Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Karma tedna od 16.4. do 22.4.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Logično mišljenje ali pretirana kritičnost, na karmičnem testiranju

Kaj nam sporoča zdrava pamet? Ali sledimo le idejam drugih ali pa smo sposobni samokritične presoje?! Zapademo hitro pod vpliv manipulacije drugih, ki nam prodajajo le to, kar je dobro za njih in morda ni dobro za nas? Morda ste »mlada duša«, ki še nima veliko zemeljskih izkušenj in le te potrebujete, da bi napredovali v svoji modrosti. Oprite se na iskrenega sogovornika, ki vam pomaga spoznati Vas – Sebe. Izstopite iz kroga labilnih osebnosti, ki jih drugi uporabljajo le kot orodje za dosego lastnih ciljev.Morda se boste mnogi znašli v situaciji, kjer vam bo razum sporočal, da nekaj ni prav, da nekaj ni v redu. Bodite pozorni in modro odreagirajte, kajti na karmični preizkušnji je tudi »pretirana kritičnost«. Ohranite mirno kri in povejte svoje mnenje ali še bolje vprašajte zakaj… S pretiranim kritiziranjem dosežemo (na kratki ali dolgi rok) le to, da kar dajemo, bomo nekoč tudi sami prejeli. To je zakon karme. In ne pozabite, kar seješ to žanješ.Ta teden so prava semena naše karme: strpnost, pravilna miselna naravnanost in pravičnost.
Iz tega lahko naredimo svojo mantro: »Jaz XY (Ime Priimek) sem strpna, pravična in logično miselno naravnana«.
In ne pozabite, da neizmerno zaupam v dober razplet vaše karme.P. S.: Priporočam v branje tudi Karmično prognozo meseca aprila, saj je tedenska le bolj podroben detajl v širši sliki celote.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem