Kaj pomenijo rezultati CoRe diagnostike?

Kaj pomenijo rezultati CoRe diagnostike?
Kaj pomenijo rezultati CoRe diagnostike?

Če je še v 20. stoletju veljalo, da je vse energija, potem lahko za 21.stoletje rečemo, da sedaj že vemo, da VSE vsebuje informacije in te so zelo pomembne tudi v procesu zdravljenja.

CoRe sistem je medij, povezava do informacijske matrice in rezultati, dobljeni na ta način, niso izmere (kot smo vajeni na fizični ravni), ampak statistično pomembna naključja.

(In prosim, ne razumite naključij kot nekaj "zabavnega-ampak-nepomembnega" (to oznako jim je dala leva polovica človeških možganov:) , ampak je dobro vedeti, da lahko naključja prepoznavamo samo, če nam leva in desna možganska polovica delujeta v sozvočju).

Torej ta diagnostični sistem ni namenjen temu, da bi zamenjal laboratorijske teste, rentgenske žarke, magnetno resonanco, mikroskope…. ker pač ni namenjen temu, da bi diagnosticiral na fizični ravni, ampak pokaže, s čim resoniramo na informacijski ravni.

Če se pri diagnostiki pokaže neko neravnovesje, ne moremo vedeti, ali se je to pri pri klientu že zgodilo tudi na fizični ravni, ali morda to stvar ravno preboleva ali pa se bo to pri njemu uresničilo čez nekaj let (če recimo ne bo spremenil svojega življenja). 

Zakaj torej CoRe diagnostika ne more pokazati enakih rezultatov kot vaši laboratorijski testi?

Čisto enostavno – na informacijski ravni ni ne časa ne prostoraTorej ne obstajajo tudi vrednosti, kot jih poznamo na fizični ravni. Vrednosti so namreč rezultat časa in prostora, prav tako kot pojem vzrok – posledica. Če ni pojma časa, ne moremo vedeti, kaj je bilo prej in potem. 

Torej ne skrbite, če rezultati CoRe diagnostike ne bodo enaki, kot tisti na vaših laboratorijskih izvidih – ker ne morejo biti. Lahko se sicer naključno (!) ujemajo, vendar vsaj za trenutek opustite razmišljanje z razumskim delom možganov in se prepustite, da vam rezultati CoRe diagnostike pomagajo do razumevanja, kje je v vašem življenju nujno narediti spremembe, če želite resnično ozdraveti. 

In nikar se ne jezite, kako da je CoRe pokazal povišano vrednost sladkorja v krvi, če pa ste bili prejšnji teden pri zdravniku in je bilo vse v redu. Ali pa, zakaj vam CoRe napiše, da obstaja pri vas možnost, da imate zakisano telo, če pa vam ne da točnih vrednosti vašega pH-ja… In zakaj vam kaže možnost preveč razrasle glivice kandide, če pa ste že en cel teden brez sladkorja in kruha… 

Poskusite razumeti, da so vaše težave na fizični/telesni ravni vaš najmanjši problem. Vaša največja težava je bolezen/neravnovesje, ki se na telesu izraža samo kot simptom, čeprav ga nehote imenujemo kot različne bolezni in obolenja. 

In CoRe sistem je s tem, ko vam potem posreduje izbrane zdravilne informacije,  namenjen temu, da vam pomaga ozdraviti osnovno bolezen, ne pa vam dajati simptomatskih "obližev", ki bi slej ko prej odpadli… 

Vi pa verjetno želite ozdravitev na vseh ravneh, ne samo obližev? 

Avtor: Mojca Fabjan
www.amedea.si

 

O Mojca Fabjan

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala že pred približno tridesetimi leti. Pred nekaj leti sem "odkrila" zdravljenje z informacijami in prevzele so me Bachove cvetne esence in Homeopatija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: