DuhovnostFeaturedRazno

Kaj so cvetlične esence?

Cvetlične esence so vibracijsko prežete raztopine, ustvarjene iz živih, divjih in ekoloških rastlin. Te esence nosijo, kar je poznano kot “energijski podpis” ali vibracijo cvetlice, ki je prenešena do uporabnika in pozitivno vpliva na neravnotežja znotraj telesa ali na energijskem polju.

Ta blagodejna zdravilna in transformacijska domača lekarna, nareja v sodelovanju z Naravo, dela s tvojimi prirojenimi zdravilnimi procesi in je varna za vsakogar, vključujoč otroke, živali in rastline.

Cvetlične esence vsebujejo specifične kode ali vzorce, ki prebivajo znotraj vsakega cveta. Vse cvetlične energije so usmerjene v ustvarjanje tega končnega genskega izražanja, da zagotovijo nadaljni obstoj te vrste. Njihove blagodejne moči prihajajo iz življenjske sile, ki je del cvetlice same.

Skozi edinstven, svet proces se v čisto vodo vtisne vibracijski podpis, ki je znotraj cveta, in je uporabljen za ustvarjanje čiste esence, kar polni vodo z božanskim vtisom določenih cvetličnih karakteristik in lastnosti.

Sproščanje spiritualnih in zdravilnih lastnosti, ki so shranjene v cvetlicah, je eden izmed  velikih ključev, ki odkriva božanski namen za planet Zemlja.

Andske orhideje

Te zelo posebne esence andskih orhidej so narejene v Villkabamba (“sveto mesto”) gorah in okoli Machu Picchu, Peru, iz orhidej v polnem razcvetu, dobro prilagojene in srečne v svojem naravnem okolju visoko v Andih.

Matere esenc so bile postavljene na sonce na nekaterih svetih mestih v Peruju, da so se zbrale dodatne mogočne vibracije.

Govori se, da so orhideje cvetlice vnebozetja. Njihova DNK struktura je najbolj evolvirana od vseh rastlin na zemlji. Zaradi njihove kompleksne narave, sintetizirajo delovanje vrhovne inteligence.Na evolucijski lestvici rastlinskega sveta so orhideje primerljive z živalskim svetom delfinov in ljudi.

Več o andskih zvezdnih esencah lahko prebereš na sledeči povezavi: TUKAJ


Ali so kakšni stranski učinki ob uporabi esenc?

Povzeto iz knjige Bliss and Blessings: the Divine Alchemy of the Star Flower and Gemstone Essences, Star Riparetti

“Ko vzameš cvetlično ali kristalno esenco, je najhuje, kar se lahko zgodi NIČ in najbolje, kar se lahko zgodi so ČUDEŽI.”

“Ob redkih primerih, še posebno z zelo občutljivimi ljudmi, bo prišlo do poslabšanja situacije, zaradi tega, ker potrebujejo videti vzorec zavestno, preden ga lahko spustijo. Ena izmed največjih stvari, ki me je potegnila k cvetličnim esencam po nuklearni medicini, je bil redek in čudovit blagoslov, da tukaj pri esencah ni nobenih stranskih učinkov ali kontraindikacij. Cvetlične esence izpolnjujejo prvo vodilo Hipokratove zaprisege: “Zdravnik, ne škodi.” Esence pomagajo, da je čudežev na pretek.

Več o andskih zvezdnih esencah lahko prebereš na sledeči povezavi: TUKAJ

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !