nedelja, 29 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Karmična prognoza Julij 2018

Kristali Kristali Kristali
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Vstopili smo v drugo polovico leta in poletje je na vrhuncu. Letos se karmični cikel zaključi malo prej kot lani in sicer v tem mesecu. Tako kot ne dozorijo vsa jabolka na enkrat, se tudi letni karmični cikel ne zaključi natančno datumsko za vse. Vendar je za vse pomembno, da dokončamo začete stvari.

V jeseni l. 2017 smo si zastavili določene cilje, vsi, ki sledimo karmičnemu ciklu, kot kmetovalec sledi setvenemu koledarju. Mesec julij nam posledično ponuja realizacijo zastavljenih ciljev. Mnogi ste to intuitivno dojeli, spet drugi sledite branju karmične prognoze, kakorkoli že, za vse nas, se v tem mesecu zaključi en cikel. Pobirali bomo sadove svojega dela. Saj veste, kar smo posejali – to bomo poželi.

In kakšen bo ta mesec?

Vedno, ko grejo stvari proti koncu, se lahko dogaja večji nemir, kot je najtemnejše nebo tik pred zoro, kot je najtežje ravno obiranje pridelka in veliko pričakovanje in premagovanje tistega našega, »kaj pa če«… »Kaj pa če bo toča?«, »Kaj pa če…«

Vse te misli, ki jih porajajo dvomi, strahovi, skrbi, vedi, da so del človekove narave. To niso negativne misli, ki jih je treba odpraviti, kot to mnogi priporočajo. Sama priporočam poglobljenost vase, ko se nam porodi dvom. Morda nas misli opozarjajo na morebitno nevarnost ali pa nam svetujejo povečano previdnost. Priporočam, da se z našimi dvomi malo bolj resno pogovorimo in jih poskušamo pomiriti, vendar z razumnimi, praktičnimi argumenti.

In sedaj že namigujem na bistveno sporočilo tega meseca. Za dokončanje začetega, nam bo v izjemno pomoč naš intuitivni vpogled ali sporočilo naše duše, kot tudi – obenem zdrav razum. Človek vodnarjeve dobe ni zadovoljen z dogmatičnimi razlagami, temveč potrebuje oz. bolje rečeno hoče ali celo zahteva, razumno razlago pa četudi duhovne narave. Zakaj pa ne?! Ljudje smo vendar misleča, razumska bitja.

Zakaj je pomembno dokončati začete stvari?

Če si se odločil prekiniti razmerje, ki te je že dolgo izčrpavalo, je smiselno to narediti v celoti in popolnoma, dokončno. Ni priporočljivo gojiti še tiho upanje z na videz nedolžnimi sms- ji, kajti vse to le še podaljšuje trpljenje in boleče prekinjanje podaljšuje v nedogled.

Nedokončane stvari nas na tiho vežejo in nam preprečujejo nov korak. Logično se ne moremo vpisati v naslednji letnik šolanja, če nismo zaključili tega – to razumemo. Iz tega konteksta nas prav vse nedokončane stvari vežejo, pa najsi bo to nedokončano ročno delo, umetnina, čustveno razmerje ali pa šolanje. Mnogi izgovori, se pojavijo kot »slepilo« in dajejo potuho naši pasivnosti, če ne že lenobi.

Vsak konec je težak. Vendar se potrudimo občutiti zadovoljstvo, ko je neko obdobje pri kraju, saj vsak konec predstavlja nov začetek, ker je življenje sklenjen krog. Tudi duhovno življenje, ki ga uprizarjajo karmični krogi, je v tem kontekstu. Torej se v tem mesecu pripravljamo že na nov podvig – zastavimo si jasne, dosegljive cilje.

Kakšne cilje in kako si ji pravilno zastavimo?

– Naši osebni cilji naj bojo v prvi vrsti kompatibilni s cilji naših najdražjih.

– Naši cilji naj bojo po naši zdravi presoji (bodimo logični).

– Naše cilje naj podpira naša dharma – dušna narava ali poslanstvo.

Dharma oseb rojenih od 1. do 11. julija

V to življenje ste kot dobra semena svoje karme, ki predstavlja vašo dharmo prinesli senzibilnost, dojemljivost, tudi sposobnost hitrega učenja, močan občutek pripadnosti in globoko simpatijo in sočutje do človeka. Konflikt lahko nastane med hladno preračunljivostjo in toplo emocionalno naravo. Prava posebnost med ljudmi, je vaša močna intuitivna sposobnost in obenem dober analitični um. Po naravi ste zadovoljen človek, ki ve, kaj je humanost, toleranca do prijateljevih napak in plemeniti duh. Kreativni ste in konstruktivni misleci, logični in analitični. Imate naraven dar govora in pisanja. Zanimivo pri vas je, da veste, kdaj je bolje molčati in kaj in komu zamolčati. Odločnost vam daje notranjo moč.

Bodite previdni pri predajanju raznoraznim užitkom, preveč dobre hrane, pretiravanje z druženjem pozno v noč, alkohol? V tem življenju se učite postaviti pravo mejo. V negativnem stanju postanete leni in morda čakate, da se bo zgodil čudež in nekdo drug postoril vaše naloge. Radi godite drugim, vendar imejte tudi pri služenju drugim pravo mero. Ne iščite bližnjic in vedno dokončajte začete stvari.

Dharma oseb rojenih od 12. do 21. julija

Nekaj ženskega, materinskega je v vas, ne glede na spol. Vedrina, toleranca in optimizem, temelječi na močni intuitivni osebi, vas obdajajo. Konflikt nastane med željo po varnosti in težnjo po spremembah in ekspanzijo.

Vaša dharma vas vodi skozi življenjske preizkušnje, kje boste lahko krepili to, kar že imate in sicer prilagodljivost, vlivali upanje drugim in prispevali k miru v odnosih, kot spodbujali miroljubne rešitve. Čeprav ste pridni in delovni, vam več kot slava in uspeh pomenita mir in sreča. Druge lahko učite o usmiljenju in jih spodbujate k plemenitim dejanjem.

Vaša slaba stran je preobčutljiva čustvena narava in pretiravanje pri fizičnih užitkih. Višek imaginacije in pomanjkanje volje pri izvedbi, bo potrebno balansirati. Pomanjkanje volje in moči? Potrebujete strukturo (urnik, red, jasna pravila), da lahko dosežete vse to o čemer tako radi sanjarite.

Dharma oseb rojenih od 22. do 31. julija

V to življenje ste prinesli neizmerno moč – energijo in vaša dušna naloga je, da jo konstruktivno uporabite. Živalske strasti in obenem uslužnost in ljubezen do nasprotnega spola, vas naredita mistično privlačne. Vaši delovni vnemi drugi težko sledijo. V kontekstu dušnega poslanstva se boste urili v koncentraciji uma, premagovanju ovir, fizičnih naporov, v iniciativi, kot vodje. Pomembno je, da imate vedno toplo in odprto srce in da ste pripravljeni popraviti napake. Ustreza vam poklic, ki je veza na družbeno odgovornost.

V negativnem pomenu se vaša velikodušnost sprevrže v okrutnost in destrukcijo. Namesto odličnega, srčnega vodje, pa srečamo nepraktičnega diktatorja, ki ne pozna milosti. Priporočilo: ne izgubljajte energije za zlonamerne postopke in ne zapostavljajte čustvene plati svoje osebnosti. Vaše življenjske lekcije se bojo odvijale skozi priložnosti, kjer se boste (na)učili kontrolirati svoja čustva. Humor je za vas najboljše zdravilo.

ZA DOBER ZAKLJUČEK MESECA:

  • V prvi tretjini meseca bomo imeli največ kozmične podpore, če bomo delovali skladno z dušo in razumom, ter se potrudili dokončati začete stvari.
  • V drugi tretjini meseca je najlepši čas za oddih, za prijateljsko druženje, za vse, kar hrani našo dušo; najsi bo to meditacija ali umetnost, glasba, ples ali masaža, dolgo potovanje ali sprehodi. Prosti čas ob vodi, bo deloval izjemno zdravilno na dušo in telo. Izogibajmo se vsem pretiravanjem (ponočevanje, alkohol, prenajedanje ob piknikih, vse, kar lahko prekorači meje zdravega razuma, tudi prevare in zloraba zaupanja.)
  • Zadnjih deset dni meseca pa je odličnih za fizično aktivnost, odlično za vsa področja, kjer je potrebna odločnost, fizično delo, konkretne premike, urejanje financ, pravih postopkov, kot tudi za razumne in ambiciozne cilje. Previdno, da nam ego ne preglasi dušno naravo. Bodimo ambiciozni, vendar s srčno naravnanostjo do drugih.

Sporočilo karmičnega vodnika za ta mesec uporabimo kot svojo mantro moči in sicer:
»Jaz xy, se zavedam posledic svojih razumnih izbir, ki temeljijo na mojem občutku iz duše.«

p.s. Hvala vsem vam, ki delite dobre novice in neizmerno zaupate v kanalizirana, karmična sporočila.

Karmična prognoza Julij 2018 7
Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen…
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij
Dogodki za 4 junij