Karmična prognoza meseca: Marec 2020

Duhovnost trgovina Duhovnost trgovina Duhovnost trgovina
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

Glavni pojmi: potovanje, nadzor, moč volje, disciplina, osebna rast

Bitka za ŽIVLJENJSKE SPREMEMBE. Imejmo nadzor nad seboj in se ukvarjajmo predvsem s tistim, kar lahko spremenimo na bolje v svojem življenju. V tem času se nam razvije moč Volje. Voljo nam krepi energija Sonca, zato je izjemnega pomena, da se prepustimo toplim sončnim žarkom.

Izjemnega pomena je, da imamo zastavljene prave cilje in da jih s svojimi odločitvami podkrepimo, da sledimo v naši realnosti z dejanji, svojim idejam, ki smo jih zastavili na najdaljšo noč v decembru in za katere vemo, da so poravnane z našo božanskostjo.

Pomembno je, da se zanesemo nase in da si ne pustimo preveč vplivati negativnim sugestijam iz okolja.
Ta mesec obljublja potovanje k spremembam, pa najsi bo to duhovno potovanje, v smislu osebne rasti, npr. odločimo se na tečaj, usposabljanje…, nekaj, kar nam bo vlilo novega znanja in nas pripeljalo bliže k cilju.
Izognimo se agresivnih teženj npr. »z glavo skozi zid«.

8. marec: na ta dan se priporoča nekaj bolj umirjenega, kot je na primer piknik v naravi, druženje v krogu domačih, krajši izlet v naravo in podobno. Izognimo se prezapletenim ali prezahtevnim odločitvam (dolge poti, poroka).
Priporočljivo pa je načrtovanje za kakršne koli večje ali manjše življenjske spremembe.

20. marec: spomladansko enakonočje: usklajevanje Jin in Jan principa v nas samih.

Od 1.3. do 10.3. KARMIČNI VPLIV CIKLAKarmična prognoza meseca: Marec 2020 7

Občutek za poštenje, pravično sodbo in izvršilna sposobnost (zaključiti, kar smo začeli). Konflikt nastane med logičnim – praktičnim razumom in intuitivno nagnjenostjo k predaji oz. prepuščanju.

POZITIVNA POLARITETA

Občutek za pravi čas, ki ga imajo običajno živali, (npr. ptice selivke, ki vejo kdaj je pravi trenutek za polet v daljne kraje). Razumeti spremenjene razmere, vzroke in posledice, ki se dogajajo med ljudmi. Začeti pravo stvar in jo ob pravočasno speljati do konca. Red in konvencionalen način življenja. Logika, natančnost presoje in predvidi bodočih dogodkov, so kvalitete s katerimi si zagotovimo dobre rezultate. Ob tem pa nam bojo v pomoč še intuicija, potrpežljivost in prilagodljivost ter »fer play« in previdnost v odnosih vseh vrst.

NEGATIVNA POLARITETA

Popuščanje v poslu ali iz jeze, užaljenosti ali nepremišljenosti, prekiniti sicer zadovoljujoče odnose. Ali bežite v nekaj drugega, da bi se izognili soočanju. Eskapizem, je težava te dobe. Morda v duhovnih vodah iščete potešitev za neuspehe, ki rezultirajo vašim napačnim izbiram?! Če iščete uteho v fizičnih užitkih (pretiravanje s seksom, prehrano, nakupovanjem) in izgubljate občutek za logično delovanje, potem ste že pristali v negativnem polu tega cikla. Če ste izgubili občutek za ravnovesje in časovno orientacijo, zapadate iz skrajnega optimizma v najgloblji pesimizem, potem je verjetnost, da ste »dušno spremenljiva« oseba ali pa odprti »negativni portali«. V takih primerih, zapadate iz ene skrajnosti v drugo, srednja pot, kot da ne obstaja. V primeru negativnih portalov, pa ste večno utrujeni, nejevoljni, zmedeni in izčrpani, brez konkretnega razloga. Odsvetujejo se vam meditacije in mnogokatere duhovne veščine, še posebej tiste, ki peljejo v eskapizem. (Obljubljajo nerealna pričakovanja).

RAVNOTEŽJE

Karmično ravnotežje se najbolje ohrani z logičnim delovanjem, ki naj postane stalna praksa. Skrbno preverjanje meje med vizijo (intuitivno zaznavo prihodnosti) in iluzijo (neresničnim dojemanjem), je pomembna. Popolna abstinenca za karkoli, kot tudi pretiravanje v čemerkoli, niso zaželena.

Ogenj je energija tega obdobja. Brzdajmo svoje strasti, da nam ne uidejo izpod nadzora, kot ogenj, naj nas grejejo in spodbujajo, vendar naj nam ne uidejo iz pečice v streho, ker bi povzročile nepopravljivo škodo (požar!).
Karmično kolo se ta čas ustavi pri točki »širitve«. Nagrada, kot priložnost za delovanje v smeri širitve, je namenjena vsem, ki so si to izkušnjo skreirali. Karkoli želimo povečati, pa najsi bo to bančni priliv ali krog prijateljev ali razširili obzorje znanja in modrosti, če vibriramo na pozitivnem polu, je to priporočljivo in celo zaželeno. Postati in ostati neodvisen, samozavesten in vesten delavec, partner, prijatelj…, to je karmična lekcija tega obdobja.

OD 11.3. DO 20.3. KARMIČNI VPLIV CIKLAKarmična prognoza meseca: Marec 2020 8

Vitalna energija. Osebna karizma, senzibilnost in čustvena naklonjenost. Konflikt nastane med aktivnostjo in ležernostjo.

POZITIVNA POLARITETA

Ta čas je čas, kreacije – konstruktivnega delovanja, še najbolj stvari, ki imajo trajno vrednost. Najsi bo to ljubezensko razmerje ali pa blagovna znamka… Če ste kreativni, izvirni in imate bogat domišljijski svet ter obenem direkten pristop k reševanju življenjskih ugank, in ste obenem še resni in odgovorni, potem je to čas, ki vam je zelo pisan na kožo. Pomembno je gojiti dobre odnose, se izkazovati z naklonjenostjo in razumevanjem. Posledično lahko žanjete uspeh ali pa svoje sposobnosti in vrline »posadite« za kasnejši pridelek. Ali ste energični, predani svojemu cilju, konstruktivni in delate na nečim, kar ima trajno ali dolgotrajno vrednost, ter potrebuje popolno predajo? Z ljubeznivostjo in prijaznostjo, lahko veliko dosežete. Namreč v tem času se radi vračajo prijatelji, ki ste jim nekoč pomagali. Strast je v zraku in želja po združitvi je močna. Če vas odlikujejo kvalitete, kot so: empatija, sočutje, erotična privlačnost, spolna moč, olikanost, strastna zagnanost, potem je te čas ugoden za vas.

NEGATIVNA POLARITETA

Popuščanje in dopuščanje, da vam slabosti nadvladajo. Med slabosti se lahko izkažejo sledeče: ljubosumje, borbenost, agresija in brezkompromisnost. Padanje pod vpliv drugih, modra takih, ki so v vaših očeh lik avtoritete, je v tem času običajen. Preobčutljivost in nepraktičen pristop k reševanju zapletov. Trdoglavo vztrajanje pri »svojem prav«, čeprav je že očitno vidno, da ste v zmoti. Ali se prepuščate domišljiji, ki nima (skoraj) nikakršne povezave z realnimi možnostmi izvedbe? Ali nagoni vladajo vašim reakcijam in so vaša dejanja boj destruktivna, kot kompromisna ali konstruktivna? Če se ob vsem tem zatekate še k praznoverju in iščete pobeg v raznih novodobnih duhovnih kultih, potem ste zašli na negativni pol. Pokazatelj negativnega pola je tudi nenasičenost pri fizičnih užitkih, in predajanje nižjim strastem (kot so na primer: jeza, bes, zamera, maščevanje, promiskuitetni način življenja). V vsej tej svoji negativi, človek lahko postane lahek plen iluzije in praznoverja.

RAVNOTEŽJE

Vzdržujte stalno kontrolo nad presojo, samokritičnost in objektiven pogled v stvareh, ki vas ta čas najbolj zadevajo. Še posebej bodite previdni, da se naravna sposobnost upiranja ne usmeri v upiranje proti konstruktivnim ciljem. Uporabite kombinacijo moči ambicije uma in prožnost duše v prilagajanju. Ključ do uspeha in sreče je samokontrola, vzdržljivost, da ne bi presegli zdrave meje. Ne rinite v nevarne situacije, rizične naložbe ali karkoli, ki ima kratkotrajni uspeh. Če se vam zazdi priložnost »preveč« mikavna, je morda to slepilo?
Ne igrajte se z ognjem. Ne rušite, kar je dobro. Ne silite v nevarnost. Naj ogenj strasti vztrajno gori in naj ti pomaga pri transformaciji v nekaj višjega. Tako kot ogenj spremeni surovo, neuporabno živilo v uporabno – prebavljivo, tako si v tem času pomagamo s transformacijo miselnih vzorcev.

Karmično kolo se ustavi na točki »trajne vrednosti«. Naredimo pregled naših dosežkov. Vse, kar nam predstavlja dolgoročno varnost, pripadnost, uspeh. Vse, kar lahko pustimo za sabo, kot rezultat našega pozitivnega delovanja, kot trajno vrednost. Odstrimo vse, kar nam ne služi več, pa najsi bojo to preživele navade, zasvojenost, dušne pogodbe, kot so npr. zaobljube in zaprisege običajno iz prejšnjega življenja. Marsikaj nevidnega je, kar nam povzroči trajno škodo ali pa ovira doseganje nečesa bolj trdnega in vrednejšega v našem življenju.

OD 21.3. DO 30.3. KARMIČNI VPLIV CIKLAKarmična prognoza meseca: Marec 2020 9

Prevzemanje iniciative, samozavest, pogum, podjetnost, prilagodljivost, entuziazem, so pojmi s katerimi se prične pomlad. Konflikt nastane med borbenim delovanjem na eni strani in tendenco po notranji harmoniji in miru – na drugi strani.

POZITIVNA POLARITETA

Ali občutite navdih, stimulativno energijo in vitalno moč po premagovanju ovir in izzivov? Ali prevzemate odgovornost za svoja dejanja in ste dober vodja (oz. dober gospodar) svojega življenja? Ta čas od nas pričakuje pripravljenost na akcijo, pa tudi pripravljenost na pustolovščino. Življenje namreč ni povsem predvidljivo. Določene rizike je potrebno sprejeti, pogumno in s presojo. Pripadnost je močan občutek in hrepenenje po druženju se poveča. Intenzivni in močni občutki nas povezujejo. Dobrodelnost in človekoljubnost je občutiti v vsakem posamezniku, ki deluje na pozitivni polariteti.

NEGATIVNA POLARITETA

Samozavest se sprevrže v egocentričnost, pogum v nepredvidljivost in hitre, nepremišljene reakcije. Neodločnost predstavlja nesposobnost izbrati ene izmed dveh možnosti. Tudi nesposobnost razločevanja med dobrim in slabim, med koristnim in škodljivim, je simptom negativnega aspekta. Ali začenjate več del, kot jih lahko skončate? Nedokončane stvari, vas vlečejo v preteklost, saj vas konstantno opominjajo nanjo. Posledično vam primanjkuje energije za tekoče opravilo. Toleranca pripelje do izbiranja slabih prijateljev, saj se sprevrže v dopuščanje negativizma. Uporništvo in trma, brez razloga? Če se upirate dobrim stvarem in izbirate slabe, kar je vsem očitno, kaj je dobro in kaj ne in si »zapomnite« le slabe izkušnje, ki ste jih morda sami sprovocirali, potem je verjeten razlog, da so na vas »prilepljene duše«. Morda pa ste se ujeli v vojno »sulic jeze«?! Ne obupajte, kajti obstaja rešitev.

RAVNOTEŽJE

Najlažje vzpostavimo ravnotežje, če si ogledamo, v katero smer pluje čoln našega življenja. Pomembno je, da vidimo širšo sliko; kako smo si zastavili najpomembnejše cilje in seveda, da ob tem izdelamo plan, izvedbe za dosego tega cilja. Z introspekcijo – notranjim uvidom, z vizijo prihodnosti, si ogledamo sebe v tem cilju. V kolikor smo z videnim zadovoljni, bojo naše odločitve mnogo lažje. V tem obdobju je namreč pomembno izbrati prave odločitve. Morda bomo deležni kritik okolja, češ, da niso naše odločitve najbolj logične, kar bi bilo lahko utemeljeno ali pa tudi ne. Če ste usklajeni s svojo primarno božansko dušno matrico, potem ne morete zgrešiti cilja, vaše odločitve so pravilne, pa četudi ne razumne, temveč bolj iz dušnega vzgiba.

Karmično kolo se v tem času ustavi na točki ravnotežja. Če smo zelo skrenili iz ravnotežja, potem nismo zadovoljni z obstoječim stanjem. Sedaj je pravi čas, da nekaj spremenimo. Sprememba naj bo v skladu z našo dušo in nikar rezultat preračunljivosti.

P.S.: Kaj pa vam sporoča VAŠA DUŠA? Ste za eno urno DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,
Karmična svetovalka
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
 • Karmična prognoza meseca: Marec 2020 1
  ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
  Glavni pojmi: potovanje, nadzor, moč volje, disciplina, osebna rast Bitka za ŽIVLJENJSKE SPREMEMBE. Imejmo nadzor nad seboj in se ukvarjajmo predvsem s tistim, kar lahko spremenimo na bolje v svojem življenju. V tem času se nam razvije moč Volje. Voljo nam krepi energija Sonca, zato je izjemnega pomena, da se prepustimo toplim sončnim žarkom. Izjemnega […]
 • Karmična prognoza meseca: Marec 2020 2
  Sporočilo akaških zapisov: 21.9.2020
  Glavni pojmi: potovanje, nadzor, moč volje, disciplina, osebna rast Bitka za ŽIVLJENJSKE SPREMEMBE. Imejmo nadzor nad seboj in se ukvarjajmo predvsem s tistim, kar lahko spremenimo na bolje v svojem življenju. V tem času se nam razvije moč Volje. Voljo nam krepi energija Sonca, zato je izjemnega pomena, da se prepustimo toplim sončnim žarkom. Izjemnega […]
 • Karmična prognoza meseca: Marec 2020 3
  Sporočilo akaških zapisov 20.9.2020
  Glavni pojmi: potovanje, nadzor, moč volje, disciplina, osebna rast Bitka za ŽIVLJENJSKE SPREMEMBE. Imejmo nadzor nad seboj in se ukvarjajmo predvsem s tistim, kar lahko spremenimo na bolje v svojem življenju. V tem času se nam razvije moč Volje. Voljo nam krepi energija Sonca, zato je izjemnega pomena, da se prepustimo toplim sončnim žarkom. Izjemnega […]
 • Karmična prognoza meseca: Marec 2020 4
  Sporočilo akaških zapisov 19.9.2020
  Glavni pojmi: potovanje, nadzor, moč volje, disciplina, osebna rast Bitka za ŽIVLJENJSKE SPREMEMBE. Imejmo nadzor nad seboj in se ukvarjajmo predvsem s tistim, kar lahko spremenimo na bolje v svojem življenju. V tem času se nam razvije moč Volje. Voljo nam krepi energija Sonca, zato je izjemnega pomena, da se prepustimo toplim sončnim žarkom. Izjemnega […]
 • Karmična prognoza meseca: Marec 2020 5
  Sporočilo akaških zapisov 18.9.2020
  Glavni pojmi: potovanje, nadzor, moč volje, disciplina, osebna rast Bitka za ŽIVLJENJSKE SPREMEMBE. Imejmo nadzor nad seboj in se ukvarjajmo predvsem s tistim, kar lahko spremenimo na bolje v svojem življenju. V tem času se nam razvije moč Volje. Voljo nam krepi energija Sonca, zato je izjemnega pomena, da se prepustimo toplim sončnim žarkom. Izjemnega […]
 • Karmična prognoza meseca: Marec 2020 6
  Sporočilo akaških zapisov 17.9.2020
  Glavni pojmi: potovanje, nadzor, moč volje, disciplina, osebna rast Bitka za ŽIVLJENJSKE SPREMEMBE. Imejmo nadzor nad seboj in se ukvarjajmo predvsem s tistim, kar lahko spremenimo na bolje v svojem življenju. V tem času se nam razvije moč Volje. Voljo nam krepi energija Sonca, zato je izjemnega pomena, da se prepustimo toplim sončnim žarkom. Izjemnega […]
No Tab Selected
No Tab Selected
30
SEP
POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
VEČ
Naslednji članek

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Brezplačne E-novičke