Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Karma Slovenije v letu 2018

foto:pixabay.com
Oglas

Leto 2018 bo v karmičnem pogledu pod drobnogledom PRAVICE IN MORALNIH VREDNOT.

Mnogi si pravico razlagajo po svoje. V kontekstu karme pa je mišljena pravica s širše perspektive. Za posameznika to predstavlja, da si je morda dolgo časa nekaj želel, pa ali se ni uspel prebiti na cilj, doseči nek podvig ali pa so mu bile poti zaprte,… to leto se razreši karma pravice. Tako se bojo mnogim odprle poti, novi začetki na vseh področjih. Še pomembnejše pa bo dejstvo, da vse, kar smo zastavili v letu 2017, kar je v skladu s pravili karme in upošteva vseh 5 načel dobre karme (Načela dobre karme opisujem v video prispevku) bo v letu 2018 obrodilo sadove. Seveda karma deluje v obe smeri – tako se bojo vse, ki niso sposobni dojeti pravice, zaprle poti.V ospredju bo logika, razum bo vladal nad emocijami. Čeprav je to leto VENERE, sama upoštevam indijska načela, kjer je poudarjen Saturn, SHANI – Bog karme, strog in pošten učitelj, ki nikomer ne prizanaša, vendar pošteno ocenjuje in nagrajuje in opazi tudi trud posameznika. Z redom in disciplino pa se tudi harmonija, po kateri smo tako hrepeneli, vrne v naše življenje. S harmonijo pa se ustvari MIR. Taki so osnovni gradniki naše dobre karme v letu 2018.Če se je kdo počutil zatiranega ali zapostavljenega, v tem letu prejme »čudežno« podporo, moč in blagoslov, da najde rešitev za svoje težave. Seveda tudi za „čudeže“ je potrebno nekaj storiti, vsaj upoštevati svojo osebno dharmo ali pa sprejeti težje naloge, ki omogočajo hitrejši razplet svoje karme. Po domače povedano: pomembno je zalivati in kultivirati svoja dobra semena, da bojo naši sadovi rasli in obilno obrodili. Beri: semena predstavljajo naše potenciale, naše kvalitete, sposobnosti in naravne danosti.

Čas je za nadaljevanje in novosti, katerih temelje smo že zasnovali.

Morda si je kdo želel zakonske razveze v letu 2017, spet drugi si je zaželel skupnega zakonskega življenja okronanega z javnim priznanjem. Tako prvim, kot drugim se bojo želje uresničile, vsaj kolektivna karma to obljublja, kajti pomembno je, kaj in kako smo si v letu 2017 zastavili – to leto je le nadaljevanje začetega cilja. Leto 2018 je močno obarvano z žensko energijo. Tudi moški bojo v tem letu bolj sočutni, ljubeči in pozorni. Če tega ne zmorejo, potem ne sledijo intuitivnemu notranjemu vzgibu, kajti karma upošteva delovanje naravnih ciklov in kdor se temu upira – zgleda, kot da plava proti toku. Z drugimi besedami povedano, se ne premakne, ali pa celo nazaduje.

Značilnosti leta 2018

– mnoge afere bojo (spet) privrele na dan – zagovarjali bomo enake možnosti in pravice – zdrav način življenja – ustvarjalno področje, kreativno delo in inovacije – naša sposobnost prilagajanja bo na preizkušnji

Dejavnosti, ki so v Sloveniji v letu 2018 najbolj perspektivne

– zdravstvo, tudi naravno zdravilstvo – prehrambena industrija in gostinstvo – moda in oblačila – kozmetika, zdravilne masažne tehnike – inovacije še posebej za dom in estetiko – elektronika in računalništvo ter tehnologija povezana z novostmi – les in vse povezano z lesom, kar ima pridih lepote in trajne vrednosti.
Mogoče te zanima  Sporočilo akaških zapisov 22. 7. 2021

Elementi leta 2018:

– baker

Slabosti, ki jih prinaša to leto:

– zdravstvene težave značilne za ženske organe (karmični odnos do matere) – delovanje ledvic in stanje hrbtenice (karmična bremena) – porast sladkorne bolezni (na preizkušnji bojo vsi, ki se (nezavedno) odpovedujejo sladkosti življenja in tisti, ki nepravilno izražajo otroka v sebi – ali zatirajo ali pa mu dovolijo, da prevladuje. Primer: hazarderski duh, pretirana želja po igrah na srečo, tudi v ljubezni in poslu. Zatirano veselje, radost in druženje, kot tudi kreativnost in ne spontanost – maske, pa se izrazijo v drugi skrajnosti) – nagnjenost k prenaglim odločitvam (če ne sledimo svoji dharmi) – ljubezenske afere (karma dušnih parov, duše dvojčice na preizkušnji) – neodločni, pomehkuženi moški (red in disciplina tudi iz srca, ne le iz uma, pomembno je, da pravi čas sprejmemo npr. odločitev za zakonsko razmerje, sicer lahko „vlak priložnosti“ odpelje. Karmična lekcija pravilne razporeditve in prave odločitve, bo močna preizkušnja predvsem za moške)

Reforme ali novosti lahko pričakujemo v:

– sodstvu, hitrejše sodbe, razkritje tajkunov in tajnih združenj – bančništvu – sledenje pranju denarja, ugodni krediti, nove tuje banke – sociali – minimalne izboljšave za določene socialne prispevke – podjetništvu, predvsem za inovacije – kmetijstvu – subvencijeŽal pa v šolskemu in zdravstvenemu sistemu še ni videti izboljšav, vsaj za otroke in bolne državljane ne. Podobno bo s policisti. Stavke zaposlenih v državnih službah, bojo pogoste in delno uspešne.

Leto Zemeljske karme

Leto 2018 na Slovenijo deluje Zemeljska karma, ki se nanaša na fizični nivo. To je ena izmed najblažjih oblik karme. Več o vrstah karme razlagam v video prispevkih. Torej soočali se bomo z osnovami preživetja, s formiranjem odnosov, ki so temelj človekove družbe in se soočali z nagoni, ki pa jih ne gre enačiti z intuicijo.Seveda je bistvenega pomena tudi naša osebna karma, saj karma države deluje zgolj na kolektivnem nivoju – podobno kot vreme. Primer: vsi smo deležni približno enakih temperatur npr. 5 stopinj C, medtem ko nekatere brezdomce v tem času zebe, jih drugi opazujejo z nebotičnika, kjer imajo vgrajeno talno gretje, prezračevalno napravo in še in še.
V letu 2018 je pomembno uvesti ravnovesje v naše življenje med prostim in delovnim časom, med aktivno fizično in umsko naravnanostjo, med spanjem in počitkom. Leto je pogojeno z Redom, disciplino in pravičnostjo, ki predstavljajo temeljne gradnike Miru.
Prvih devet mesecev v letu se ukvarjamo predvsem s tem kako delujemo na družbo, medtem ko se v zadnjih treh mesecih zadeva obrne in začutimo predvsem vpliv družbe na našo osebnost. Glede na te občutke, bomo sprejemali tudi pomembne odločitve.Kjerkoli se želimo »šlepati« po bližnjici do cilja, tam se nam bo zalomilo. Nikar ne izbirajmo najlažjih poti, temveč najbolj varne in tiste, ki peljejo k dolgoročnemu cilju. Izogibajmo se kratkotrajnih in hitrih zadovoljitev naših želja.Bodimo previdni pri sklepanju „mikavnih“ ponudb, pa najsi bo to obljubljen ugoden kredit ali kateri koli drug sumljivo mikaven posel. Prevaranti bojo uporabili drobni tisk in hitro se bomo ujeli v past.

Vreme v letu 2018

Začetek leta – prve dni v novem letu, predvsem pa februar nas preseneti z obilnimi padavinami. Pomlad nas bo hitro obiskala. Poletje bo pasje, vroče. Julija bojo pogoste nevihte. Poletje bo „kot naročeno“ za turistične in sezonske delavce, katerih izkupiček bo zadovoljiv in po vsej verjetnosti celo presegel lanskega. September bo odličen za mnoge dejavnosti na prostem tudi za potovanja. Smučarska sezona bo uspešna. December bo zelo hladen.

Naravne katastrofe v svetu in terorizem:

Potresi in vremenske skrajnosti v svetu, kot teroristični napadi bojo predvsem v času novega leta – praznike je najbolj varno preživeti v svoji državi. V drugi polovici marca in prvih devet dni v aprilu ni primerno potovati v kraje, ki so izpostavljeni nasilju, terorizmu ali drugim nevarnostim povezanim z nasiljem.
Mogoče te zanima  Pravila, kako živeti, smo večinoma prevzeli od drugih

Duše dvojčice in karmična razmerja:

V poletnih dneh, pa tudi v zadnjih dneh leta, lahko srečamo svojo (izgubljeno) dušo dvojčico ali pa razrešimo svoje karmične vozle s svojim karmičnim partnerjem – takih je 90 % vseh parov. Malo kateri par je (že) razbremenjen vse karme.

Dharma Slovenije v letu 2018

Prispevek posameznika za dobrobit širše skupnosti, ki obenem obeta tudi slavo in uspeh – vendar brez prisotnosti egoizma, je osnovno vodilo dharme Slovencev v tem letu. Iz tega stališča, bojo mnogi posamezniki, ki delujejo pod vodstvom „satve“ – stanje zavesti, ki jo je uporabil že Nikola Tesla, želi sadove svojega dela. (Več o stanju zavesti bom razložila v video prispevku).Upravičeno bomo ponosni na uspeh mnogih dobrih športnikov in znanstvenikov, kot tudi mladih vizionarjev, ki bojo ime naše države ponesli v svet. Seveda pa lahko prav vsi prispevamo – po svojih močeh, za dobrobit širše javnosti. To je del naše skupne, kolektivne dharme v novem letu.

Kozmična zaščita Evrope

Nad našo širšo domovino, Evropo bedi duh ozvezdja Sirius, ki ščiti države članice EU, pred morebitni hujšimi nevšečnostmi. Žal pa ta zaščita bitij iz drugih galaksij ne deluje več na Anglijo, saj je pred izstopom iz članstva. Tako, dokler se kozmične energije ne stabilizirajo, nam ni priporočljiva selitev v Anglijo oz. Veliko Britanijo.

Angel varuh Slovenije

V novem letu nas varuje nadangel Kasiel, ki je član reda nadangelov in je v tem položaju vladajoči knez sedmih nebes. Sedmo nebo se šteje za najsvetejše od vseh svetišč – predstavlja božji hram. Nadangel Kasiel je bog temperamenta. Obenem pa nas lahko opogumi in nam „prikliče“ priložnosti, da lahko zaživimo v skladu z našim resničnim bistvom ali pa nas odvrne od naših napačnih namenov. Običajno pa se ne vpleta v naše življenje, brez naše volje. Je skrbnik praga med tu zemeljskim življenjem svetom in onostranstvom.

POMEMBNO:

Pomembno vodilo pri naših odločitvah, naj bo vizija, ki jo imate za leto 2026. Se sliši nenavadno? Kje, s kom in kako vidite sebe čez 8 let. Že letos naredite osnutek ali plan za to. Najpomembnejše v letu 2018 je, da se izognemo pretirani želji po telesnih užitkih (hrana, spolnost, nepotrebne luksuzne naložbe in krediti, ki niso nujno potrebni). To so lekcije zemeljske karme. Biti, ostati ali naučiti se praktičnosti v življenju. Osredotočimo se na svoje individualno poslanstvo in obenem na dharmo države v kateri smo rojeni. Torej uspeh posameznika prinese uspeh in ugled širši množici – to naj bo naše vodilo. Red in disciplina bosta pod karmičnim drobnogledom predvsem od 15. aprila do 9. septembra. Takrat boj na preizkušnji vse naše pretekle pregrehe, nekaterim se to lahko izrazi na zdravstvenem področju, drugim na finančnem, spet tretjim na čustvenem nivoju. Tako bo nekaterim pomagala dieta, drugim duhovno čiščenje, tretjim pa … red in disciplina, ki vodita v mir.Obilico notranjega miru in sreče v novem letu vam želim.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Kako pomembna je spolna energija

Kako pomembna je spolna energija

Astrološka napoved 31. 7. 2021: Otvoritev Levjih vrat

Astrološka napoved 31. 7. 2021: Otvoritev Levjih vrat

Numerološka napoved 31. 7. 2021

Numerološka napoved 31. 7. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem