Išči
Generic filters
foto:pexels.com

Karmična prognoza od 2.9. do 11.9.2019: Intuicija in kreativnost

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Neodvisnost, intuicija, kreativno mišljenje in instinktivna, osebna privlačnost.

Konflikt nastane med tendenco za praktičnim uspehom in čustveno potrebo po pasivi.

POZITIVNA POLARITETA

Narava je v tem času radodarna. Sadovnjaki in vinogradi pokažejo rezultate celotnega cikla, prispevek človeka v sodelovanju z naravo. V tem obdobju je poudarjena naša ustvarjalnost in domiselnost. Bodimo kreativni, saj vemo, vse »kreacije« se najprej začnejo v glavah – v mislih. Razmislimo, kaj lahko še izboljšamo, kaj nam je nekoč dobro uspelo in kako bi to novost ali izboljšavo vpeljali v naš posel ali domače okolje. Imate svoje sanje? Super.Začnite z izvedbo, začnite pri malih korakih. Sedaj je čas. V lenobnem predajanju užitkom, se spomnite na svoje sanje in se vprašajte, če ste naredili vsaj en korak na poti k realizaciji, ali pa ste morda obtičali, pozabili ali se polenili. Za vse ljudi na pozitivnem aspektu tega cikla je kot naročena organizacijska podpora, ki jo spremlja še nagonsko razumevanje želja in potreb drugih ljudi. Kako to razumeti? Vsi izumi so nastali zaradi potrebe zadovoljiti druge ljudi. Vsi izumi se začnejo v ideji in se realizirajo s konkretnim delovanjem. Tudi dober starš mladoletnim otrokom, vsak dan »izumi«, kako bi bil spočit, vesel, izpolnjen, dovolj zaslužil in obenem poskrbel za čustvene in materialne potrebe svojih članov. Tokrat je naša sposobnost organiziranja sebe in drugih, za skupno dobro na testiranju.

NEGATIVNA POLARITETAKarmična prognoza od 2.9. do 11.9.2019: Intuicija in kreativnost 1

Lenobno stanje, brez ambicij, pretirano predajanje fizičnim užitkom (prenajedanje, ponočevanje z družbo, seksualna promiskuiteta ipd), so glavni pokazatelji, da ste pristali na negativnem polu tega obdobja.Kdor se zaloti, da raztresa svojo slabo voljo na druge, ker mu pač stvari ne grejo, kot si jih je zamislil, je dejansko izgubil intuitivno vodstvo, kot bi ugasnila luč in v temi ne najdemo tega, kar hočemo. Če namesto kreiranja lepote in ustvarjanja harmonije, (zavestno ali podzavestno) ustvarjate kaos, se zamislite, če vas navdaja neutemeljeno ljubosumje, sumničavost in nagnjenost k nadzorništvu, potem, vedite, da se to prečiščuje ravno v tem ciklu. Morda zavestno ali podzavestno vnašate kaos v svoje življenje? Kako človek ustvarja kaos? Le poglejte sodobne umetnine, ki to dejansko niso, bolj spominjajo na naključne packe na platnu. Podobno je z glasbo. Namesto, da bi glasba prispevala k dvigu energije, veselju ali pomirjala, se lahko sprevrže v hrup, ki ga človek pri zdravi pameti ne more prenesti. Se vam dozdeva, da »ne uspevate« v tem okolju ali med obstoječimi ljudmi?

RAVNOVESJE

Za ravnovesje poskrbimo, da smo tam, kjer si želimo in z ljudmi, ki jih imamo radi. Če to »trenutno« ni mogoče, planirajmo in se organizirajmo v smeri zastavljenega cilja. Človek, čeprav novodobni ima v sebi še vedno duh »plemenske skupnosti«. Ta občutek, da se počuti varnega v skupini somišljenikov, izvira iz preživetvenega nagona. Poiščimo si družbo sebi enakih, pa najsi bo to hobi, šport, planinsko društvo ali duhovna skupina. Karkoli, kjerkoli se lahko pridružimo sebi podobno mislečim in delujočim članom. To velja še posebej za samske, razvezane in tiste, ki trpijo v odnosih, (tudi na delovnem mestu), ki jih ne morejo čez noč spremeniti.

Karmična lekcija:

Organizacija v kreativno smer. Kako dobro oz. slabo smo si organizirali svoje življenje, se izkaže v tem, kako zelo smo zadovoljni oz. nezadovoljni s tem, kar nas obdaja.Sem na pravem mestu, s pravimi ljudmi? Če je vaš odgovor NE, potem prevzemite pobudo in se pridružite skupini, ki vam lahko pomaga, kot rešilni jopič v sili. Najslabše je čakanje na to, da se bo samo po sebi nekaj premaknilo.Z ljubeznijo za vas, Karmična svetovalka in učiteljica akšakih zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem