Išči
Generic filters
foto:the3rdact.com.au

Karma tedna od 9.4. do 15.4.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Ta teden bo pod drobnogledom karme naš občutek za pravičnost.

Se nam godi krivica? Je porušeno naše ravnovesje? Kaj kali naš notranji mir?Priporočilo: uporabimo svoj estetski čut v svojih mislih, v svojih besedah in pri vsakodnevnih stvareh. Estetika je del lepote, lepota je tam, kjer je harmonija. Morda bomo iz nereda ustvarili red ali pa tudi ne. To je naša odločitev – naša svobodna volja. Vsekakor pa lahko pospravimo svojo zimsko garderobo in odvečna oblačila darujemo humanitarni organizaciji. Tako lahko s svojimi dobrimi odločitvami posejemo semena svoje dobre karme. Če le poskušamo prispevati svoj kamenček za boljše življenje nekoga, se nam to zagotovo povrne. Tako se nam bojo morebitne krivice, ki smo jih povzročili v prejšnjih inkarnacijah hitreje odplačale. Če nimamo česa podariti, pa lahko podarimo lepo besedo, nasmeh in upanje.Ta teden je v znamenju močne kreacije naše karme in pravično in pošteno delovanje bo nagrajeno.
Mantra tedna: »Mir, ljubezen in harmonija v mojem astralnem, mentalnem in fizičnem telesu.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem