Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018

Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018

Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018 7Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018 7Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018 7
Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018 10Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018 11Karma tedna od 20.8. do 26.8.2018 11

SMO POZORNI NA »DETAJLE«

Ta teden se bomo soočali z morda majhnimi stvarmi, drobnimi pozornostmi, ki sestavljajo naš vsak dan. Pod drobnogledom karme bo ravno to, koliko pozornosti namenimo detajlom. Vsi vemo, koliko drobnih pozornosti nas lahko v življenju osreči; pa najsi bojo to topel stisk dlani, objem, nasmeh… izraz sočutja, razumevanja in sprejemanja.

Seveda nam lahko že ostre »sulice jeze« pokvarijo še tako dobro načrtovan izlet, piknik ali kakšen drug družaben ali posloven dogodek. Za razmislek:

– Koliko pozornosti posvečamo detajlom?
– Kako sami osrečujemo naše najbližje z drobnimi stvarmi?
– Se morda pretirano spuščamo v podrobnosti, ki niso bistvene?
– Nas nepomembne stvari oddaljujejo od bistva?

Ta teden imejmo pregled nad konkretnim planom in bodimo pozorni na detajle, vendar se ne izgubljajmo v nesmiselnih razglabljanjih. Imejmo kontrolo nad emocijami; sočutje in empatija ustvarjata pogoje za harmonijo. Tisti, ki nas s pogledom greje, kot sonce mati Zemljo s svojimi žarki, je vreden več kot vse bogastvo tega sveta. Svetloba je ljubezen, je sila ki poganja svet. Če jo zahtevaš, si egoist, če je ne nudiš, si ravno tako egoist…

Veliko topline in ljubezni s poudarkom na drobnih stvareh vam želim

Vaša karmična svetovalka
Aleksandra Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Tvoj komentar
Komentar
Ime
Email
Deli to s prijateljem