Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Karmična prognoza od 21.5. do 31.5.2020

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Osvoboditev, soočanje z omejitvami, konservativnost, smisel za logično sklepanje, borba za pravičnost, pravda.Konflikt nastane med željo po izvedbi in impulzom popuščanja.

POZITIVNA POLARITETA

V tem ciklu je pomembna zdrava kritičnost, jasna presoja, sprejemanje omejitev, ki nam vsem koristijo (Le kaj bi brez omejitev hitrosti v cestnem prometu?). Te dni so naše misli morda bolj jasne, um bolj oster. Nagnjenost k analiziranju in organiziranju je kot namenjena za šolarje in študente, ki te dni s povečano aktivnostjo zaključujejo svoj šolski cikel. Za vse pa je izjemnega pomena, da smo stabilni; tako v čustvenem pomenu, kot tudi v poslovnem in seveda, da ohranjamo stabilno zdravje, kondicijo in poskrbimo tudi za dobro počutje. K dobremu počutju pa seveda sodi dobro srce in plemenitost naših dejanj v odnosih vseh vrst. V tem času poskrbite za natančnost pri delu in bodimo maksimalno odgovorni za to, kar počnete. Ne zapravljajte časa z nepomembnim delom, ko vas pomembne stvari kličejo k dokončanju ali začetku. Ne bojte se začeti znova, tam, kjer ste končali ali pa ste si želeli, pa si niste upali, morda pod pretvezo, da ne boste zmogli. To je čas, ko se intelektualno delo hitro dokonča, ko se z lahkoto oprete na svoje intelektualne sposobnosti, vendar z zdravo presojo. To je čas, ko vam gostje lahko »ponudijo« pomoč pri delu ali kot idejno spodbudo. Pomembno je, da ste odprti za nove možnosti in seveda družabni.

NEGATIVNA POLARITETA

Pretirana kritičnost, omejevanje in dvoličnost ali pa celo hinavščina, so klasični simptomi negativnega pola. Sledijo še: tiščanje glave v pesek in ignoriranje nasvetov najbližjih, še posebej tistih, ki so del našega življenja (nadrejeni, zakonec, sorodniki ipd.) ter vztrajanje pri »svojem prav«, čeprav že vrabci na veji vidijo, da ta »iz te moke ne bo kruha«. Zapiranje vase in nesposobnost toplih, človeških odnosov, lahkomiselnost, ozkosrčnost in dlakocepstvo, so klasični simptomi, da ste morda vodeni s strani »negativnega« dušnega vodnika. Energijska »lupina« je nastala v ideji »prikrivanja« svoje ranljivosti, kot obramba ali zaščita ali pa za namen prevare. Spoznanje, da vam ta »efekt lupine« mnogo bolj škodi, kot si mislite in da vam dejansko ne koristi, je osvobajajoče. Če se prepoznate za »škrte s čustvi« in le s težavo »odprete srce«, pa še to ne v celoti, ste morda obdani z energijsko lupino. V negativnem stanju lahko izgubite potrpežljivost, posledično pa izgubite naklonjenost ljudi, ki naj bi vam bili zavezniki. Ali pogosto sprejemate odločitve, ki jih kasneje obžalujete? Ali raje ne sprejmete delovne obveze, kot pa ljubeče povabilo prijateljev ali partnerja? Tudi odklanjanje je odločitev in če je na strahu temelječa in z njo škodite sebi in svojim najbližjim, potem vedite, da je na vrtu vašega življenja mogoče odstraniti ta »plevel« in s tem omogočiti rast vašim potencialom (rastlinam), da poženejo in obrodijo sadove – beri: rezultate.

RAVNOTEŽJE

V tem ciklu za ravnotežje poskrbimo z »zdravo presojo« in ne s čustvenim vzgibom. Med čustva, ki nas napačno vodijo so tudi strah. Ne pričakujmo preveč popolnosti od nepopolnega sveta. Pričnimo verjeti v prihodnost, ki smo si jo v manifestacijskem planu zasnovali. Naj bo osnova pravičnosti usmiljenje in potrpežljivo prizadevanje.

Karmična lekcija

Osvoboditev – omejitevZdrava presoja med konvencionalnim prepričanjem, omejitvami (tudi namišljenimi) in uporabi praktičnega uma, za dosego tega, kar hočemo. Odgovornost gre z roko v roki tudi z omejitvami. (Primer: cestno prometni predpisi). Pomembno je, da »odpremo oči« in vidimo sliko v luči naše odgovornosti za nastalo situacijo. Razmislimo o naši vpletenosti, kot o vzroku, ki mu sledi posledica. Mnogi se boste počutili omejene, in mikalo vas bo, da bi prestopili prag in povedali svoje mnenje. Pomembno je, da se notranje osvobodite, kajti za mnoge nevšečnosti, zelo hitro najdete zunanjega krivca. ki Ne izzivajte avtoritet (učiteljev, nadrejenih, zakonov). Zavedajmo se posledic svojih namer, še preden jih naredimo. Bodimo dovolj zdravo kritični. Le tako lahko kaj izboljšamo ali pa vsaj ne poslabšamo. Nikar si ne lažimo ali pa se zavajajmo z iluzijo, da bo še kako. Prevzemimo odgovornost tudi za svoje pretekle odločitve.Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA? Bi preko mobija ali Skype? Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/p.s. Odlomek iz knjige 36 Karmičnih ciklov (kmalu na voljo tudi na vašem najljubšem duhovnem portalu duhovnost.eu)
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem