Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Karma tedna od 2.7. do 8.7.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Most med duhovnim in razumskim dojemanjem

Ta teden bo na karmičnem testiranju naša sposobnost združitve duhovnega uvida na eni strani in razumskega dušnega dojemanja dane situacije, na drugi strani.Naj pojasnim: duhovna plat človeka usmerja k ustvarjanju, kot je likovno izražanje, glasbeno komponiranje, duhovna plat predstavlja sočutje in empatijo – slednja je le višja oktava sočutja. Med razum sodi logično dojemanje življenja in sposobnost razločevanja med slabim in dobrim, sposobnost predvidevanja posledic svoje izbire ipd.Kdor ima že po naravi dobro uravnoteženo desno in levo možgansko polovico, bo ta teden med najsrečnejšimi. Uspeh lahko dosežemo v govorništvu, pisateljevanju, izražanju, tudi v umetnosti in estetiki. Vse, kar združi zdrav razum in globlji duhovni uvid – notranji občutek, je na seznamu možnega uspeha, v tem tednu.
Za vse nas pa bo pomembno, da takoj, ko sprejmemo logično odločitev, ji tudi sledimo z akcijo. Nikar ne odlašajmo po nepotrebnem. Za vsak praktičen cilj se opogumimo in reagirajmo. Dobrodošla je fizična aktivnost in uporaba primerne duhovne discipline.
P. S.: Priporočam vam tudi članek “Karmična prognoza meseca julija”

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem