Inergetix CoRe™ sistem

Kako deluje sistem Inergetix CoRe™?

Inergetix CoRe™ je močno informacijsko orodje, ki je sposobno narediti diagnostiko in terapijo na informacijski ravni. CoRe™ ima lahko več pomenov: naključno prepoznanje, kodirana resonanca, korelacija ali povezava. CoRe™ temelji na znanosti o globalnem skaliranju, ki dokazuje povezanost stvari na različnih nivojih (več kot 30 let trajajoča PEAR raziskava).

S pomočjo multidimezionalnega pristopa lahko CoRe™ hitro in učinkovito pride do samega jedra neke težave in lahko deluje na informacijski ravni s pomočjo elementov in remedij vseh naravnih načinov zdravljenja (tako vzhodnih kot zahodnih), homeopatije, cvetnih esenc, esenc, zelišč, akupunkturnih točk in meridianov, čaker, prehranskih dodatkov, čustvenih stanj, afirmacij.. itd.

Inergetix CoRe™ sistem deluje neposredno na informacijsko in duhovno raven človeka, saj se vse začne z informacijo in se potem kristalizira skozi čas in prostor tudi na energijsko in materialno raven.

S pomočjo računalniškega programa in hologramskega generatorja (ki deluje kot dioda z belim šumom) je mogoče »prebrati« reprezentativen vzorec vsake osebe, vsakega simptoma in vsake remedije. CoRe™ sistem generira in išče ujemajoče se kompleksne vzorce, da bi našel resonanco med klientom, simptomom in remedijo ter potem uporabi statistično analizo vseh teh rezultatov, da lahko prikaže, kje so možnosti največje resonance med naštetim.

Sistem Inergetix CoRe™ je nepogrešljiva diagnostična pomoč, saj ustvarja most do informacijskih ravni človeka oz. je povezava z univerzalnim informacijskim poljem človeka.

V Inergetix CoRe™ sistemu je vsebovanih preko 100.000 različnih informacijskih remedij in CoRe deluje tako, da med vsemi temi zdravili poišče tiste, ki so za vas najbolj primerne. CoRe™ namreč prepoznava statistično pomembna naključja (CoRe=Coincidence Recognition).

Za koga je primerno zdravljenje z Inergetix CoRe™ sistemom?

Primerno je tako za ljudi, kot tudi za živali in rastline. Uporabljamo ga lahko tudi za podjetja, organizacije, prostore…

Primerno je tudi in predvsem za vse, ki razumete, da bolezen ne izvira iz fizične ravni (bakterije, patogeni organizmi, virusi…itd) ali iz energijske ravni, ampak da vzroki ležijo globlje ter da je naše zdravje na vseh ravneh povezano s tem, koliko smo mi sami povezani s Celoto.

Vsekakor boste s tem načinom terapije veliko pridobili tudi tisti, ki delate na svoji osebni in duhovni rasti, saj je sistem Inergetix CoRe™ zelo učinkovito in odlično orodje za raziskovanje vas samih na vseh ravneh, za transformacijo in kot pomoč, da postanete na svoji poti bolj učinkoviti.

Tagi
Pokaži več

Mojca Fabjan

Sem svetovalka za celostno in zdravo življenje in se poleg drugih zdravilskih pristopov posvečam tudi floriterapiji – Bachove cvetne esence so nepogrešljive, ko želimo narediti spremembe pri sebi in jih toplo priporočam vsem, ki so se namenili živeti drugače, bolj kakovostno in polno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !