Kako deluje sistem Inergetix CoRe™?

Kako deluje sistem Inergetix CoRe™?Kako deluje sistem Inergetix CoRe™?
Kako deluje sistem Inergetix CoRe™?

Inergetix CoRe je močno informacijsko orodje, ki je sposobno narediti diagnostiko in terapijo na informacijski ravni. CoRe™ ima lahko več pomenov: naključno prepoznanje, kodirana resonanca, korelacija ali povezava. CoRe™ temelji na znanosti o globalnem skaliranju, ki dokazuje povezanost stvari na različnih nivojih (več kot 30 let trajajoča PEAR raziskava). 

S pomočjo multidimezionalnega pristopa lahko CoRe™ hitro in učinkovito pride do samega jedra neke težave in lahko deluje na informacijski ravni s pomočjo elementov in remedij vseh naravnih načinov zdravljenja (tako vzhodnih kot zahodnih), homeopatije, cvetnih esenc, esenc, zelišč, akupunkturnih točk in meridianov, čaker, prehranskih dodatkov, čustvenih stanj, afirmacij.. itd.

Inergetix CoRe™ sistem deluje neposredno na informacijsko in duhovno raven človeka, saj se vse začne z informacijo in se potem kristalizira skozi čas in prostor tudi na energijsko in materialno raven.

S pomočjo računalniškega programa in hologramskega generatorja (ki deluje kot dioda z belim šumom) je mogoče »prebrati« reprezentativen vzorec vsake osebe, vsakega simptoma in vsake remedije. CoRe™ sistem generira in išče ujemajoče se kompleksne vzorce, da bi našel resonanco med klientom, simptomom in remedijo ter potem uporabi statistično analizo vseh teh rezultatov, da lahko prikaže, kje so možnosti največje resonance med naštetim.

Sistem Inergetix CoRe™ je nepogrešljiva diagnostična pomoč, saj ustvarja most do informacijskih ravni človeka oz. je povezava z univerzalnim informacijskim poljem človeka.

V Inergetix CoRe™ sistemu je vsebovanih preko 100.000 različnih informacijskih remedij in CoRe deluje tako, da med vsemi temi zdravili poišče tiste, ki so za vas najbolj primerne. CoRe™ namreč prepoznava statistično pomembna naključja (CoRe=Coincidence Recognition).

Za koga je primerno zdravljenje z Inergetix CoRe™ sistemom?

Primerno je tako za ljudi, kot tudi za živali in rastline. Uporabljamo ga lahko tudi za podjetja, organizacije, prostore…

Primerno je tudi in predvsem za vse, ki razumete, da bolezen ne izvira iz fizične ravni (bakterije, patogeni organizmi, virusi…itd) ali iz energijske ravni, ampak da vzroki ležijo globlje ter da je naše zdravje na vseh ravneh povezano s tem, koliko smo mi sami povezani s Celoto.

Vsekakor boste s tem načinom terapije veliko pridobili tudi tisti, ki delate na svoji osebni in duhovni rasti, saj je sistem Inergetix CoRe™ zelo učinkovito in odlično orodje za raziskovanje vas samih na vseh ravneh, za transformacijo in kot pomoč, da postanete na svoji poti bolj učinkoviti.

Avtor: Mojca Fabjan
www.amedea.si

O Mojca Fabjan

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala že pred približno tridesetimi leti. Pred nekaj leti sem "odkrila" zdravljenje z informacijami in prevzele so me Bachove cvetne esence in Homeopatija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: