Karmična prognoza od 22.7. do 1.8.2020

Karmična prognoza od 22.7. do 1.8.2020

Odločnost, osebna moč, konstruktivna sposobnost in fokus jasnih namenov.

Konflikt nastane, ker je v igri velika yang – moška energija in ni možnosti za popuščanje napetosti.

POZITIVNA POLARITETA

V ospredju tega cikla bo ekstremna privrženost našim ciljem. Sposobni smo velikih naporov, vlagali veliko energije in neutrudno delali. Vitalne življenjske energije bo dovolj in z dodatkom močne koncentracije, vztrajnosti in samoiniciative dosežemo svoj vrh, kot sonce doseže svoj najmočnejši sij. Čeprav je ta cikel močno obarvan z moško yang energijo, bo sočutje in empatija do sočloveka dober spremljevalec naših akcij. Doseganje ciljev, vendar s srcem, ne le z razumom ali egom nas drži na pozitivnem polu. Če še temu dodamo smisel za pripadnost in društveno odgovornost, smo zmagali. To je odličen čas tudi za »popravilo« morebitnih napak, ki smo jih storili v preteklosti.

NEGATIVNA POLARITETA

Če je edini namen vladati nad drugimi in prekomerno izražena yang energija (v odsotnosti yin – ženske energije) hitro zapademo v negativni pol. Hitre odločitve so tako izraz nepotrpežljivosti, do soljudi se izkažemo brez milosti. V skrajnem primeru pa so opazne sledi destrukcije in samo-destrukcije, kjer lahko posameznik izbira odločitve s katerimi onesrečuje tako sebe, kot svoje najbližje. Egocentričnost in vase usmerjenost (introvertiranost) peljejo k zapravljanju dragocene življenjske, vitalne energije, izgubljenemu času in zamujenim priložnostim. Previdno, če vlagate energijo v to, kako bi jo komu »zagodli«, kako bi koga porazili, se maščevali ali če kujete druge maščevalne ukrepe. Če ste se prepoznali v tem negativnem polu, potem je verjetno ena izmed vaših karmičnih lekcij odpuščanje. Brez odpuščanja se karmično kolo vrti in nas slej ko prej ponovno doseže. Brez odpuščanja se zgodovina ponavlja in zato se vojne nikoli ne končajo. Si tega res želimo?

RAVNOVESJE

Karmična prognoza od 22.7. do 1.8.2020 7

Spoznajmo svoje pozitivne tendence. Preveč dobrega tudi škodi, saj se porušijo razmerja. Samo pomislimo na preveč zabave, preveč dobre hrane, preveč fizičnega napora, ipd. Pomislimo, kako se počutimo po vsem tem. Vnesimo v svoj vsakdan dovolj presledkov za pavzo, brez slabe vesti si privoščimo odmor. Za ravnotežje poskrbimo tudi s kontrolo nad čustvi. Če smo nagnjeni k dramatiziranju (delamo iz muhe slona), potem nismo gospodar svojih emocij. Za ravnovesje poskrbimo tako, da bo naš ventil morebitne jeze in ljubosumnih izbruhov varno spustil vsa negativna čustva in da ne bo eksplozije, ki bi povzročila še večjo škodo. Umirimo se s hladno vodo, pa najsi bo to kopanje v reki ali pa si nazdravimo s kozarcem te najbolj primarne pijače. Humor je odličen ventil za notranjo napetost.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Ste vpleteni v tekmovanje, nesporazum ali spor?
Kakšne igre igrate in kakšnim igram se upirate?
Se držite pravil, se jih drugi igralci?
Katere nasprotujoče ideje želite predstaviti?
Katere resnice podpirate in se za njih borite?
Katere nesporazume bi lahko rešili na prijateljski način?
Kaj v vašem življenju je potrebno reorganizacije?
Je vaša bitka vredna boja?
Ali hočete vsiliti vašo voljo drugim?
Ali je potrebno da se postavite v ospredje ali da se umaknete malo bolj v ozadje?
Zakaj v določeni situaciji ne morete skleniti kompromisa?
Ali je možno, da bi se nasprotujoče si sile združile v dobro skupnega cilja?

KARMIČNA LEKCIJA

Borba ali prizadevanje

Če je vaše življenje borba, potem se naučite boriti se za prave stvari in to na pravi način. Še bolje kot boriti se, je uporabiti delovanje v smislu prizadevanja. Če se borimo proti nasilju, smo že vpleteni v nasilje. Medtem, ko je karmična naloga »Prizadevati si za mir«, čisto nekaj drugega; nekaj bolj modrega, bolj človeškega. Slednje tudi balansira (pre)močno moško – yang energijo v tem ciklu in ji doda žensko – yin protiutež.

Z ljubeznijo za vas,
Vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige 36 karmičnih ciklov

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem