torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kaj nam sporoča koronavirus iz astrološkega vidika

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

“Čas je za prestrukturiranje vrednot in postavitev novih temeljev.”

V začetku leta sem v svoji napovedi za leto 2020 napisala: »Leto, ki je pred nami nam obeta veliko prestrukturiranja na družbeni in socialni ravni, veliko pa se boste ukvarjali s statusom; tako osebnim, kot na poslovni ravni.«

Kdo sploh sem? In kaj hočem?

Na Zemlji se odpira popolnoma nova era, začetek novega cikla. Začenja se rojstvo Nove Zemlje, Nove ere. Trenutno poteka preobrazba, ki bo popolnoma spremenila svet, kot ga poznamo. Zemlja prehaja na višjo vibracijo in vsi mi z njo. Čiščenje energij poteka na vseh nivojih. Cel svet, kot tudi življenje pri nas, se je čez noč ustavil.

Ustavil se je čas…

Doma ste. Zaprti med štiri stene. Zdaj ste med svojimi najdražjimi… ko imate čas. Čas zase. In zdaj? Zdaj se srečujete z vso svojo temo znotraj vas, ki vas preplavlja in vas sooča z vašim egom, ranljivostjo in lastno zaslepljenostjo o tem, kako mora biti vse perfektno. Korona virus je z eno samo potezo dosegel, da je čez noč ustavil čas in naša življenja. Z razlogom.

Kaj če je korona virus samo trojanski konj, ki je vkorakal tako silovito, da se samo skozi močan globalni šok, ki smo ga utrpeli lahko prebudimo iz iluzije in svoje lastne teme?

Je res potreben tako močan udarec, da se zaveste, da vse kar iščete zunaj, imate pred lastnim nosom?

Kaj pa, če je zdaj čas, da se skozi osamo in distanco od zunanjega sveta povežemo spet s sabo in izprašamo sebe kaj sploh hočemo. Da preverimo kje sploh smo? Kaj, če moramo nehati kupovati nekaj, kar ne potrebujemo in še huje, z denarjem, ki ga nimamo. Kaj če moramo več poslušati in manj govoriti? Kaj, če imamo preveč stvari in premalo sebe? Vsi imamo premalo časa, no zdaj ga imamo v nedogled. Vrednote so zgubile svoj pravi pomen in se merijo samo po veličini materialnih stvari, skozi uspeh in status. Zdravje, družina in odnosi so na zadnjem mestu.

In zdaj, zdaj se mnogi kopajo v svoji lastni temi, po kateri brodijo s svojim lastnim egom, ki se še v zadnjih vzdihljajih bori za svoj prav. Ampak…

“Ne glede kako močno si želite, da hitro mine in se lahko vrnete v stara kolesja svojega življenja vedite, da žal tega ne boste doživeli. Vi ste, boste drugačni, ste že spremenjeni.”

Korona virus, kot ročna zavora

Izolacija in odmik od zunanjega sveta je pri mnogih povzročila veliko stiske, panike, strahu in negotovosti, kako naprej in kaj zdaj. Ustavil se je javni promet, zaprle so se šole, službe, vse popoldanske aktivnosti, ki so bile uteha, beg in izgovori, da se niste rabili ukvarjat sami s sabo in svojimi odnosi… vse te so zdaj, vse do preklica ustavljene. In tega na vidiku še lep čas ne bo. Vprašanja so povsod, toliko njih… kako bomo, pa vendar odgovora trenutno ni. Kaj bo zdaj tistimi, ki so samozaposleni? Kako s krediti, položnicami in najemninami?

Da boste preživeli se boste morali odreči vsem nižjim, gostim, težkim energijam, v katerih se tako udobno počutite, kot so kontrola, jeza, ljubosumje, zamere, zavisti, škodoželjnosti in lastni prav. Pa vendar… preživeli boste samo tako, da dvignete svojo zavest! Da dvignete svojo vibracijo. Da greste v svoje srce.

Vas je strah?

Na udaru so naše vrednote – vrednostni sistem. Soočamo se s smrtjo… stari jaz umira, svet, ki ga poznamo se sesuva v prah pred našimi očmi. In kaj, če je korona virus skozi prispodobo Kronos – Saturn bog časa, ki ga lahko definiramo »kot vrata za višje ravni«? Zdaj so napadene mnoge avtoritete, ogroženi so vsi starejši in … tako vlada stari kralj Kronos, ki pravi, da ni novega rojstva brez predhodne smrti starega … Ega. Sistema.

In kaj če je korona virus samo trojanski konj, za nekaj kar se dogaja v ozadju?

Ustavil je naš nori svet z ročno zavoro pri hitrosti 200 na uro s katero smo drveli vsak dan, zato, da nas prebudi in nas skozi šok ustavi. Saturn se je pred enakonočjem gibal na zadnji, 29 stopinji Kozoroga, predno je potem 22. marca vstopil v Vodnarja. V svojih zadnjih vzdihljajih je kosil na način, da je dobesedno ustrahoval, teroriziral in »prizemljeval«. Letala so ostala na tleh in mi z njimi, v svoji realnosti, za štirimi stenami.

Kaj se dogaja v ozadju? Poglejmo celotno sliko skozi astrološki vidik, kot ga vidim sama…

Spomladansko enakonočje kot kozmični prelom

Mars konjunkcija Jupiter v marcu 2020

Vsako dve leti se Mars, ognjeno rdeči planet, poravna s planetom obilja in širitve, Jupitrom. Ta energija je električna in ustvarja nekaj vznemirljivih vibracij, ki jih vsi čutimo. Takoj po enakonočju, sta se povezala ali poravnala v znamenju Kozoroga in to tik preden se Saturn odpravil v Vodnarja. Ključni so bili trije ultra močni dnevi, katerim smo bili priče močnemu ustrahovanju in ukrepih, stroge izolacije doma.

Vse se je dogajalo na 23 stopinji Kozoroga. Naj vas spomnim… V začetku tega leta, 12. januarja, smo imeli eno najbolj transformativnih, redkih in udarnih poravnav leta 2020, spoj Saturna in Plutona, ki se je zgodil tudi na 23 stopinji Kozoroga, ko gre za razbijanje in rušenje stvari na globalni ravni, da bi zgradili novo in bolj trdno podlago.

20. marca, sta se Jupiter in Mars poravnala na 23 stopinji Kozoroga, se je znova prebudila energija te velike konjunkcije Saturna in Plutona, ko je tudi tokrat pustila za seboj močan psihični odtis na globalnem in družbenem nivoju.

Medtem, ko lahko opazimo, da se v svetu okoli nas vse stvari stopnjujejo in prihajajo na vrhunec, vedite, da Mars in Jupiter ponujata različne frekvence, da se lahko tudi mi prilagodimo in dostopamo do njih. Militativni Mars je planet akcije in energije, vendar je tudi tisti, ki premaga naše strahove. Pri nižjih vibracijah lahko ustvari strah, paniko in grozo in poveča že tako napeta čustva, zaradi česar se počutimo brez moči. Pri višjih vibracijah pa zahteva, da najdemo svojo moč, da se spomnimo, da smo močni in da lahko svoje strahove motiviramo, da gremo v akcijo, se postavimo zase, namesto da nas strahovi prestrašijo.

Ne pozabite… V rimski mitologiji je bil Mars bog vojne, ki je vozil kočijo z dvema konjema po imenu Phobos (strah) in Deimos (panika). Medtem, ko je bilo za Mars znano, da širi te stvari, se jih je naučil tudi obvladati.

Mars nas lahko nauči, kako obvladati lastne strahove, tako da se jih naučimo sprejemati in voziti skupaj z njimi. Ko sprejmemo svoje strahove, jih lahko uporabimo kot orodje, ki nas vodi skozi življenje in poudari, kje moramo ustvariti več ljubezni, ravnovesja in samooskrbe.

Jupiter je planet širitve in čeprav velja za večinoma dobronamerno planetarno energijo, ima moč povečati in razširiti, kako se počutimo in dogodke, ki se dogajajo v svetu. Vse, česar se Jupiter dotakne, se širi, vendar lahko uglasimo višjo vibracijo tega, tako da se lahko osredotočimo na čustva in občutke, ki jih želimo razširiti, in ne na tiste, ki jih ne.

Tako Mars kot Jupiter nas ob svojih najvišjih vibracijah lahko vodita, da se spomnimo moči, modrosti in zdravilne moči, ki nastane, ko se uglasimo v svojem višjem jazu in najdemo to središče.

Ta planetarna energija nas lahko opomni, da je v tem svetu vedno prisoten strah, vendar imamo vedno moč izbrati, kako bomo reagirali in kako se bomo pokazali.

Mars in Jupiter, ki sta se poravnala prav v času spomladanskega enakonočja med Plutonom in Saturnom, sta povečala energijo tega časa, pa vendar… poglejte, ali lahko zdaj to uporabite z distanco, kot da vzamete svojo moč nazaj, za poravnavo s srcem.

Leto 2020 je tudi visoko vibracijsko leto in to je ena od priložnosti, da vse, kar ste gojili (duhovnost), vzamete od znotraj in uporabite (v svoji praksi), kot silo Svetlobe in Miru, tako zase, kot za druge.

Leto 2020 je že od samega začetka usojeno za veliko leto. Za premik naprej. Vsebuje nekaj najpomembnejših planetarnih poravnav, ki jih nismo videli že dolgo in vključujejo Jupiter, Saturn in Pluton, šest mrkov in veliko planetov bo retrogradnih, kar pomeni ponotranjen, zaustavljen proces.

V numerologiji je leto 2020 četrto leto in 4 predstavlja vrnitev domov k sebi in učenje, kako se počutiti prijetno in varno, ne glede na to, kaj se dogaja okoli nas. Številčna oznaka 2020 predstavlja tudi neskončne možnosti, ko sodelujemo.

Sodelovanje bo ključ!

Zdi se, da mnogi od nas to energijo že zdaj izkoriščamo, ko delamo od doma, da bi zaščitili svoje sodržavljane in tako vnašamo nove smernice v svoje do sedaj poznano življenje.

Prav poravnave planetov nam lahko zdaj dajo namige o energiji okoli nas in kako lahko najbolje delujemo s tistim, kar se odvija trenutno na planetu Zemlja.

Če se sprašujete, kaj prikazuje kozmično nebo in kako lahko to energijo najbolje izkoristite, je tu razčlenitev, ki temelji na mojem lastnem, poleg znanstvenega, še intuitivnem pristopu k astrologiji – kajti …

Vse se je začelo s povezavo Saturn-Pluton

21. januarja 2020 sta se Saturn in Pluton združila v izjemno redki konfiguraciji v znamenju Kozoroga. Ko gledamo v preteklost in vidimo, kaj se je odvijalo v okviru prejšnjih uskladitev Saturna-Plutona, vidimo vojno, gospodarske težave, boj za oblast in množične bolezni, vidimo pa tudi vplivne in trajne spremembe, ki bodo planet postavile na povsem novo raven.

Jasno je, da Saturn in Pluton nista tu, da ustvarjata tragične svetovne dogodke, ampak sta tu, da vodita preobrazbo in prinašata vse lekcije, ki bodo potrebne, da se življenje na Zemlji še naprej razvija. Čeprav obstajajo značilne manifestacije za Saturna in Plutona, ima vsaka poravnava svoj edinstven podpis in spoj Saturna in Plutona v 2020 je treba gledati samostojno, da bomo lahko razvozlali zgodbo, ki jo poskušam povedati v nadaljevanju danes.

Seveda se ta zgodba še vedno piše, čeprav je poravnava dosegla vrhunec januarja, še vedno plujemo po valovih in valovih, ki jih je ta ustvaril. Ko se ukvarjamo s prvim delom tega potovanja, za katerega verjamem, da bo trajal do začetka maja 2020, se naša pozornost usmeri v uničenje ter na negotovost in kaos, ki sledi.

Skoraj vse močne transformacije se začnejo s kakšnim končanjem ali uničenjem in to trenutno vidimo v svetu.

V tej fazi se počutimo, kot da se sprehajamo po temi in težko vidimo, kam gremo, kaj je res in kakšen bo rezultat. Pluton je planet smrti in ponovnega rojstva in je odgovoren za vzbujanje teme, da jo lahko požene v svetlobo. Moramo biti potrpežljivi, ko se sprehodimo skozi temno negotovost in najdemo uteho v vedenju, da se bo Svetloba enkrat dvignila.

V tem času bomo počasi začeli tudi družbo videti, kaj zdrži, kolikšen pritisk in kaj je šibko in razpadajoče, kaj moramo prestrukturirati. Vedite, da se bo vsaka še tako majcena stvar ponovno rodila in ob vpletenosti Plutonu nas to ponovno rojstvo, vsekakor pripelje do željenega kraja. Ob vseh teh premikih bomo morda čustveno zelo napeti, bolj čuječi in odprti za svoja čustva in na svetovnem prizorišču bomo opazili stvari, ki so bile prikrite ali so delovale v ozadju, mimo nas.

Turbolentne energije, nas tako lahko za daljše časovno stanje občasno povlečejo navzdol, v temo lastne neaktivnosti, zato moramo zdaj ustvariti čim več notranjega ravnovesja.

Pri Saturnu in Plutonu je trik v tem, da si povrnemo svojo osebno moč in si zapomnimo, kako močni smo, odporni in na sploh super.

Razmislite o času, ko ste se počutili najbolj močnega in odpornega in si pričarajte to podobo in občutek. To imate v sebi! Ali čutite?

Val retrogradnih planetov ustvarja preobrat v letu 2020

24. aprila gre Pluton retrogradno do 4. oktobra, Saturn pa gre retrogradno, 10. maja do 28. septembra.

Ko bosta Saturn in Pluton vstopila v retrogradno fazo (predvsem Saturn), se bodo stvari verjetno poravnale in imeli bomo priložnost, da zadihamo in pogledamo nad dogodki, ki so se odigrali ne samo od januarja, ampak vse do oktobra 2019… da pogledamo in vidimo, kaj smo morda zamudili prvič.

V obdobju od maja do oktobra 2020 je val energije še vedno prisoten, vendar se bodo njeni učinki upočasnili, kar nam daje čas, da ugotovimo kakšne uberemo naslednje korake in strategije, ki jih bomo v tem času sprejeli.

Čeprav se bodo stvari upočasnile, v smislu, če ste prej delali z lahkotno in kot pravimo »u easy« energijo, boste vedeli, da ni čas, da opustite lekcije, ki ste jih prikazali. Namesto tega je čas, da jih uporabite, resnično poslušate ter ste pozorni na znake in namige preteklosti.

Retrogradnost še pride, o njej tudi še v nadaljevanju, pa vendar to ni pravi čas, da bi šli naprej. Izziv bo v sredini leta, ko se bo planetarna retrogradnost še povečalo, saj ne bosta samo Saturn in Pluton v tej fazi.

Od maja do oktobra bomo bomo imeli še Venero, Jupitra, Neptuna, Merkurja, Marsa, Kirona in Urana, ki bodo v nekem trenutku šli skozi retrogradno fazo. To bo res neverjetna količina retrogradne energije, ki vas bo usmerila, da upočasnite in preverite dejstva, preden se premaknete naprej.

Medtem, ko vam to obdobje omogoča razmislek, imamo konec junija in začetek julija nekaj močnih mrkov, saj bo Triada mrkov prinesla tudi novo dinamiko na karmični osi Dvojčka – Strelec, zato bo to časovno obdobje zanimivo.

Saturn se ob koncu leta končno ustali v Vodnarju – vpogled v prihodnost

Konec potovanja bo najverjetneje prišel, ko se bo Saturn 17. decembra končno naselil v Vodnarju. Nekaj dni kasneje, 21. decembra, se Saturn poravna tudi z Jupitrom, kar je še ena super poravnava, znana kot Velika konjunkcija, in to bo prineslo nov cikel, v katerega ob koncu leta vstopimo.

Šele na tej stopnji poti bomo lahko pogledali nazaj in razumeli zgodbo, ki se je odvijala.

Pomislite, gosenica se je zapredla v kokon. Temno je, negotovo je, kaj bo prišlo ne veste, ko pa se pojavi, razumete postopek, skozi katerega je morala iti. Razume, da se je moralo končati njeno prejšnje življenje, da bi lahko uresničila svoj resnični potencial.

Pomen Saturna v Vodnarju vam lahko da tudi namige o tem, kam vas vodijo poti v naslednjih nekaj letih.

Saturn v Vodnarju je namenjen gradnji skupnosti, humanitarnosti, tehnološkemu napredku in razmišljanju, kako lahko skupaj delamo za večje dobro.

Zasijal bo nov svet in vsi smo se odločili, da smo v tem času tukaj in zdaj, da jezdimo ta val in rojevamo nov način bivanja.

Ko se bo leto 2020 zaključilo, bomo cenili vrednost počutja doma, v sebi in počutili se bomo pripravljeni za vstop v 2021, ko bo leto ustvarjalnosti!

Tu si lahko ogledate nekaj datumov, ki bodo prelomni…

31. marec: Mars v spoju s Saturnom, ni čas, da tvegate, igrajte varno
4. april: Jupiter spoj Pluton, osredotoča se na gospodarstvo in morda bomo stvari na nek način ojačali, razširi se lahko virus širom sveta, globalni »hendikep«
24. april / 10. maj: Pluton / Saturn retrograden, prelomnica, stvari se začnejo umirjati
29. junij: Jupiter v spoju s Plutonom, že drugič poišče namige v začetku aprila
1. julij: Retrogradni Saturn ponovno vstopi v Kozoroga, pričakujte lahko nekaj novic
28. september / 4. oktober: Saturn / Pluton ponovno gresta direkt, čas za ponovno obravnavo tem, ki so se odprle v začetku leta
12. november: Jupiter spoj Pluton, zadnja njuna poravnava, na koncu junija pogledate za namige, kaj bo tema
17. december: Saturn za vedno vstopi v Vodnarja, začne se nov cikel, nov družbeni sistem in ureditev na globalni ravni

Da pa bi še bolje razumeli trenutno situacijo in stanje, se moramo ozreti v preteklost, kajti pretekli cikel nam kaže temelj, na katerem se bo odvijala naša trenutna slika realnosti. Pripnite pas in dihajte… takole sem zapisala ob zadnji retrogradni fazi Merkurja v lanskem letu, v začetku novembra 2019…

Kakšen je vaš odnos s preteklostjo?

Na to vprašanje, si skušajte odgovoriti še pred vstopom v novo leto 2020. Na Zemlji se odpira popolnoma nova era, začetek novega cikla, ki bo naša življenja pognal v povsem nove smeri in dimenzije.

Zanimivo je dejstvo, da se je prvi primer okužbe koronavirusa uradno datirala 17. novembra 2019 na Kitajskem. Takrat je bil Merkur, planet povezovanja, komunikacije in trgovanja v retrogradni fazi, v znamenju Škorpijona, ki je aktiviral veliki vodni trigon. Vpletena sta bila še Neptun v Ribah in Luna v Raku. Celotna astrološka slika, če jo pogledamo danes, kaže dejansko sliko, vpletena tudi oba lunina vozla, Saturn, Pluton… da se bo to razširilo globalno, kajti Jupiter je v Strelcu, ki vsepovprek odpira meje, se širi in vsega kar se dotakne energetsko ojača.

Poglejmo, kaj se je dogajalo, da boste lažje razumeli trenutno stanje zdaj…

Takoj po novem letu so na Kitajskem, V Wuhanu, razglasili neznan virus, ki povzroča atipično pljučnico, na dan 12. januarja 2020, so razglasili prvo žrtev. Na ta dan se je zgodila prva pomembna konjunkcija ali spoj v tem letu med Saturnom in Plutonom. Velja omeniti še, da se je dan prej zgodil Lunin mrk v Raku, naključje? V januarju sem zapisala…

Leto 2020 odpira vrata v »Novi« svet, zato boste v svojem življenju postavljali temelje. Kakšen bo vaš »Novi svet«, pa bo seveda odvisno od vaše Izbire.

V letu 2020 kar trije novi planetarni cikli sprožijo nove začetke. Izogniti se jim ne bo mogoče, občutili pa jih bomo vsi! Prvi novi cikel se je začel 12. januarja 2020 s konjunkcijo Plutona in Saturna.

Ta faza je bila tretja, kajti prve dve sta se zgodili še v letu 2019. Prav ob koncu leta 2019 smo bili na prehodu. Še poudarila sem, da smo sredi novega cikla, ki vključuje tudi južno lunino sečišče in planet Saturn v Kozorogu, ki prinaša na dan karmo, našo preteklost. Soočenje pa je za nekatere lahko dobesedno usodno, tako v dobrem kot tudi, žal, slabem pomenu.

V tem letu se končuje cikel Pluton-Saturn, ki se je začel leta 1982. Vstopamo v nov 33-letni cikel. *Zaradi eliptične orbite Plutona se cikli, ki vključujejo Plutona, razlikujejo po dolžini, od 13 do 33 let, odvisno katero znamenje prehaja…

Novi začetki vedno vključujejo konec in čas prehoda. Trenutno smo v prehodnem letu.

Jupiter v Strelcu nam sicer navkljub vsemu zdaj pomaga dvigniti našega duha, da lahko naredimo ta premik s pozitivno naravnanostjo. V kombinaciji z upanjem v prihodnost, zdaj sta nujna oba, saj ta proces spremlja tudi boleč proces sproščanja preteklosti.

Nekako ne moremo natančno predvideti, kaj se bo zgodilo. Pa vendar skozi vpogled v pretekle korake, lahko potegnemo nekaj smernic vsak zase, kaj nam sledi… Vemo samo, da gremo v prihodnost, ki bo zelo drugačna od sveta, ki ga poznamo zdaj. Nadaljujmo…

Postavljanje temeljev za prihodnost vključuje:
1) čiščenje glave – vaših misli,
2) krepitev čustvenega in fizičnega telesa, da lahko predela stres,
3) postavitev jasnih ciljev v realnosti in
4) budnost, ko se boste morali premakniti v življenju naprej.

Priprave na prihodnost vključujejo tudi:
1) opustiti tisto, kar vam ne uspeva več,
2) določiti, kaj je podporno in kaj ne,
3) dokončati stare projekte,
4) pospraviti dom in delovno okolje,
5) organizacija, kaj želite obdržati, in
6) ocenjevanje, kaj bo potrebno za premik naprej.

Kaj se je dogajalo na osebni ravni, pri vas pred dobrim letom? Poglejte v svoje življenje…

Od 20. aprila do 3. maja 2019 sta Saturn in južno lunino sečišče povezovala nov odnos s preteklostjo.

Povezava Saturn – Južno lunino sečišče je bila aktivna od aprila do oktobra 2019. Začetek novega cikla se je pokazal v vašem odnosu do preteklosti. To je del vaše priprave na premike leta 2020.

Saturn in Južno lunino sečišče sta med 20. aprilom in 3. majem bila na 20 stopinjah Kozoroga. Zaradi tega, ker se severno in južno lunino sečišče premikata večino časa retrogradno, je bila ta konjunkcija aktivna vse do konca oktobra 2019. Še približno 6 mesecev sta se gibala med 3 stopinjami, nato pa sta se postopoma odmikala. Tako ste se vse do konca oktobra 2019 morali osredotočati na urejanje svoje notranje in zunanje resničnosti.

Potrebno je bilo spraviti življenje v red. Pa ste ga?

Piko na i, je tej konjunkciji 2019 dodal še Pluton, ki se je tudi gibal v orbisu nekaj stopinj zraven Saturna in Luninega južnega sečišča v Kozorogu. Ta je dodajal dodatno intenzivnost temu spopadu v procesu »odpustite in se pomirite z vsem, kar ne deluje«.

In lekcije tega obdobja? Zresniti se je bilo treba. Morali ste se. Okoliščine so pritiskale in testirale: Koliko dejansko sploh zmorete? Spoznati ste morali svoje meje in začeti ste morali planirati, delati načrt za svoje življenje, da bi lahko živeli v mejah svojih zmožnosti. To je seveda zahtevalo od vas odpravljanje motenj, presežkov in nepotrebnih dejavnosti, ki zdaj porabljajo vašo energijo in v končni fazi tudi vaš denar. Osredotočiti ste se morali na svoje življenje in nase. Zdaj sledi prevzgoja, saj morate zgraditi notranji občutek varnosti in zaupanja vase, da se boste lahko soočili in spopadli z nepričakovanimi in globokimi spremembami zrelo in konstruktivno. Močna lekcija, kaj ne?

V 2019 Saturn in Južno vozlišče v Kozorogu

Poglejmo naprej v lansko leto… Južno lunino sečišče je osvetlilo preteklost, ta pa lahko pokaže tudi nagrade, ki ste jih zaslužili skozi delo, ko ste se morali razviti. Prav dobra pretekla dela so vam pomagala, da se premaknete v višji novo manifestacije severnega južnega sečišča, ki je v Raku. (Severni vozel predstavlja, kam se usmerimo – neznana prihodnost in je naša darma.) Pa vendar… Ker pa je južno lunino sečišče tako blizu Plutona in Saturna, ste bili dolžni pogledati Kozorogovo senčno stran, ki napačno razume in zlorablja avtoriteto, moč, položaj in vire. Sami ste bili soočeni s tem, da morate, nujno narediti spremembo tako na svojem delu, če hočete preživeti in tudi v odnosu, do svojih bližnjih doma. Partnerstvo je bilo pod drobnogledom, enako kot je to sedaj.

V ozadju vsega je bil že alarm za gospodarstvo in trgovanje. Na kolektivni ravni so pod to konfiguracijo izpostavljene zlorabe kolektivnih institucij – vladnih, bank, gospodarskih, izobraževalnih, socialnih in verskih. To kaže, da so zdaj potrebne večje, globalne strukturne in ne zgolj »kozmetične« spremembe. Saj razumete, kaj mislim, ne? Kajti temu smo zdaj priča!

Na osebni ravni je vsak vidik vašega življenja pripravljen za pregled in preusmeritev.

Vzorci, prepričanja in izbire življenjskega sloga, ki se nanašajo na vaše duševno, fizično, čustveno in duhovno zdravje, so zdaj pripravljeni za pregled in prenovo. Prestrukturiranje vaše osebne identitete vam omogočata vaša globoka učitelja Pluton in realistični Saturn. Zdaj je nujno potrebna odpustitev preteklosti, če tega niste naredili že ob koncu lanskega leta.

Stari vzorci se pojavljajo na vseh področjih vašega življenja, vključno z odnosi, denarjem in financami, zdravjem, službo, življenjsko potjo, uspehom itd. Priznati si morate stare skripte, scenariji, ki vas nadzirajo in sabotirajo.

Vi se morate odločiti za odpustitev ran iz vaše preteklosti in prenehati biti v vlogi žrtve.

Zdaj je čas Vstajenja. Pri razvijanje funkcionalnega odnosa z vašo preteklostjo ne gre samo za celjenje vaših ran. Kozorog in drugi dve zemeljski znamenji, Devica in Bik, vam v zrelih izrazih ponujajo praktične spretnosti za krmarjenje čez življenje. To pomeni, da znajo črpati uporabne tradicije, razvite spretnosti in izkušnje strokovnih avtoritet, ki nudijo modre in zanesljive nasvete.

Vem, ta intenziven proces ni ravno lahkoten. Toda držite se tega, da speljete do konca, ker poti nazaj ni, na koncu pa boste srečni, da ste vztrajali. Prisotnost višjih frekvenc Ljubezni olajša sprostitev vseh blokad, odpuščanje fizičnega stresa in čustvene zakrčenosti. In vsekakor si zapomnite, to celotno potovanje je osvobajanje sebe od Strahu in je Odpiranje vašega srca Ljubezni.

Retrogradni Pluton in Saturn bosta tako kot v letu 2019 imela tudi zdaj v 2020 odločilno vlogo in epilog razpleta trenutne situacije….

17. februarja 2020 se je retrogradni Merkur obrnil v retrogradno gibanje. Vladavino je začel v Ribah vse do 10. marca, ko se je obrnil v Vodnarju nazaj v direktno gibanje. Prav Merkur ima tokrat veliko vlogo, saj oznanja kaj se bo dogajalo in kako se bodo »informacije širile«. Zanimivo je, da se je v njegovem retrogradnem stanju, začel velik pok; izbruh koronavirusa v sosednji Italiji… vse je bilo v neki megli, veliko se je razširilo laži. Vse bolj, ko se je Merkur približeval prestopu, da se iz Ribe premakne v Vodnarja, se je na dan 5. marca 2020 tudi pri nas razglasil ukrep pripravljenosti zaradi koronavirusa, čez 10 dni pa karantena, izolacija in čas se je za vse ustavil.

S to dinamiko se bomo prav v prihajajočih mesecih še soočali, kajti oba planeta se obrneta v retrogradno gibanje. Saturn naredi obrat 11. maja, kjer ostane vse do 29. septembra tako v Vodnarju in Kozorogu. Pluton pa 25. aprila vse do 4. oktobra, ko bo ostal v Kozorogu.

Ko gredo planeti retrogradno, je njihov vpliv bolj ponotranjen, kar vpliva na naše fizično zdravje, čustvena razpoloženja in duševno stanje. To je faza, ko ste lahko nekoliko bolj realni, saj ste notranje usmerjeni. Saturn vam lahko pomaga ugotoviti izvedljive načine za reševanje vaše fizične resničnosti. Pluton pa odkriva miselne strukture in čustvena stanja, ki se kot izziv postavljajo na vaši poti.

Pluton in Saturn sta kot dve težki uteži. Skupaj sodelujeta pri ustvarjanju resnih sprememb. Lahko se počutite dobesedno »moteni in težavni«, ko se soočate z deli sebe, kar vas vozijo izven vaše cone udobja. Ampak vedite, samo tako se lahko zgodi resna preobrazba.

24. aprila 2019 se je Pluton na 23 stopinji Kozoroga obrnil v retrogradno stanje

Letno retrogradno obdobje Plutona je trajalo vse do 2. oktobra, ko se pri 20 stopinjah Kozoroga obrnil ponovno v direktno smer. Ko je bil Pluton retrograden, ste morali biti na voljo za psihološko čiščenje.

29. aprila 2019, pa se je obrnil še Saturn na 21 stopinji Kozoroga

Saturn je bil vse do 18. septembra v retrogradnem stanju, ko se je potem znova obrnil v direktno smer pri 14 stopinjah Kozoroga. Ko je bil Saturn retrograden, ste morali okoli svojih vizij zgraditi praktično mejo resničnosti, da se niste izgubili v lastnih iluzijah. Kako je s tem zdaj? Ste zgradili ali ste se izgubili v svoji lastni iluziji? Se morda tudi zdaj nekje soočate z zelo podobnimi, če ne istimi vsebinami?

Vpliv Plutona in Saturna

Od konca marca do prvega dela junija 2019, sta bila Saturn in Pluton v orbisu 3 stopinj. Njuna neposredna bližina vam je takrat skozi dogodke omogočila, da si lahko samo kot namig ogledate, kaj prinaša prihajajoča konjunkcija, ki se je zgodila v začetku leta, 12. januarja 2020, ko sta se združila pri 23 stopinji Kozoroga.

Septembra 2019 sta se zaradi svoje retrogradne aktivnosti postopoma ločila za 7 stopinj, kar je lahko kazalo skozi lekcije njunega težkega sodelovanja. Ko pa se je Saturn 18. septembra obrnil nazaj pri 14 stopinjah in je Pluton, 3. oktobra stopil v direktno gibanje na 21 stopinji, se mu od takrat počasi približuje. Natančen spoj sta dosegla 12. januarja 2020. Skratka postopku preobrazbe ne bo ponovno moč ubežati.

In zdaj? Kaj nam celotna kolektivna situacija zdaj sporoča?

Zdaj morate resno pogledati, kaj bi bilo dobro spremeniti v vašem osebnem in kolektivnem življenju.

Lekcija zdaj je… Poskrbite zase

Ne čakajte več na pomoč od zunaj. Ker se bo sistem nekje do jeseni 2020 popolnoma sesul, v smislu poslovanja. Ob spomladanskem enakonočju je Saturn vstopil v Vodnarja… da bo zares ostal v njem bo trajalo še do decembra, tako da se v tem obdobju lahko pripravite na zunanje okoliščine, na katere ne bo moč vplivati. Trenutna vibracija kolektiva se nahaja v vibraciji »strahu«, ta povzroča paniko in dviguje temo iz vašega nezavednega. Strah izčrpava vašo vitalno energijo in vam jemlje moč, ki jo zdaj še kako potrebujete, da se dvignete nad vsem!

Pomembno je vedeti, da niste sami in da obstajajo kozmične sile, ki vas silijo in vam omogočajo preobrazbo. Intenziteta in globina transformacije, ki se dogaja, je lahko stresna in ima več oblik, vključno z raztresenostjo, utrujenost, čustvenimi izbruhi, depresijo in zmedenost. Te intenzivne poravnave vplivajo na vaš živčni sistem, vaše fizično zdravje in zavest.

Zdaj je vsekakor čas, da vključite v svojo vsakodnevno življenje duhovno prakso.

Vse česar ste se naučili, prebrali, dajte zdaj v svojo prakso. Na primer praksa joge je izredno pomembna za uskladitev telesa, uravnoteženje čustev in prebujanje vaše zavesti. Tehnike dihanja in čiščenje eteričnega telesa bodo blagodejno čistile toksičnost emocij in stres. Ključnega pomena je, da gojite stabilno mesto v sebi, da najdete notranjo harmonijo ter tako svoje telo in možgane preusmerite iz stresnega in obrambnega načina »sej bom enkrat…«, skozi energijo, ki se napaja iz notranjega miru. Osredotočajte se nase. Dihajte. Delujte. In najdite smisel. Tukaj in zdaj. Sprejmite situacijo, tako kot je.

Zdaj je čas DELOVANJA, načrtovanja in strateškega plana.

Naj ima prednost skrb zase. Če je le mogoče, se vsak dan sprehodite v naravi, jejte zdravo, naravno prehrano, se dovolj naspite in se iz srca povezujte s sabo in z drugimi. Enako kot v lanskem letu, se bo tudi lekcija zdaj nadaljevala….

Poravnava Plutona in Saturna v 2020

Naj pojasnim… V zahodni astrologiji pravimo, da bo prišlo do spoja ali konjunkcije, kar pomeni, da dva ali več planetov zasedata isto astrološko hišo – ta kaže področje v življenju. Konjunkcija ali spoj je aspekt dveh planetov, ki sta oddaljena 0 stopinj (toleranca 8° na levo ali desno). Planeta sta torej združena, spojena in delujeta skupaj ter tako drug drugega poudarjata. Pri konjunkciji gre za veliko količino energije in je kot »veliki pok«. Ker planeta ne vidita drug drugega, oseba težko loči eno stvar od druge. Principa, ki ju planeta predstavljata, se spontano sprožata ob istem času in se zato močneje izražata. Kot dva konja v vpregi, vsak s svojo dinamiko žene kolo naprej. Lahko je koristna ali pa prinese velike izzive, zato ima izjemen pomen v življenju posameznika. Seveda je odvisno, kam v vašo rojstno karto – v katero hišo pade in katero področje vašega življenja bo, v letu 2020, prežeto s to energijo. Poglejte, kje imate znamenji Kozorog in Vodnar.

V letu 2020 bomo priča trem glavnim planetarnim konjunkcijam:
~ Konjunkcija Saturn – Pluton v Kozorogu
~ Konjunkcija Jupiter – Pluton v Kozorogu
~ konjunkcija ali spoj Jupiter – Saturn v Vodnarju

V letu 2020 se učinek povezanosti Saturna in Plutona nadaljuje in svet prav zdaj doživlja globoko preobrazbo.

Pluton deluje na notranji jaz, senčni jaz in na globino naše duše. Saturn nam prinaša lekcije in rast, da se premaknemo na naslednjo stopnjo. Na globalni ravni Saturn v Kozorogu daje velik pomen bančnemu sistemu, političnim sistemom, velikim korporacijam in drugim vladnim strukturam. Prav slednje je zdaj ključ, ki bo odprl Pandorino skrinjico, kaj se dogaja. Zato počakajmo na drugi val, ko bo čas resnice.

Ko se je zgodila prva natančna konjunkcija Saturn-Pluton, 12. januarja 2020 v Kozorogu, se je prvič začelo več govoriti o virusu po svetu in razglašena je bila pandemija.

Poravnava obeh je ustvarila svojevrstno kozmično nevihto.

In ta nevihta je koronavirus, ki je kot trojanski konj vkorakal čez noč v naša življenja, na dan, ko je Venera prišla v tesni spoj z Uranom v Biku. Ta nevihta vas je prisilila, da ste vstali in prevzeli odgovornost za svoje življenje, svoje odločitve in način, kako boste v prihodnosti vodili ta svet… svoj svet.

Pluton in Saturn bosta ključna pri prebujenju in preoblikovanju strukture življenja.

~ 1. Konjunkcija Saturn – Pluton v Kozorogu

Konjunkcija Saturna in Plutona se je začela graditi že med letom 2019, kot sem omenila zgoraj, natančna konjunkcija pa se je zgodila v znamenju Kozoroga takoj v novem letu 2020. Nadaljevala se bo tudi po letu 2020, vplivala pa bo na teme, ki jim vlada znamenje Kozoroga, kot so kmetijstvo, oblast, organizacija, ekonomija, politika in celovitost.

Če pogledamo nazaj v zgodovino, bi ugotovili, da je vez med Saturnom, planetom discipline, reda in strukture in Plutonom, planetom transformacije že v preteklosti močno vplivala na mednarodne odnose, povzročila konflikte, povečala nasilje in številne travmatične dogodke.

Saturn v Kozorogu

Saturn je v Kozorogu od decembra 2017. Je njegov vladar in pravimo, da je doma, saj zdaj lahko izžareva svoj največji potencial. Saturn vas uči, da prevzemate odgovornost za svoje življenje, za svojo usodo in za svojo preteklost. Kadar koli se Saturn pokaže, želi zagotoviti, da smo naredili domačo nalogo in tako uresničimo svoj največji potencial.

Je učitelj, mučitelj in prinaša lekcije, omejitve in trdo roko vse dokler, naloga ni izpolnjena.
Saturn to počne, da nam pomaga rasti, sijati in da se premaknemo na naslednjo stopnjo. Na globalni ravni Saturn v Kozorogu daje velik pomen bančnemu sistemu, političnim sistemom, velikim korporacijam in drugim vladnim strukturam, da bi zagotovili, da vsi plačujejo »cestnino in delajo pravilno«. Vmes bo vstopil tudi v Vodnarja, a dokončno bo tam ostal šele ob koncu leta, kar pomeni, da bodo okoliščine na katere ne bo moč vplivati botrovale, da se zastareli sistem in struktura delovanja, poslovanja, sistema skozi »revolucijo čez noč« spremeni. In seveda, mi z njim.

Saturn predstavlja red in zakon, tako da če se bodo stvari pognale skozi razpoke, jih bo Saturn potegnil navzgor in napisal vozovnico. Saturnova vladavina v Kozorogu bo aktivna do decembra 2020.

Pluton v Kozorogu

Pluton je v Kozorogu od leta 2008. Pluton se premika počasi in si resnično vzame čas, da resnično naredite globok uvid v vsako stvar, zato v določenem znamenju preživi desetletje.

Vladajoče znamenje Plutona je vodni Škorpijon, zato je zemeljski Kozorog nekoliko bolj tog in abraziven, saj si Pluton lahko spočije. Kamorkoli pride, se počuti kot doma, je vladar podzemlja, podzavesti in največjih potisnjenih strahov, ki so v nas. Ko prehaja hiše, aktivira vse skrito in prikrito, kar je domena tiste hiše, da pride na dan. Pluton je gospodar teme, podzemlja in uničenja. Pa vendar je eden najbolj razsvetljenih planetov, ki ga imamo, saj na drugi ravni prinaša preobrazbo, prebujanje, zdravljenje vaše senčne strani ter smrt in ponovno rojstvo. Takrat je čas, da »zažgemo« stvari, ki nam ne služijo več in se dvignemo iz pepela. Pluton pooseblja arhetip feniksa.

Kadar koli je Pluton aktiven, pomeni, da je prišel čas za prestrukturiranje našega življenja.

Na globalni ravni tudi Pluton v Kozorogu izvaja pritisk na bančne sisteme, velike korporacije in vlado. Del njegovega dela v Kozorogu je predelava in preoblikovanje stvari, ki niso usklajene z pristnostjo. Vsemu temu smo zdaj tudi priča, saj sami lahko vidite, koliko je v zadnjih letih uporov, stavk, zahtev po prenovi sistemov vseh vrst; od bančnega, finančnega, vladnega, šolskega, zdravstvenega, komunikacijskega… Pluton je zelo povezan z močjo. Ljudje na oblasti in ideja moči sta zdaj pod drobnogledom, pripravljena na nekaj preobrazbe. Vsekakor je na koncu delo Plutona zelo duhovnega značaja.

Pluton deluje na notranji jaz, senčni jaz in na globino naše duše. Pluton nam pomaga, da kopljemo globlje, da bi našli svojo moč, olupili plasti in stopili v svojo pristno moč.

Pluton bo ostal v Kozorogu do leta 2024 in se ne bo vrnil do leta 2254, zato bo vtis, ki ga bo pustil, dolgotrajen.

Si zdaj lahko predstavljate, kakšna pogovora bosta imela Pluton in Saturn, ko se srečata v Kozorogu?

Obe sta, kot vidite osredotočena na bančništvo, vlado, poslovanje, javni red in podobno, a nosita tudi globlje sporočilo in bistvo. Na dušni ravni, na intuitivni ravni, se Saturn in Pluton združujeta, da se ponovno rodita. Tudi onadva sta podvržena lastnemu procesu, da se lahko premakneta na višjo raven ter prineseta večjo izraznost in frekvenco.

Saturna in Plutona se ni treba bati, je pa vsekakor nekaj, kar bo zanimivo pogledati. Prva poravnava dveh mogotcev je bila v aprilu 2019. Pobrskajte malo po spominu, kaj se je dogajalo takrat v vaših življenjih, kje so bile napetosti, nesoglasja, preizkušnje in lekcije, saj so smernice, kaj se je dogajalo po januarju letos, ob ponovnem stiku… vsekakor pot, kam grem, kam hočem bodo močne smernice, ki bodo odmevale v vaši glavi.

Pluton in Saturn vam bosta pomagala prebuditi se. Vsem nam bosta pomagala preoblikovati strukturo našega življenja.

Ta energija vam bo dala dobesedno nov način razmišljanja in nov zrak, da boste lahko zadihali. Stvari boste morali narediti drugače, spremenili boste svoje vrednote, kot družba pa se bomo morali obrniti v drugačno smer. Ta uskladitev deluje že nekaj časa. Veliko delov sestavljanke se zlaga, pa vendar se bo svet, kot ga poznamo premaknil na novo raven. Vsem vam bo dana možnost, da se premaknete in dvignete, da osvobodite svoje omejitve in jih ponovno rodite v nekaj novega. Vsi boste dobili novo moč.

Dobili boste priložnost, da spremenite način, kakšen odnos ste imeli do denarja in moči.

Na to poravnavo se pripravljamo od zdaj naprej, ko ste vodeni na najgloblje ravni vaše duše. Vaša duša je vedela, da to prihaja in želela je biti del te nove energije. Trenutno se zavedajte, da moramo vsi nadaljevati z delom za dvig naše zavesti, da si zagotovimo, da ko se Pluton in Saturn poravnata, lahko iskrice, ki bodo takrat padale, delujejo na najvišji vibraciji, magičen način.

~ 2. Konjunkcija Jupiter – Pluton v Kozorogu

Druga pomembna konjunkcija ali spoj, ki bo prinesla drastične spremembe v svetu, bo spoj Jupitra in Plutona. To bo pozitivna konjunkcija z dobrodejnimi učinki za narode, vendar pa bo navkljub optimistični in ustvarjalni plati prinesla tudi nekaj večjih preizkušenj. In iz te faze je razvidno, da se bo trenutna situacija v temu časovnem okviru razvijala, predno bo dobila končni epilog.

Konjunkcija Jupiter-Pluton bo v znamenju Kozoroga: 4. aprila, 30. junija in 12. novembra 2020.

Obdobja večjih križišč, ki se bodo dogajala v prihajajočih mesecih, bodo leto zaznamovala kot obdobje regeneracije in ozdravitve. Sama bi tukaj rekla da zdaj šele prihajamo v sam vrh celotne zgodbe, ob koncu junija, ko se dovršita oba pomembna mrka v fazi pred zadnjim in poletne triade, se pokaže ključ, ki bo odkril ozadje virusa. Tretja faza pa prinese epilog, ki bo šele pozno jeseni. Druga plat te konjunkcije Jupiter-Pluton kaže, da lahko trenutne težave še poslabša, kar pomeni, da bo vzbudila občutek obsedenosti, ki bo povezan s situacijo korone virusa, ki je pravzaprav samo iniciator, nečesa večjega. Je ključ do prebujenja. Ljudje, obsedeni z močjo bodo razkrinkani in prikrita resnica bo ugledala luč. Korenite spremembe pa bomo utrpeli v svetu financ in ekologije.

~ 3. Konjunkcija Jupiter-Saturn v Vodnarju

Vsakih dvajset let se planeta Jupiter in Saturn združita. Tak astrološki prehod smo imeli v ob prehodu v Milenium, v letu 2000, z novim letom 2020, pa se bo ponovil. Čeprav je ponavljanje konjunkcije v astrologiji običajno, je ta nenavaden pojav tako imenovana Velika mutacija, ki bo v letu 2020.

Mutacija – mutacija nastane, ko se konjunkcija preklopi na nov element. Trije 60-letni cikli tvorijo velik mutacijski cikel. Gre za sklop konjunkcij Jupitra in Saturna, ki se zgodijo v istem elementu. Trenutno je Mutacijski cikel v elementu zemlje in se je začel 26. januarja 1842 s konjunkcijo na 9. stopnji Kozoroga.

Mutacijski cikel bo, po približno 180 letih v elementu zemlja, v novem letu 2020 prešel v nov, zračni element. Ta konjunkcija, ki se bo zgodila zdaj, bo v drug element prešla šele v letu 2159.

Konjunkcija Jupitra in Saturna v Vodnarju se bo zgodila 21. decembra 2020.

Jupiter in Saturn sta velika vladarja zgodovine, saj sta ključna za naše povezovanje in medsebojno vplivanje z zunanjim, socialnim in družbenim svetom. Tako bo premik konjunkcije v novi element zraka prinesel velik premik družbenega življenja vseh narodov.

Premik konjunkcije z zemlje (Kozorog) na element zraka (Vodnar) pomeni premik od materializma k novim idejam, informacijam, tehnologiji, enakosti in k zavedanju o naravi. Verjetno bo zaznamoval konec starega, poznanega sveta, velikih sil in morda se bo odražal odmik od prevladujočih »elementov zemlje«, kot so težka mehanizacija, fosilna goriva, kapitalizem in velike industrije. Pričakujemo lahko razmah tehnologije, interneta, omrežja, čipiranja, kartic in popolne kontrole sistema nad posameznikom.

Kaj lahko pričakujete v svojem življenju vi od teh planetarnih povezav, je odvisno kje, v kateri hiši, se pravi na katerem področju imate v svoji rojstni karti znamenje Kozoroga in Vodnarja. Na tem področju lahko pričakujete veliki »big bang«. Pomembno pa je tudi seveda, če imate tam tudi katerega od svojih osebnih planetov ali os ASC ali MC.

Končen epilog bomo morali počakati vse do jeseni, da bomo nekako življenje zagnali v »življenje« pa bo to nekje ob koncu maja šele, tako da…

In kakšno je sporočilo korona virusa?

Iluzija lažnega ega se raztaplja in novo se rojeva. Ne oklepajte se starih energij in prepričanj, saj se ne boste mogli dvigniti na novo raven energije. Sprejmite situacijo tako, kot je. Karantena je dobra za vse. Zato, da si odpočijete od tempa, ki ste ga imeli vsak dan, od pehanja za statusom, denarjem in v končni fazi od sebe in svojih pričakovanj.

“Strah pred korona virusom je bolj smrtonosen, kot virus sam…”

Emocije izčrpavajo vaše organe in vas hromijo

Zdaj je najbolj pomembno, da dobro poskrbite za svoje psihično-fizično počutje. Nikakor ne dovolite, da v vas rastejo napetosti in tesnobe. Prav slednje najbolj obremenijo živčni in hormonski sistem. Prav imunski sistem je tesno povezan z obema sistemoma in na ta način začne delovati slabše. Vaša odpornost je zdaj ključnega pomena. Poskrbite, da boste v visoki vibraciji, da boste zadovoljni in nujno poskrbite za sproščanje.

Strah držijo ledvica, te pa so energetske »baterije« v našem telesu

Če je vse, kar se dogaja v našem realnem, fizičnem svetu odraz vsega, kar se dogaja v naši glavi, je nujno, da razumete kakšna je »matrica virusa« in kaj »napada«. Se pravi, če enako privlači enako, morate vibrirati, da se ujamete na frekvenco virusa. Zato preverite pri sebi, kateri programi so aktivni: kolektivna energija ima ta program, na vas pa je, da se od te kolektivne matrice odklopite na način, da dvignete svojo vibracijo.

Miselnost je tako zdaj ključnega pomena, saj vas prav miselni programi lahko spravijo v hude težave.

Poglejmo, kakšen program morate imeti v svoji glavi, v nezavednem, da se realizirajo lahko naslednji telesni simptomi na fizični ravni. Ne pozabite, enako privlači enako. Delajte na vzrokih, da ne bo prihajalo do posledic.

V težave z ledvicami – posledično upad energije: program nizke samopodobe, zamere, zaljubljenosti, izčrpanost, razdajanje moči in občutek, da niste pomembni. Za svoje pomanjkljivosti lahko krivite druge in poskušate najti grešnega kozla. Pomanjkanje energije. Počutite se tesnobno, ne veste kaj storiti. Ni komunikacije v odnosih. Stara žalost in strah, ki ne izgineta.

Panični napad je povezan s potlačenim strahom, jezo, žalostjo ali bolečimi spomini, ki so pogosto povezani s preteklimi travmami iz otroštva. Občutek šibkega, stresnega, spodkopanega, da si napaden, kritiziran, potisnjen. Vse je pretirano. Nenehno se upirate in greste proti bistvu. Prepričanje, da je življenje polno boja in trpljenja.

Virusi – program v katerem se čutite se izven nadzora, ranljivi, da se da z vami manipulirati in na vas vplivati, kritizirati, nadlegovati, groziti, napadati, ste kot žrtev.

Zaskrbljenost – je povezana z vranico, ta pa upravlja z vašim imunskim sistemom.

Zdrava črevesna flora – ko se poruši PH se poruši naš imunski sistem. Jejte zdravo! Imunski sistem (šibek) – negotovost, notranji konflikt, stres. Občutek pritiska, groženj in manipuliranja.

Limfa je zdaj ključna, je kot kanalizacija telesa, očistite jo. Razstrupite se! Težave z limfo – počutite se ranljivi, prestrašeni, neuravnoteženi, nepodprto, neljubljeno, zavrnjeno. Počutite se, kot da ne morete skrbeti zase ali se zaščititi.

Bronhitis – občutek preveč pritiska. Konflikt in jeza v družini, kar vodi do draženja z ljudmi, ki so vam blizu. Krivite druge za tisto, česar ne morete popraviti ali nadzorovati. Potreben čas in čas zase. Občutek pomanjkanja spoštovanja in ljubezni. Oseba odganja ljudi.

Kašelj – odporen na spremembe v življenju. Občutek vas preplavi skrbi, tesnobe in stresi. Poskušate se vmešavati v življenje drugih ljudi in se osredotočiti na odpravljanje njihovih težav, namesto da bi se ukvarjali s svojimi, da bi preusmerili pozornost od sebe.

Največji izziv ostati doma je, »ker mnogi ne znajo več živeti drug z drugim«

Dovolj je. Zbudite se iz lastne teme in začnite pri sebi. Nehajte vso pozornost posvečat na kaj bo, ne dovolite, da vas vodi strah in lažni ego, ki vas kot general vodi pod pretvezo, da ima vse pod kontrolo.

In kaj če vam rečem, da je v redu, če vas je strah. Da je v redu, ker pojma nimate, kaj se bo zgodilo in da nimate kontrole, da vas skrbi zase in svoje zdravje za svoje najbližje. Edino, kar lahko naredite zdaj je, da Sprejmite situacijo tako, kot je. Da sprostite svoj lastni naboj. Ne borite se proti »virusu«. Največji virus so zdaj vaše misli in miselna naravnanost. Več strahu ustvarja še več strahu na kolektivni ravni, vi ste kreatorji vsega kar se trenutno dogaja. Ne verjamete? Dvignite vibracijo. Nehajte se ukvarjat s stvarmi, na katere ne morete vplivat.

Vi ste kreator svoje lastne realnosti in od vas je odvisno kako se boste zdaj skozi fazo umiranja rodili v nov svet.

Vaša stara identiteta umira in vi z njo. Vse kar vam je bilo poznano in znano se je razblinilo v prah. Zato zdaj ko ste za zaprtimi vrati doma imate čas za razmislek, zase za svoje najbližje. Da se zazrete vase in spoznate kdo sploh ste in če ste si všeč? Kaj če je zdaj čas, da preberete vse knjige, ki vas še vedno čakajo na policah, popravite tisto okno, greste na vrt in zasadite cvetlice, si pripravite gredice, greste na sprehod in pojeste kosilo v miru? To vsekakor je lahko zdaj mnogim stres, kajti nekaj manjka… dražljaji norosti zunanjega sveta.

Čas je za soočenje, razmislek in učenje

Izkoristite zdaj čas za učenje. Pridružite se na spletnih tečajih, vadbah, meditacijah. Naredite si plan in preverite kaj je vam resnično vredno. Ali ni največja norost ta, da se šele skozi lastno minljivost zavemo, kako dragocen je trenutek TUKAJ in ZDAJ.

Tudi dr. Bruce Lipton je v svoji knjigi Biologija prepričanj povedal, da je je okolje tisto, ki nadzira delovanje genov in da smo človeška bitja preprosto posledica »kolektivne zavesti«, kar pomeni tako kot narod odseva lastnosti svojih prebivalcev, naša človeškost odseva osnovno naravo naših celic. Knjigo vsekakor priporočam za čtivo v teh tednih, saj vam bo odstrla marsikatero dilemo o tem, kaj se dogaja in kaj, če sploh lahko kaj naredite sami. In odgovor je: da, vse!!

“In… kaj če vam rečem, da je v redu, če spremenite svoje mnenje, zaradi novih informacij?”

Učite se novega! Pojdite v življenju naprej.

Spoštujte navodila, ki jih imamo. Ostanite doma. Uporabljate zaščitna sredstva, maske, umivajte si še naprej roke… Pa vendar bolj kot maska je pomembno, da boste 2x razmislili, kaj boste povedali in kakšno novico boste širili. Najprej preverite kaj boste z njo dosegli in ali boste dosegli pozitiven odziv pri sebi in drugih, če temu ni tako, potem je ne širite. Enako privlači enako. Preveč slabih stvari, ki jih boste poslušali, boste izčrpali povsem svoja ledvica, ki so kot »baterije« v vašem telesu. Porušena energija pomeni, da ste dovzetni za bolezen. Razkužujte svoja usta! Ja, prav ste prebrali.

Okrepite imunski sistem

Pazite na svojo mentalno imuniteto, kaj širite, kaj sporočate in kaj delite od informacij. Preverite kako se odzivate in kakšna čustva v vas zbujajo informacije. Bodite sami svoja cenzura. Samo tako boste izstopili iz matrice strahu. Poskrbite zase in jejte rastlinske beljakovine, stročnice, žita in zeleno zelenjavo. Razkisajte telo, bolezen, virusi se ne razvijajo v alkalnem okolju. Pijte veliko toplih napitkov in vode, vitamina C, bodite na soncu in uživajte D vitamin. Jejte med, propolis, zelišča in pripravke kot so pljučnik, črni bezeg, borovec, ameriški slamnik in se poslužujte inhalacij. Grgrajte žajbelj, koloidno srebro, materino dušico in vzdržujte vlažnost zraka skozi inhalacije evkaliptusa, čajevca in drugih rastlinskih antiseptikov.

Novi začetki vedno vključujejo konec in čas prehoda. Trenutno smo v prehodnem letu.

Tako, upam, da je komu odleglo… meni osebno je, kajti veliko vas je, ki ste se obrnili name z besedami, kaj hudiča se dogaja…

Ohranjajte visoko vibracijo. Naj zdravi vas Ljubezen.

Hvala, ker ste. Se beremo.

  • Članki
Kaj nam sporoča koronavirus iz astrološkega vidika 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj