Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kaj pomeni portal 12:12

foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Z današnjim mrkom, se bodo zaprla vrata 12:12.Naj ponovim o vratih 12:12, kar smo povedali konec novembra. Zdaj smo priča hudim požarom, umiranju živali… res je bilo konec novembra težko predvideti takšne zasuke, vendar so požari posledica globalnega segrevanja. Ker se je globalna temperatura povišala za 1,7 stopinje, to prinese huda neravnovesja, ki jih v zmernem pasu (Slovenija) najmanj občutimo, medtem, ko se v subtrobskem območju (vsi deževni gozdovi sveta) lahko vreme močno spremeni, kar pomeni, da več mesecev ne dežuje, temperature pa se vzpnejo krepko preko 40 stopinj C (pomeni relativni dvig temperature za 5 stopinj v poletnem času). V prihodnjih letih lahko pričakujemo, da bodo vsi gozdovi subtropskega in polarnega pasu zgoreli in v desetih letih večji del zemeljske oble ne bo več primeren za življenje – takšne so projekcije, če se globalna temperatura dvigne prek 2,5 stopinje iz-pred industrijske dobe.To zavedanje bo prinesel mrk. Ta prehod, na novo raven zavedanja smo napisali, bo trajal vse do januarskega Ščipa in Luninega mrka.

Kaj sploh pomeni odpiranje vrat 12:12

Zdaj bo trojica pomembnih planetov, Urana, Saturna in Plutona inicirala miselno telo, kar pomeni, da bomo pospešeno odpirali zavedanje, razum, mentalno telo. Močneje se bomo zavedali svojega življenja in posledic, ki ga ima naš način življenja, do drugih in do okolja. Zavedali se bomo pomena naših akcij v odnosih, se pravi bomo prinesli sočutje, iz čustvenega telesa, v mentalno telo.Ko govorimo o dvigu zavesti in razumevanju našega življenja v odnosu do okolja, lahko ozavestimo, da se mnogo tega že dogaja. Ljudje so se začeli zavedati sebe in svojih pravic, skoraj po vsem svetu se vrstijo protesti, vse bolj se govori o pravicah živali, torej zavest o tem, da obstajajo tudi druga bitja, kot je človeško bitje, je začela rasti.Povedala bom tudi nekatere stvari, ki marsikomu ne bodo všeč, toda, če govorim o dvigu zavesti in vplivu na okolje, mimo te teme ne morem neopazno smukniti.
Namreč bistvena sprememba načina življenja v novi dobi, poglavitna in prva je prenehanje uživanja mesne prehrane, kajti ob dejstvu, da živilska industrija zaradi mesne prehrane ustvari precej več, kot polovico toplogrednih izpustov, mesna dieta ni več stvar osebne odločitve ali okusa svobodne izbire, ampak je dokazano škodovanje svojim lastnim otrokom in vsem otrokom sveta, saj jim z mesom na krožniku jemo tudi njihovo prihodnost!
Ogrevanim stanovanjem se pozimi težko odpovemo, transportu tudi, potovanjem z letali nekoliko lažje, toda bistveno spremembo z lahkoto naredimo, saj telo dokazano ne potrebuje mesa, z brezmesno dieto smo bolj zdravi, bolj fizično in spolno aktivni.Oprostite, da vam moram v videu, (konec novembra), ki govori v prehodu v Zlato dobo govoriti o teh bazičnih stvareh, toda glede na to, da vstopamo v leta, v katerih bomo z našimi dejanji končno opredelili, kako globoke posledice bo imelo naše življenje na globalno klimo in glede na stanje, ki je v rdečem alarmu po vsem svetu, se v bistvu ne bi smeli o ničemur drugem več pogovarjati, če bi bili res odgovorni do sveta in do vsega, kar ljubimo.To so vrata 12:12, zavedanje o učinku naših dejanj na naše življenje in na življenje drugih, to je mentalna higiena, razumevanja vzroka in posledice
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem