Karmična prognoza od 10. 1. do 19.1.2021

Karmična prognoza od 10. 1. do 19.1.2021

Karmična prognoza od 10. 1. do 19.1.2021 7Karmična prognoza od 10. 1. do 19.1.2021 8Karmična prognoza od 10. 1. do 19.1.2021 8

ZNAČILNOSTI:

Življenjske materialne dobrine, logično mišljenje, pomoč drugim, integriteta, žilavost in idealizem.

Konflikt nastane med idealizmom, željo za popolnostjo in zdravim razumom na eni strani ter prizadevanjem po konkretnem in hitrem uspehu na drugi strani.

POZITIVNA POLARITETA

Dosegli ste dobro materialno stanje in poskrbeli za svojo eksistenco. Še več: sedaj razmišljate, kako bi s temi pridobljenimi dobrinami (med njimi je tudi intelektualno znanje), skratka z vsem, kar imate v obilju, lahko ponudili drugim – delili s svetom.

V tem kontekstu ni mišljeno nesmiselno razdajanje, temveč poštena izmenjava energije. Na primer: odprete restavracijo in osrečite prebivalce tega kraja, saj ponudite delovna mesta vaščanom in posledično omogočite preživetje zaposlenim, obogatite ponudbo kraja, saj mimoidoče, turiste in vaščane, osrečite s ponudbo svojih specialitet.

Morda pa nudite storitev kot glasbenik, ki s svojimi koncerti poskrbi za dobro vzdušje, prispeva k družabnemu načinu življenja in za to prejme plačilo. Kakorkoli. V tem ciklu je pomembno, da se odprete svetu. To, kar znate in zmorete, to, česar imate v izobilju, s tem koristite drugim. V tem času občutite notranjo moč – zavedate se svojih dobrin (intelektualnih in materialnih).

Sedaj ste v stanju, ko se resnično počutite sposobni izkoristiti vsako priložnost, ki se pojavi skozi daljnogledno in logično opazovanje.

Dolgoročno planirajte. Izdelajte plan ali popravite obstoječega, dodelajte svoj načrt in ga naravnajte tako, da boste lahko delovali v skladu z njim na konstruktiven način; zase dobro in za vse dobro.

Če ste pozitivno naravnani, veste, da je potrebno najprej poskrbeti zase in šele nato lahko za druge. A vendar ni dobro predolgo zadrževati stvari zase. Pesnik naj čim prej izda svojo pesniško zbirko; ni pametno zadrževati svoji pesnitev in čakati …

Ohranite objektivno mišljenje, vztrajno delujte in usmerjajte ambicijo proti konkretnemu, otipljivemu cilju. Vse, kar storite, naj bo verodostojno in nedvomno pošteno.

Če zmorete v odnose vseh vrst vpeljati strast, je ta čas prava odskočna deska za uspeh na vseh področjih. V tem času so izjemnega pomena občutek za dostojanstvo, sposobnost planiranja začetega dela oz. dosledno delovanje v mnogočem (npr. v dieti, odnosih, pri športu, hobiju, karieri ipd.) Pomembno je, da ste vestni in dosledni. V odnosih bodite nevsiljivi, ljubeznivi, potrpežljivi in zelo predani – strastni.

NEGATIVNA POLARITETA

Zadrževanje in strah pred izgubo sta prva znanilca negativne polaritete. Če vas je strah ponuditi svetu to, kar znate, to, kar imate, to, česar imate v izobilju zaradi kakršnega koli razloga, ste obtičali. Strah pred izgubo je lahko materialni ali čustveni.

Nekatere je celo strah izgubiti svoj »samski stan«, medtem ko se mnogi oklepajo svojega znanja (veščin in spretnosti, ki so se jih naučili) in jih ne želijo niti prodati – in to za nobeno ceno. Samohvala in želja po prevladi (dominiranju) nad drugimi vas lahko v tem času odvrne od priložnosti, ki jih nudijo dobri človeški odnosi.

Perfekcionisti bodo na preizkušnji. Vaša želja po popolnosti in pravičnosti se lahko spremeni v borbo brez konca ali pa celo v krutost. Tudi v »iskanju igle v senu« lahko obtičite. Logično mišljenje je podvrženo domeni omejitev, ki jih ne želite prestopiti. Pretirano podrejanje dostojanstvu lahko pelje v neplodno ravnanje in nestrpnost.

Pomanjkanje prožnosti mišljenja povzroči trdovratno prepričanje in trmo. V želji, da bi hitro opravili delo, izgubite perspektivo in padete pod vpliv astralnih slepil, ki delujejo na vašo vizijo. Iluzije in astralna slepila so plod ega in ne sporočilo duše. Gojite svoje sanje, vendar so te sanje oz. vizije »nerealne«, kot da bi sanjarili o milijonih, a nimamo denarja za kavo …

Če ignorirate svoje bližje in ste nemi za njihove težave, se zapirate vase, saj vas je strah pred izgubo česarkoli. V tem primeru ste definitivno na negativi strani tega cikla. Mnogi se v tem ciklu srečajo s svojo senco osamljenosti, izoliranosti od drugih. Izoliranost je lahko čustvene ali fizične narave.

Statusni simboli (diplome, nagrade, nazivi, priznanja, vrednostni predmeti) predstavljajo moč ega, kar posameznika lahko vodi v stanje, ko se znajde zataknjen v svoji domišljiji in hočete vztrajati pri svojem »jaz imam prav« kljub vsem jasnim pokazateljem, da so obtičali. Nepoštenja in sebičnosti osebe na negativnem polu nikdar ne priznavajo.

Zaradi karmičnega zakona se v tem času srečajo ravno z zelo sebičnimi osebami, ki so jih sposobne peljati »žejne prek vode«. Vse to se dogaja z namenom zrcaljenja. V drugem človeku najbolje vidimo sebe in svoje zmožnosti.

Na negativnem polu se tudi zdrava ambicija in želja po dobrem zaslužku spremeni v kopičenje materialnega premoženja, pohlep, skopuštvo, strah pred izgubo in pomanjkanjem. Konstantno razmišljanje le o praktičnih opravilih, ki pa izključuje dušno naravo in emocije, so znamenja, da ste v tem obdobju v negativnem polu karmičnega vpliva.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Čutite strah, ker mislite da si hoče nekdo prilastiti nekaj, kar je vaše in za kar ste se trudili in prizadevali?
Kakšne vrste varnosti se oklepate? Ali je morda to »cona udobja«?
Kako vas materialne dobrine distancirajo od svojega resničnega sebstva ali vam ljubih ljudi?
Je morda ogrožena vaša finančna varnost?
Kako bi si povečali občutek varnosti?
Ali morda zlorabljate svoj položaj?
Ste morda v obdobju, ko čutite, da se morate naučiti skrbeti sami zase?
Katere dobrine pridobivate ali izgubljate?
Kaj vam predstavlja pojem imeti »strop nad željami«?
Ali več prejemate kot dajete?
Ali si prilaščate, kar vam ne pripada?
Kaj hočete zaščititi ali ubraniti?
Ali vas zaradi preteklih slabih izkušenj skrbi tvegati na področju financ?
Ali (pre)pogosto razmišljate o denarju ali dobrinah?
Ali se zavedate, da je najpomembnejša dobrina vaše zdravje?
Ali posvečate preveč časa materialnim dobrinam in zapostavljate srčne radosti?

KARMIČNA LEKCIJA

POŠTENJE IN NESEBIČNOST
Razmislite o svojih namerah in o svojem delovanju; so vaši zastavljeni cilji v dobrobit vseh vpletenih in bodo imeli vsi od tega korist?!

V tem obdobju boste deležni rezultatov minule karme (preteklega delovanja tudi iz prejšnjih življenj). Pozitivne razplete lahko pričakujete vsi, ki ste nesebično in pošteno služili svetu in človeštvu. Nesebično ne pomeni nujno brezplačno ali humanitarno, temveč na pošten in lojalen način prislužen denar oz. premoženje.

Nekateri za svoja dela niste prejeli nagrade zaradi različnih vzrokov (npr. prezgodnja smrt) in sedaj je napočil čas, ko lahko nepričakovano uspete in poberete sadove svojega minulega dela. Bodite skrajno pošteni in iskreni do samega sebe. Poskrbite najprej zase; morda potrebujete odmor, počitek ali dopust.

Banka, ki nima denarja, ne more koristiti svojim komitentom. Tako je tudi z vami. Tega, česar nimate, ne morete ponuditi drugim. Ta cikel bi najbolje opisala kar z verzi iz pesmi Sam pesnika Simona Gregorčiča, ki pravi: »Gorje mu, ki v nesreči biva sam, a srečen ni, kdor srečo uživa sam«.

Avtor: Aleksandra Winkler Drole
Odlomek iz knjige 36 KARMIČNIH CIKLOV

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem