Karma tedna od 21.5. do 27.5.2018

Karma tedna od 21.5. do 27.5.2018

Karmična lekcija tedna predstavlja »čisto ogledalo«

Ste imeli priložnost se pogledati v staro, poceni ogledalo, ki ti popači podobo? Ste bili razočarani nad tem, kar ste dejansko videli? Ali se spomnite zgodbe o Narcisu, ki se je zaljubil v svojo podobo, ki se je odsevala na gladini jezera in tragično končal svoje življenje v vodi… Karmična preizkušnja tega tedna bo namreč ravno iz mnenja, ki ga imaš o sebi. Mnogi se podcenjujejo in žal ne verjamejo svojim sposobnostim, verjetno pa je še več takih, ki se precenjujejo in gredo preko svojih zmožnosti. Zakaj? Ker ne vidijo sebe v »čistem ogledalu«.

Obe skrajnosti vodita v napačno smer, tako podcenjevanje, kot precenjevanje in obe skrajnosti te zapeljejo na kriva pota, stran od tvoje dharme – proč od tvojega dušnega poslanstva. Saj si želiš slediti svoji duši, kajne? Opazuj ptice, ki sledijo zračnim tokovom in neutrudno letajo, ptice selivke preletijo kontinente, ker sledijo svoji dušni nalogi. Človek se je pretirano zapletel v razum in ego ter pozabil svojo dušno naravo.

Ta teden bodimo v stiku s dušo in jo povprašajmo za vodenje, nasvet, ki se nam bodo razgrnili ob bližajočem se budističnem prazniku razsvetljenja Vesak – letos je to 29. maj.

Kako pridem do »čistega ogledala«?

Tokrat ti priporočam, da si na list papirja v levem stolpcu napišeš vse slabe lastnosti 5ih oseb, s katerimi si najtesneje povezan. V desni stolpec pa si napišeš dobre lastnosti ravno tako tistih, s katerimi si največ v stiku.

Kako je že rekel en znan razsvetljeni modrec?
»Naredi ti en korak do mene in jaz jih bom vsaj tri do tebe.«

Hvala, ker si in ker veš, da neizmerno zaupam v dober razplet tvoje karmične naloge.

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem