo 16. julija 2019, pade na 24o Kozoroga, kar pomeni v 3 dekado. Bo v konjunkciji s Plutonom, zato velja, da bo pod močnim vplivom transformacije. Saturn ostaja v konjunkciji z Južnim luninim sečiščem, enako kot pri sončnem mrku. Za občutljivo Luno, je Kozorogova 3 dekada kar težko mesto. Ta dekada kaže na Kozorogove velike ambicije, ker tu sedi v sedežu svoje moči. Prestol, za katerim ta kozja Luna tako hrepeni, je v nasprotju z drugimi čustvenimi vezmi in družinskimi zahtevami.

V širšem, svetovnem pogledu pa ta lunarni mrk izpostavlja vse tiste »strice izza ozadja« – svetovalce, ki delajo v ozadju in »vladajo« namesto njih. Potrebno bo paziti, da ne bi izbrali napačnega vodje, ki bi mu sledili, saj bi lahko postali marioneta prevladujočemu in ustrahovalnemu nadrejenemu. Naročila, ki bi se izvajala v tem času se brez dvoma upoštevajo in čeprav je lojalnost občudovanja vredna, je lahko katastrofalna, če je napačno usmerjena.

Mrk je kot običajna polna luna samo, da je vpliv veliko močnejši. Lunin mrk osredotoča pozornost na vaša čustva, intimne odnose, vaš dom in družino. Sonce nasproti luninim lastnostim čustev in instinktov doseže svoj vrh pri luninem mrku. To vam omogoča nepristranski in uravnotežen pogled na vaše tesne odnose. Ker boste ob mrku v stiku s svojimi lastnimi potrebami in nameni, boste lahko jasno videli, kako in katera razmerja povzročajo neuravnoteženost v vašem življenju. Lunin mrk poenostavljeno pomeni ponastavitev vaših čustev, čiščenje čustvene prtljage iz preteklih šestih mesecev. Lunin mrk, ki bo 16. julija dopolnjuje teme, ki so bile odkrite 2. julija pri sončnem mrku in tvorijo fazo mrka, ki traja do naslednjega sončnega mrka 26. decembra 2019.

Lunin mrk je super »čistilna« različica polne lune, je kot menstruacija pri ženski. Naredila bo veliko dela, da očistite in sprostite stvari iz vaših življenj, ki ne služijo več vašim višjim jazom. Že sama priprava na mrk je kot PMS… čutili boste da se nekaj dogaja, da vas boli in čustveno bi lahko postali nestabilni. Svetla svetloba Sonca v ospredje postavlja vašo podzavest, da bi osvetlila kakršna koli vprašanja v vaših primarnih odnosih, ki so se tam spogledovali od prejšnjega sončnega mrka. Z Luninim mrkom Zemlja pride med Soncem in Luno. Včasih imamo še rdečo Luno, takrat govorimo o »krvavi Luni«, ko se zemeljska senca počasi prepleta čez sončev obraz.

Glede na to, kako so se stvari odvijale v zadnjih 6 mesecih, boste lahko zdaj videli prve cvetove semen, ki ste jih posadili ob zadnjem sončnem mrku. Pa vendar, če je vaše življenje bilo stresno, se je vršil močan pritisk na ta zarodna semena. Če se je zgodilo kaj od tega v vašem življenju, potem bi zdaj moral biti čas rojstva, če se ni, potem se lahko na žalost spremeni v spontani splav. Vaše osebne izkušnje tega mrka, so seveda odvisne od tega, kam vam v rojstni karti pade mrk in kaj vam s tem aktivira.

Učinek luninega mrka lahko traja do tri mesece, lahko prinese vulkansko čistko na neki točki v vašem življenju. To je lahko mračno obdobje, pa vendar… čas čiščenja in zdravljenja ali veseli čas za porod.

Mrki imajo nekoliko »slab prizvok«, ker smo ljudje bitja navad in se navadno razburimo zaradi nepričakovanega, saj potrkajo na vrata Pandorine skrinjice. To pomeni da, če ste se trmasto upirali rasti, lahko doživite lunin mrk res kot nekaj izjemno vulkanskega in katarzičnega. Nasilna, negativna energija, ki se ob taki luni sprošča je nujna, da lahko očisti nekatere dele v vašem življenju, zato se je ne bi smeli bati.

Lunin mrk je izjemno čustven čas, zato morate resnično mirno sedeti in poslušati, kaj se dogaja, kajti vaši občutki so vaš psihični barometer. Brez sramu in… ne bojte se svojih solz.

Polna luna v torek, 16. julija 2019, na 24 stopinjah Kozorog je delni Lunin mrk. Julijski Lunin mrk bo izjemno močan in konfrontacijski zaradi tesne povezanosti s Plutonom. Intenzivne čustvene reakcije, kompulzivno vedenje in borbe za oblast bodo verjetno povzročili krizo. Drugi planetarni vidiki in fiksne zvezde kažejo na škandal, spletke, javno sramoto in uničene uglede. Vendar dajejo tudi upanje, da bo empatija in razumevanje vodila k trajnim spremembam.

Kaj prinaša lunin mrk … in njegovi aspekti

Na 24 ° 04 ‘ v Kozorogu bo julijski lunin mrk 2019 le 2 ° 13’ od Plutona, zaradi česar je ta mrk še toliko bolj intenzivno čustven. To nakazuje, da bo lunin mrk izpostavil veliko temnih skrivnosti in slabega vedenja. To pa bo povzročilo konflikte in pretrese ter dramatično preobrazbo v odnosih, družbi in kulturi.

Lunin mrk v konjukciji s Plutonom. Luna, ki je v povezavi s Plutonom, prinaša tako globoke občutke, da vas lahko preplavijo. Osebna interakcija ali dogodek lahko sproži spomin ali čustva, zakopana globoko v vašo podzavest. Morda boste celo postali obsedeni s svojimi občutki in bi imeli težave z osredotočanjem na karkoli drugega. Sanje, vizije, psihični vtisi ali intuitivni vpogledi lahko močno vplivajo na vaše razpoloženje. Interakcije z ženskami bodo še posebej intenzivne in lahko razkrijejo kaj.

Vaša intuicija je lahko pravilna, vendar lahko prikrije vaše racionalne miselne procese in veščine zavestne presoje. V odnosih se boste morda morali soočiti z obvladujočim in manipulativnim vedenjem, kot so ljubosumje, sovražnost, grožnje, ustrahovanje, nasilje ali samo poškodovanje. Da bi presegli vaše medsebojne izzive v odnosih in obnašanje, vam lahko pomaga meditacija, samoanaliza ali druga tehnika, ki bi vam osvetlila razumevanje lastnih občutkov.

Luna v povezavi s Plutonom provokativno prodira in se brez strahu umakne v temno morje luninih čustev. Tisti, ki se vas bi dotaknil ta lunin mrk, si boste želeli dramatične in intenzivne intimne odnose, ki bodo lahko globoko spremenili vašo dušo. Splošno vzdušje tega mrka bo, da bližje, ko bi se soočali s smrtjo-konci in travmo, bolj se boste počutili živo.

Luna, ki je v konjunkciji s Plutonom, se lahko obsesivno ukvarja s projektom ali osebo, potem pa se nenadoma zbere in se odmakne, da bi sama obdelala razburjenje, ki se je ustvarilo. Ta aspekt na čustvenem nivoju ustvari nemir v življenju ljudi, saj privlači in absorbira potlačene demone iz kolektiva. Vsekakor se lahko razburkajo čustva s pomembnimi ženskami v vašem življenju, mamo ali pa se lahko neka globoka čustvena razmerja zaključijo ali regenerirajo.

Če pogledamo lunin mrk še bliže, bi videli, da je tudi Saturn blizu Lune. Toda več kot 7 stopinj je preveč oddaljen, da bi imel opazen vpliv, še posebej, če je Pluton tako blizu Lune. Pa vendar… Saturn naredi še dva močnejša aspekta, ki ju je treba upoštevati. Venera v opoziciji s Saturnom tudi ni dobro znamenje za ljubezenske odnose,… pa vendar Saturnov aspekt sekstil na Neptuna prinaša upanje, da pa bo nekaj dobrega le prišlo iz prepira in nesoglasja.

Ta Lunin mrk je torej fantastičen za kurjenje stare karme in kakršne koli negativne karmične vezi, saj je Saturn v konjunkciji z južnim luninim sečiščem. Zemljo bo prelila rdeča »krvava« senca Lune. Ta senca bo vidna povsod na svetu, razen severovzhodne Rusije, Sibirije, Kanade, ZDA in Mehike.

Sonce v opoziciji s Plutonom niha med skrajno svetlobo in temo. Ekstravertiranostjo in introvertiranostjo. Svetlejše kot je Sonce, temnejša je senca. To pomeni, da lahko zelo sončna zunanjost osebe prikriva bolečino in zelo travmatično življenje. Ta vidik spodbuja kolektiv, da živi življenje na robu. Kar pomeni, da je lahko življenje polno drame; veliko primerov je, ko hodite po robu in se spotikate ob tabuje. V najslabšem primeru lahko to vključuje droge in kriminal.

Ta aspekt je resen glede tajnosti in nadzora. Lunarni mrk prinaša na plan vaše skrajne ekstreme »kontrole«. Za ta aspekt pravimo tudi, da ureja svojo domeno z železno voljo in jekleno pestjo. Tisti, ki se vas bo dotaknil ta mrk, morate vedeti, kje, na katerem področju (v rojstni karti poglejte, kje imate znamenje Kozoroga) se bo ta dinamika odvijala ves čas pri vas. To je energija, ki je lahko zastrašujoča in v ekstremnih primerih tiranska.

Sonce v opoziciji s Plutonom lahko prinese nekakšno krizo s samospoštovanjem, z lastno vrednostjo, odnosom ali dogajanjem. To je lahko povezano z zlorabo moči ali zaradi samouničujočega značaja, kot so zasvojenost, vohunjenje ali trmarjenje. Dogodki lahko vključujejo tudi okvaro naprave ali avtomobila, krajo ali nasilje.

Izogibajte se biti preveč samozavestni, egoistični ali uporni na spremembe. Izzivi bodo večji, če se boste upirali spremembi navade, ki je destruktivna za vas ali druge. Čeprav lahko doživite udarec ega, obstaja velik potencial za pozitivne rezultate, če boste odprti za spremembe.

Drugi vidiki lunarnega mrka

Venera v opoziciji s Saturnom prinaša žalost in osamljenost zaradi zamud in omejitev, ki vplivajo na vaše ljubezensko življenje in finance. Zaradi tega je težje dati in prejeti ljubezen, kot tudi naklonjenost. Fizična ali čustvena razdalja lahko dodatno obremeni ljubezenske odnose. Najboljši način, da pokažete skrb, je trdo delo ste praktični. Poskusite ugotoviti, kje ste odgovorni vi sami za kakršne koli težave v odnosih in delajte na samo-razvoju. Poskusite odplačati vse dolgove in če jih ne morete, jih vsaj organizirajte, da boste vedeli, kje ste.

Venera trigon Neptun je dober aspekt za sprostitev in sanjarjenje. Zmehčal bo hladen Saturnov vpliv in olajšal povezovanje preko empatije. To bo povečalo vaš občutek sočutja in željo po služiti drugim. Julijski lunin mrk 2019 je ugoden, da se pridružite dobrodelni ali kakšni drugi organizaciji, ki pomaga ljudem v stiski. Ta želja po pomoči lahko celo vodi v politični aktivizem. Povezovanje z enako mislečimi na višjem duhovnem nivoju bo lažje in bo lahko nadomestilo pomanjkanje naklonjenosti s strani togega in resnega Saturna.

Saturn sekstil Neptun prinaša dobitek iz duhovnih prizadevanj. Svoje sanje lahko uresničite s trdim delom in razumnim, realističnim pristopom. Razumeli boste lastne omejitve, hkrati pa boste optimistični. S pomočjo praktične pomoči, duhovne podpore in spodbude boste lahko pomagali drugim, da sledijo svojim sanjam. Lahko vas privlačijo skupine ali klubi, ki imajo podobne vrednote ali prepričanja. Te lahko vključujejo cerkve in druge verske ali duhovne skupine, dobrodelne organizacije, skupine za dobro počutje in podporo, pravice živali in okolje.

Poletni retrogradni planetarni rok’n’rol

Ker je planet Merkur vladar leta 2019, je njegova retrogradna faza še toliko bolj pomembna. Ko bo naredil drugi obrat, med 8. julijem (v znamenju Leva) in 1. avgustom (v znamenju Raka), bi lahko razpravljali o obdobju introspekcije, bilance in vpogleda vase, reorganizacije, popravkov in vračanja v nekatere projekte, odnose in dejanja. Ta faza sicer ni primerna, da začnete nove akcije, da začnete nove projekte ali odpirate podjetja.

Čas vas podpira, da nadaljujete z razpravo, naredite nekaj popravkov pri projektih, ki so se začeli pred nekaj meseci, da se ponovno pogajate o pogodbah, partnerstvih in ponovnem zagonu nekaterih stvari ali pa, da spremenite svoje mišljenje o kakšnih tečajih ali prijateljskih odnosih.

Oktobra pa bo Merkur, ob svojem tretjem obratu, prinesel nagrado, saj boste priča pri prepoznavanju prave vrednosti in kaznovanju vseh tistih, ki so v zadnjih 27 letih poskušali izkoristiti druge. Ko se bo Merkur 20. novembra vrnil nazaj v svoje direktno gibanje, bo to najboljši čas za konkretizacijo projektov, za izvedbo sprememb, ki jih želite in tiste stvari, s katerimi se boste srečevali v drugem delu julija, saj se bi te začele razjasnjevati, saj bo pravi čas za nov zagon. Devicam in Dvojčkom lahko to obdobje prinese odgovore in realnejšo sliko, tako pri poslovanju kot v odnosih.

Novi poslovni začetki, otvoritev novega posla ali napredovanje bodo povezani s pogovori. Zdaj ali nikoli. Energija mrkov, vas bo vsekakor podprla tam, kjer je pot vaše usode, zato se ne upirajte. Pomembno je, da si zaupate in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije.

Ne pozabite, da: »Vsak razcvet se začne v zavesti in je odvisen samo od popolne uporabe naše ustvarjalne domišljije«. Saj veste »enako privlači enako!«

Pomembno je, da veste, da kakršnakoli rutina in ustaljene navade lahko obilje spremenijo v pomanjkanje. Pomembno je, da boste drzni in sledite cilju – ideji ter se na poti ne ustavljate »kako na kakšen način« do tja. Prav dobra in pozitivna naravnanost vas bo pripeljala do »pravih ljudi, stvari in priložnosti«, samo naravnani bodite na »da je vse TO kar želite, že v vašem življenju«. Vizualizirajte, imejte namero in vztrajajte. V številu 10 imate priložnosti, 10 dan, teden, ali pa bo 10 mesec (oktober) čas realizacije in možnosti za ustvarjanje novih priložnosti ter sreče v življenju.

Smernice za prvo polovico poletja: Optimizem, vera in zaupanje. Kakršnakoli togost, strah in dvom so stvari zakrčenosti in naj ne prevladajo, zato pazite, kje je vaša pozornost, kajti kjer bo, tam bodo vaše posledice, rezultat. Kolo sreče pelje energijo na nov nivo, predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod vašega poguma in neustrašnosti, kar pomeni delovanje v središče svoje biti! Bodite pripravljeni na nove akcije, spustite vse… vse, kar ste preživeli. Zdaj! Dovolite si vzeti zase najboljše!

Jupiter v Strelcu je obrat v retrogradno gibanje naredil v aprilu, 11. avgusta pa se obrne nazaj. 2019. Ker je to planet, ki ureja družbeno življenje in vse, kar je povezano s komunikacijo in povezovanjem okolja, je prinašalec novih priložnosti in obilja bo vsekakor avgust čas, da se pripravite na žetev, prav Strelci pa boste deležni največjih sprememb v življenju. Ugoden čas bo tudi za vse rojene v znamenju Dvojčka, Kozoroga, Device, Leva, Vodnarja in Ribe. Ti bodo na vseh ravneh svojega življenja prešli na naslednjo raven, še posebej v strokovni domeni. Device in Ribe bodo imeli priložnost delati v tujini, mladi ljudje, rojeni v teh dveh znamenjih, pa lahko pridobijo štipendije v tujini. Kozorogom in Levom bo dano ugodno ljubezensko življenje, medtem ko bodo Vodnarji in Strelci popolnoma spremenili svoj pristop in odnos v svojih odnosih, saj bodo delovali v njihovo korist.

Saturn nadaljuje s tranzitom v znamenju Kozoroga, retrograden pa je od aprila do 19. septembra. Saturn ali »veliki mUčitelj«, je v Kozorogu zelo močan, ker je tu doma in je vladar tega znamenja. Ta pozicija velja za zelo ugodno, saj je ena izmed redkih lokacij, kjer daje Saturn od sebe vse najboljše in naredi čim manj »škode«. Saturn odobrava težke in naporne projekte, ki zahtevajo nenehno prizadevanje že daljše časovno obdobje. Zelo rad prevzame dodatne odgovornosti, ceni vztrajnost, previdnost in zmernost, zato je še ena potrdite, da projekti, ki jih začnete v tem letu, obrodijo sadove.

Uran v Biku bo od 12. avgusta 2019, pa vse do konca leta v retrogradnem položaju. Uran je sedmi planet od Sonca in je povezan z nenadnimi, revolucionarnimi spremembami. Znan je po prekinitvah ovir, ki imajo pogosto posledice, saj ruši, kar ni več ustrezno. V prvem delu leta 2019, ste se lahko soočili z novimi izzivi na delovnem mestu, nadrejeni in projekti, pa so zahtevali celega vas. Zdaj bodo ta prizadevanja tudi finančno ustrezno nagrajena. Sledijo večje spremembe pri delu, ki bodo sprožile tudi velike premike doma.

Neptun v Ribah bo od 21. junija do 27. novembra 2019 pa bo v retrogradnem gibanju. Neptun spodbuja vaše želje, da bi izpolnili svoje sanje, bili ambiciozni pri ustvarjanju lepih stvari, namenjenih obogatitvi vaše duše. Vsakič, ko je Neptun v retrogradnem gibanju, imate priložnost pridobiti razumevanje in jasnost v nerazumljivih zadevah. Ta senzibilnost lahko ustvari stanje letargije in močno željo, da se »ločite« od vsega, kar pomeni vsakdanji kaos. Če pride do želje po počitku, meditaciji ali preživljanju časa zase, ga ne bi smeli prezreti. Pomembno bo da poleti vseeno ne »odbluzite«, ampak jasno sledite začrtanim sanjam!

Pluton je v znamenju Kozoroga, med aprilom in oktobrom pa je v retrogradnem gibanju. Je najpočasnejši in najtežji planet sončnega sistema, je vladar Škorpijona, zato je močan katalizator za globoke transformacije, skrite vire, velike ambicije, moč, regeneracijo, obnovo, smrt in ponovno rojstvo. Kozorog je znamenje organizacije, omejitev, družbenega vzpona, je odpor do težkih pogojev, gospodarstva, ambicij, doslednosti ter trdnih in pristnih vrednot. V letu 2019 se bodo politični voditelji, vlade in gospodarski sistemi spremenili, vendar le, če bo moč dobesedno pridobljena in tam, kjer ne bo trdnih temeljev ali kjer obstajajo velike ideološke razpoke. Prav v poletju bo v svoji največji moči, saj bo mrk pripomogel k uničenju vsega, kar nima kakovosti, pristnosti in je brez možnosti, da prenese preskus časa. Namesto tega bo zgradil nekaj trajnega, na povsem drugačnih temeljih kot prej. Vse, kar se v prihodnjih teh letih spremeni, bo težko, da bi se postavilo v prvotni položaj. Nekateri boste na njegov vpliv manj občutljivi, to velja za vsa ognjena znamenja, zemeljska znamenja in Škorpijoni, pa boste najbolj občutili energije bilance, ki jo bo pokazal Pluton.

Pasji dnevi in faza namere

V sredini julija, vsako leto vstopimo v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«, ki so povezani z nastavitvijo vašega kompasa. V tem obdobju je čas namere, kako boste zastavili svoje odnose naprej. Tudi letos vam za lažjo orientacijo dajem smernice, kaj je za katere dni pomembno.

14. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, egipčanski bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.

Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«

15. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…

Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«

16. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju… ne pozabite, da je na ta dan letos tudi lunin mrk! Lunin mrk prinaša energijo preteklosti v sedanjost, zato… dobro razmislite, česa ne želite v svojem življenju več, saj karkoli boste opustili na ta dan, se porušijo tudi vsi mostovi za nazaj… zato, poti nazaj več ni.

Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«

17. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan bo posvečen magiji in manifestaciji.

Vodilo dneva bo iz moje knjige Orakelj odGovori:
»Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja – Očeta/Matere – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.«

18. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.

Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«

Zvezda Sirius in vzhajajoča zvezda Sirius

Vsako leto se zgodi najmogočnejši premik kajti, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. To je faza, ko se prav na zadnji dan meseca julija, vse energije najmočneje integrirajo na Zemljo. 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno sonce, ki skozi portal prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo.

V sredini julija prav tako vsako leto vstopimo v izjemno pomembno obdobje, tako imenovanih »pasjih dni«. Ti so povezani z nastavitvijo vašega kompasa, saj je to obdobje namere, kako boSte zastavili svoje odnose, tako na poslovnem kot na privatnem področju. Od 14. do 18. julija boste ob dnevih »brezčasja« pazili, kje bo vaša naravnanost. Vedeti morate tudi, da se vsako leto med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu, pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Sirius začne vzhajati 31. julija, ponovno pa bo viden, 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa z zvezdo Regulus. Na Zemljo se zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu hitra in daleč vse obSegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji ga imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

Reguls je najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije. Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva. Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. 888 je sekvenca obilja, prosperitete in predstavlja kozmično poroko med »Nebom in Zemljo«. Pomembno je, da zaVestno Kreirate iz Srca.

Avgust bo intenziven… čas, ko se bodo speče vsebine znotraj vas Prebujale. 8. avgusta, je torej dan, ko se ponovno odpirajo Zvezdna vrata 8:8:8, ozvezdja Leva, ta pa bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. Hkrati, pa se s tem tudi doKončno zaključuje na tem nivoju karma in vzorci, ki se s tem raztapljajo. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Energija boginje Izis in Anubis, ki vlada v obdobju od 25. julija do 28. avgusta, bosta pomagali pri tem prehodu… ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj vas.

Še posebej pomemben dan v mesecu avgustu je 11. avgust, saj je to čas, ko se aktivira faza meteoritskega dežja – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre namreč v tem času vsako leto skozi meteoritski pas in tako bo tudi letos na Zemljo pritekala velika količina meteoritskega železa.

“S tem pa se aktivira čas, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.”

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Isis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite Jo tudi vi… »Prihod Sopdet«… Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmičo uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan, ko se aktivira v polnosti portal 888 Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije, za te Nove božanske energije Velike svečenice Isis.

To bo dan, ko lahko vdahnete življenje tam, kjer ga ni bilo.

Skozi dve veličastni arhetipski energiji, ki se bosta v avgustu znova aktivirali – 8.8. boginja Izis in 15.8. Marija Magdalena – si lahko, ko se z njima povežete, skreirate Resnično partnerstvo, kot si ga v svojem Srcu želite. Namera naj bo iz Srca.

V tej fazi lahko spoznate »svojo Usodo«

15. avgust, je dan posvečen materi Mariji, ko vas njena energija pozdravlja in pomaga poZdraviti skozi Hvaležnost vaše karmične rane, Njena Prisotnost pa vam daje lahko Moč, za odpiranje dušnemu partnerstvu. Oba vidika, tako Marije, kot Marije Magdalene… bosta v tem času izjemnega pomena, saj bo obdobje povezano tudi z Odločitvami, kar se tiše starševstva. Tudi Marijina energija bo v temu mesecu zelo močno prisotna, saj vam bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov Krivde, ki bodo vreli iz globin…

“… ta čas bi vam znal tako prinesti energije za poMoč pri Izbiri Resničnega
dušnega partnerstva, kako pri vzgoji otrok in starševstvu…”

Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito reKalibriral/preUmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta. To pomeni, seveda, da se bodo stare tretje-dimenzionalne »Iluzije« še naprej sesuvale in se poRušile. Tistim, ki se še držijo tretje dimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da Kaos skozi norost bruha ven od vsePovsod.

Pomembno bo, da ste Prisotni v Trenutku,
sicer boste obČutili skozi odnose,
da bi ti ali vi, lahko postajali Vse
bolj paranoični, duševno zmedeni, jezni in obupani.

Energija poletja bo doživela vrhunec v avgustu, ko se bo izlila v fazo »žetve«, saj boste videli kako »ne«Uspešni ste bili do zdaj.

Seveda, če se ne bo vse skupaj izšlo kot ste pričakovali, potem je to samo zato, ker nekaj niste zastavili kot bi morali. V tem primeru bo na vas, da ponovno izprašate sebe, »kje nisem bil-a iskrena do sebe« in kaj si želim jaz.

V mesecu avgustu boste udomačevali in obvladovali stare zveri v vašem notranjem svetu, ki je načelo vladarja tega meseca, arhetipa Moč in Sijaj. Strast, strast in še enkrat strast… Zdaj boste obnovili svoje strasti do vseh notranjih in zunanjih stvari v vašem življenju. Če boste ugotovili, da niste čisto v skladu s tem kar se vam trenutno dogaja, potem bo čas da pobrskate v svojo preteklost. Kaj ste si želeli, kaj si želite zdaj in predvsem, kje na poti ste izgubili sebe in svoje strasti do česarkoli. Pa ne pozabite se potem takoj za tem vprašati »zakaj se mi je to zgodilo?« in »kdo je kriv?«. No, pa ne pozabite, da potem, ko najdete razlog »zunaj«, vprašati sebe… »kje sam-a nisem naredil-a koraka in sprejel-a odločitve…« Kajti, vi ste izvor svoje »ne« strasti.

Dovolite, da vas življenje spet zapelje. Čutili boste, da ste premagali strahove povezane s preteklostjo. Avgust bo ugodno obdobje za ustvarjanje umetnosti ali kakršnekoli aktivnosti ali umetnosti povezane z javnim nastopanjem. V svoji naravi boste odkrili neomejene zaloge moči, hkrati pa boste na ta način še bolj razvijali svoje notranje bistvo.

To bo čas ustvarjalnosti, kreativnosti in vaše strasti, ideje bodo vrele iz vas.

Če ste se do sedaj skrivali in bili v ozadju… no, potem bo zdaj čas, da stopite na oder in se posončite v svojem uspehu, ki je nagrada za vaše delo. Tudi to je potrebno sprejeti. Predvsem je to treba znati, kajti pohvala je nekaj s čimer se večina težko sooča, ker je vedno nekje nek »ampak«…

Ljudje v znamenju Leva bodo lahko v tem času ogledalo vaših sposobnosti za vso ustvarjalno izražanje ali pa boste z njimi poravnali stare zaplete. Vidik arhetipa Moč in Sijaj predstavlja univerzalni mit, ki ga poznamo kot Lepotico in Zver. Ta simbol predstavlja lepoto, ki je v naših darovih, naših talentih, ki lahko pomirijo notranje zveri in demone, ki so naši dvomi, strahovi in nezaupanje.

Poglejmo še, kaj lahko še pričakujete?

Ključna beseda bo »intenzivnost«. Vse se bo lahko zdelo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… bi lahko bilo težko, če boSte čustveno še vedno navezani na Stare energije in zapise, ki so v vas. Te se bodo kazale skozi vaše partnerske odnose, zato vam bo še toliko težje. Kakorkoli že, če enostavno Odpustite in Dopustite spremembe, potem bi bile te lahko dosežene z minimalnimi motnjami in stiskami. Za tiste od vas, ki ste že aktivirali vaša svetlobna telesa, bo ta čas lahkoten, saj se boste zlahka odLočevali od »starega«… enostavna za vas pa bo tudi stvar Integracije prihajajočih svetlobnih valov v vaše svetlobno Telo. Zdaj bo vaše fizično telo še enkrat šlo skozi nadgradnje vaših virtualnih ovojev DNK, da bi lahko omogočila fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v novem letu.

In za konec še smernice za drugo polovico poletja: Ker je to kreativno obdobje bodite ustvarjalni. Beseda sijaj je zelo povezana z besedo moč, kajti če niste močni, ne morete sijati in izžarevati energije. Zato si dovolite, da vas življenje zapelje, dovolite si sijati in užiti strasti, ki vam jih bo življenje pripeljalo na pot, na poti. Bodite strastni na vseh področjih, dovolite si posončiti »v svoji slavi«, kakor koli jo pač vidite. O ja, tudi nova romanca lahko pride na pot, v obstoječi vezi, pa se lahko ponovno zaneti ogenj strasti, lahko se zaljubite in začnete svojo pot v dvoje. Naravnajte svoje kompase na uspeh! Uživajte življenje, kjerkoli boste.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem