Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Karmična prognoza od 2.7. do 11.7.2020

Aleksandra
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Čustvena občutljivost, hitro razmišljanje, empatija, občutek močne pripadnosti in sočutje do človeka, reformatorski duhKonflikt nastane med hladnim, razumskim delovanjem in toplino čustvene narave.

POZITIVNA POLARITETA

Dober govornik zna tudi poslušati oz. zamolčati ob pravem času. Kdaj je bolje povedati in kdaj zamolčati, pa je prava umetnost. Komu in kako povemo. Kako se izražamo, hladno – razumsko ali čustveno ali pa morda v kombinaciji občutkov, ki jih podpre pravilno razumsko razločevanje.V tem obdobju je izjemnega pomena, da uporabimo kombinacijo močne intuitivne sposobnosti in kvalitete analitičnega uma. (Umska imaginacija, s katero si lahko živo predstavljamo stvari). Veliko nam bodo pomenili raznovrstni užitki, pa vendar s prirojeno zdravo mero in v ravnotežju, kar bo prispevalo k temu, da bomo presojali po »zdravi pameti«. Globoko nas lahko ganejo človeške težave in pomembno je, da se po svojih najboljših močeh odzovemo nanje. V ospredju je humanitarni duh, predanost prijateljem, strpnost in plemenita dejanja. Pri vsem, kar si želimo in kar hočemo manifestirati ali pa izboljšati v svojem življenju uporabimo kreativni um, konstruktivno miselno naravnanost, logično mišljenje in analitični um. Ta cikel je zelo naklonjen izražanju, pa najsi bo to v pisani ali izgovorjeni besedi, kot tudi glasbenim umetnikom in raznoraznim »coaching« trenerjem, ter kanaliziranju spiritualnih vodnikov. Pomembno je, da smo odločni, ko prepoznamo pravo priložnost in delujemo v to smer.

NEGATIVNA POLARITETA

Negativna polariteta se izkaže kot »brezglavo« dopuščanje, da občutki in nagnjenosti preplavajo na površino in zajamejo okolico, kot visok val strasti, ki uniči oz. »poplavi« logični in analitični um. V fizičnem pomenu pa se izrazi kot samougajanje in predajanje čutnim užitkom brez prave mere. Modra pa svojo inteligenco uporabite na način, ki ponižuje oz. degradira druge? V svoji lenobi lahko slepo verjamete, da pamet lahko nadomesti trud. V svojem negativnem polu se dobrota spremeni v krutost, hitre reakcije v lenobo in pasivnost, reformatorski duh v fanatizem ter človekoljubnost v sebičnost.

RAVNOTEŽJE

Gojimo pozitiven – kreativen pristop k življenju, bodimo fizično aktivni, razvijajmo duhovno disciplino in umirjenost. Vzemimo si čas za pogovor. Tudi pogovor s samim seboj, v miru in tišini. Izognimo se vodstvu negativizma in podporo sebi podobnih ali kompatibilnih ljudi.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Kakšno svojo stvaritev želite ponudit v blagoslov? Ali prepoznate duha, ki stoji za vašimi dosežki? Ali si želite večjih nagrad za vaše dosežke? Ali delite sadove svojega dela z drugimi? Ste dovolj gostoljubni ali preveč? Je čas da se ponovno srečate z družino in prijatelji, ali je čas da se temu izognete? Ali doživljate čustveno ali spiritualno odpiranje? Ali uživate v ljubezni in komunikaciji z vašimi bližnjimi? Kakšne izkušnje si delite z drugimi? Katera prijateljstva v vašem življenju so zares trpežna? Katera prijateljstva ste prerasli? Ali ste ustrezno hvaležni, kadar je to potrebno?

Karmična lekcija: »pogovor – dialog s svojo dušo«

Ali sem sam sebi /dovolj) dober prijatelje? Se znam potolažiti, pomiriti .. Ali si znam poiskati pomoč, ko se mi kaj zalomi? Ljudje se prepogosto zanašamo na druge, pričakujemo nasvet in rešitev od drugih in pozabimo na iskreno izpove s samim seboj. Poglobimo se vase, v kontemplaciji. Ko prejmemo vodstvo v obliki ideje, jo izpeljimo. Bodimo notranje močni (brez samopomilovanja) in disciplinirani, da dosežemo namen svojih plemenitih in konstruktivnih zamisli.Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA? Bi preko mobija ali Skype? Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Odlomek iz knjige 36 karmičnih ciklov Avtor: Aleksandra Winkler Drole
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem