Išči
Generic filters

Karmična prognoza od 1. do 10. 5. 2021: Mesec maj se prične s strastjo

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Mesec maj se prične s strastjo, pomembno je, kako to strast usmerimo.

ZNAČILNOSTI:

Štirje glavni stebri, ki držijo strukturo v tem ciklu, so samozavest, radodarnost, neodvisnost in jasna vizija.
Konflikt nastane med prizadevanjem za slavo in uspehom ter zahtevo, da se moč pretaka.

POZITIVNA POLARITETA

V vas se prebuja velika gonilna sila, ki jo občutite kot strasti po nečem novem, boljšem. S svojimi najbližjimi ste so-kreirali nove cilje in sedaj je čas, da se podate v neznano, čeprav načrtovano in predvideno novo dogodivščino. Ego, ki je kot vodilni pri sprejemanju odločitev, vas pri tem podpira. Želja po neodvisnosti je velika; prav tako se krepi zaupanje vase in namera za dokončanje začetih stvari.

Srčna toplina, prijaznost, svobodomiselnost in pripravljenost deliti z drugimi, kar imate, so glavne značilnosti pozitivnega pola tega cikla.

Idealizem je v zraku in v vsem hočete videti popolnost. Intuitivno začutite, kaj od nas želijo drugi (za razliko od prejšnjega cikla, kaj drugi potrebuje) in kako zadovoljiti te njihove želje. Vsi, ki vodite skupinske dejavnosti in je vaša energija spoštovana in navdihujoča, lahko v tem času s skoraj magično močjo dosežete, da se vam želje uresničijo v vsem, kar vam je pomembno in je v skladu z vašim manifestacijskim namenom, v poravnavi z vašo božansko dušno matrico. So-kreiranje resničnosti je pomembno. Pritegniti k so-ustvarjanju tudi druge posameznike je za ljudi na pozitivnem polu v tem času enostavno. Domišljija iz pete dimenzije je pomembna, vendar jo je potrebno transformirati v tretjedimenzionalni obstoj – torej od ideje do izvedbe v fizični realnosti.

V tem času je zelo pomembno družinsko življenje, sodelovanje med člani in balansiranje ekstremov. Če se tega resno zavedate in temu primerno tudi delujete, ste na pozitivnem polu tega cikla. Ste pretočni in znate to, kar imate, porazdeliti med druge? Le pomislite, da je energija lahko v obliki denarja, hrane, pozornosti, ljubezni …

Ostanite torej pretočni in dajajte to, kar imate viška, in povrnilo se vam bo.

RAVNOTEŽJE

V tem ciklu ne bo lahko doseči ravnotežja. Potrebno je razvijati blage in plemenite kvalitete duše ter slediti visokim etičnim standardom in v povezavi z božanskim vidikom duše, imenovanim »ananda«, da bi zadostili konstruktivnim dogovorom in izpolnili obljube. Prepoznati vzgib v duši, kako želi doseči uspeh, katere so tiste prave stvari, za katere si prizadeva.

Spoznavanje sebe v kontekstu celotnega sebstva (ego, duša, razum, um in višji jaz) vam bo v veliko pomoč. V tem času so dobrodošle mnoge dejavnosti (tudi hobiji), da bi pridobili praktičen občutek odgovornosti na vseh področjih življenja. V tem času se priporoča zmernost in srednja pot, da bi se izognili skrajnostim. Izognite se ego principu in spoznajte svoj ego, ki naj vas podpira in ne zavira. Bistveno je razlikovanje vodstva ega od vodstva višjega jaza pri kreiranju nove resničnosti.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Kaj pridobivate s tem, ko nekaj dajete?
S kom delite svoje darove?
Kakšna poslovna transakcija ali dediščina je v postopku?
Kakšne dobrine delite z drugimi ali katerih vam primanjkuje?
Ali kdo izkorišča vaše pomanjkanje samozavesti?
Kdo vas podpira pri vašem napredku?
Komu ste mentor ali manager njegovega življenja?
Dajete, da bi prejemali, vendar se vam ne vrača?
Kakšno krivdo čutite v povezavi z darili ali komplimenti?
Kdo izkorišča vašo dobroto? Koga vi izkoriščate?
Ste nehvaležni?
Bi bili lahko bolj velikodušni?
Koga podkupujete ali kdo podkupuje vas?
Dajete ali prejemate preveč?
Ali dovolj cenite vaše talente ali produkte?
Ste preveč ponosni, da bi sprejeli finančno pomoč?
Ste vi ali kdo drug zaradi denarja v položaju moči?
Ali ste poravnali vse dolgove?
Ali dajete drugim to, kar potrebujejo, ali le to, kar ste sami pripravljeni dati?
Ali prejemate denarno pomoč?
Vam je lažje dajati čustveno oporo kot zagotavljati materialno varnost?

KARMIČNA LEKCIJA

BOŽJE VODSTVO – VERA VASE

Dejstvo, da ste vodeni s strani višjega jaza (ananda vidik duše) in da vas ego pri tem podpira (in ne ovira), vas pelje v nove, boljše čase. S pomočjo božanske manifestacije lahko dosežete svoj cilj.

Pri tem je na karmičnem testiranju vaša odvisnost – neodvisnost od strasti. Strasti so del ego percepcije.

Če grozite, izsiljujete, manipulirate in se zapletate v sočutna odvisnostna razmerja, je čas, da s tem prenehate. Velja tudi obratno: če ste žrtev manipulacij in ujeti v odvisnostne odnose. Preizkušnja bo namreč ravno v zvezi s tem, kako obvladate življenje, če ste vodeni z višjega ali nižjega jaza.

Če so vaše namere za vaše najbližje kreirane dobro in v najvišje (božansko) dobro, ste zmagovalec tega cikla in lahko se veselite boljših, bolj umirjenih voda, kamor namenite svojo barčico življenja. Bodite strastni, vendar naj ogenj strasti varno gori v pečici, kjer predstavlja dobrega služabnika. Če vam strasti vladajo in jih ne morete krotiti, si simbolično predstavljamo požar, kjer ogenj uide izpod nadzora.

Zaradi prestrašenosti, neutemeljenih dvomov ali vplivov drugih, ki vas pri vašem manifestacijskem planu ovirajo, lahko stagnirate. Pomembno je, da ne krivite druge za svoj zastoj. To počne ego, ki vedno najde nekega zunanjega krivca, v opravičilo za svoje napačne izbire. V tem ciklu je na karmičnem testiranju vaša vera, ki je podprta z božjim vodstvom in zaupanjem.

Predati se božjemu vodstvu v praksi pomeni: Verjeti in zaupati, da ste sami mogočni kreator svoje izkušnje. Verjeti vase ne pomeni vsiljevati svojega ego prepričanja drugim. Vera je tihi, notranji glas, medtem ko je ego hrupen in agresivno glasen.

Razmislite o pomenu odvisnosti in neodvisnosti. Lahko se zgoditi, da bi vas ena stvar ali oseba obenem močno privlačila in hkrati odbijala. Premišljenost je mati modrosti. Ustvariti »most med srcem in glavo« je za mnoge kot abstraktna umetnost, vendar izvedljiva. Povezujte se z višjim jazom in sledite božjemu vodstvu v vsem, kar počnete.

Odlomek iz knjige: 36 karmičnih ciklov (razprodana).

HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,
Aleksandra Winkler Drole
Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kanalizirana sporočila zvezdnih duš, 1. del

Kanalizirana sporočila zvezdnih duš, 1. del

Upasaka 2: Kje reševati problem

Upasaka 2: Kje reševati problem

Numerološka napoved 7. 5. 2021

Numerološka napoved 7. 5. 2021

Čustva kot poglaviten notranji vzrok bolezni

Čustva kot poglaviten notranji vzrok bolezni

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem