Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Karma tedna od 26.11. do 2.12.2018 – Odstranimo iluzije

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Postavili smo si nove cilje za nov 18 mesečni karmični krog in sedaj je pred nami obdobje preizkušnje. Preizkušnje bodo predvsem v »preverjanju« naših ciljev. Premislimo najprej, če delujemo v okviru svojih zmožnosti. Z drugimi besedami povedano: naši cilji naj imamo za nas realno podlago.Druga stvar je odvisnost oz. soodvisnost. Če so naši cilji zastavljeni tako, da vključujejo tudi aktivnost drugih oseb, preverimo, če je to možno izvedljivo, če imamo soglasje so-odvisnih oseb za našo aktivnost.Tretja stvar je časovno obdobje. Če si na primer želimo v 10 mesecih shujšati za 10 kg, potem takem si pripravimo plan diete in fizične aktivnosti, ki nam omogoči izgubo enega kilograma na mesec. Če hočemo povečati svoj dobiček za 12 tisoč EUR / leto, potem si to preračunajmo v mesečni in tedenski plan. Namreč pomembna je konstanta in stalni nadzor nad cilji.
V kolikor so ideje o ciljih izven »vaše božanske dušne matrice«, so možnosti realizacije izjemno majhne – tudi v primeru, da se cilj doseže, v večini primerov ni vreden truda, saj terja preveč odrekanja in škodi drugim področjem življenja.
V primeru, da so zastavljeni cilji plod iluzije in ne-vizije, je potrebno predhodno čiščenje.Karma tedna od 26.11. do 2.12.2018 - Odstranimo iluzije 1Kateri cilji so najlažje dosegljivi in prinašajo največ radosti, zadovoljstva in osebne rasti?Tisti, ki so v harmoniji z vašo božansko dušno matrico, odčitano po sistemu akaških zapisov in obenem predstavljajo tematiko, ki je za vas aktualna po karmični prognozi za napoved vašega 18 mesečnega cikla.Ta teden nas namreč testira na področju inteligence. Torej v roke zdravo pamet in presojo. Očistimo se iluzij – nerealnih prepričanj. Mnogim je to tako enostavno, nekatere ovira nestrpnost, drugi se predajajo malodušju in čakajo, da bo nebo poskrbelo za njihove želje.
Ne imejmo (pre)velikih pričakovanj in bodimo vztrajni in strpni na poti do ciljev, vam želim.
Vaša karmična svetovalka in mojstrica hiromantike Aleksandra Winkler DroleP.S.: Vabljeni na sejem Narava zdravje, od 29. nov. do 2. dec., kjer vas pričakujem na moji stojnici, kot tudi v predavalnici, kjer vam vse štiri dni, vsak dan postrežem z brezplačno enourno predavalno, izkustveno delavnico.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem