Išči
Generic filters
Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2019: Čas obilja

Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2019: Čas obilja

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2019: Čas obilja 7Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2019: Čas obilja 8Karmična prognoza od 23.8. do 1.9.2019: Čas obilja 8

Ambicije, bogastvo, previdnost, vztrajno delo, samo-motiviranost, samostojnost, jasna predstava.

Konflikt nastane med zahtevami ambicije in omejitvami previdnega, analitičnega razuma.

POZITIVNA POLARITETA

To je čas bogastva. Za svoj trud (pa najsi bo iz te ali prejšnjih inkarnacij) prejmemo nagrado. V tem ciklu se bodo najbolje počutili vsi, ki premorejo fokus na detajle. Vsi poklici, kjer je pomemben perfekcionizem, predanost delu in miselno logično sklepanje. Poseben blagoslov bodo deležni vsi, ki premorejo trdno voljo, da začete stvari tudi dokončajo. Če imamo jasno predstavo o tem, kaj počnemo, kako delujemo, kaj hočemo in smo pri vsem tem praktični, potem smo na pozitivnem polu. To obdobje je naklonjeno tradiciji. Seveda lahko obstoječe tradicionalne stvari tudi izboljšamo z novimi dosežki. Pomislimo na vinogradnike, ki že mnogo generacij gojijo vinsko trto za pridelavo vina. Vsaka generacija nekaj izboljša, doda ali pa trži na nov način. V vsem je tako. Gojimo vse dobre tradicionalne vrednosti, npr. skupno nedeljsko kosilo ali sobotni obisk ostarelega starša ali sorodnika.

Sobota je namreč Saturnov dan in na ta dan velja izvesti kakšno dobro delo. Če smo pošteni, potrpežljivi in tolerantni, se tega cikla lahko upravičeno veselimo. Širimo ljubezen na vse in vsako delo opravimo z ljubeznijo, tudi tako, ki nam ni povsem po volji.

NEGATIVNA POLARITETA

Pretirana previdnost, ozkoglednost, nečimrnost, dlakocepstvo, ozkoglednost, so klasični simptomi negativnega pola. Če za vsak korak preden ga naredite predolgo premišljujete in vas je strah morebitnih posledic še tako nepomembne odločitve, potem trošite energijo in tako zanemarjate pomembne stvari. Škrtost, pretirana pozornost na detajle, nepotrpežljivost in kritičnost do sebe in drugih, so spremljevalni simptomi tega cikla. Če se zalotite pri postavljanju nesmiselnih omejitev, potem ste se zaprli pred vodstvom višjega jaza. Bolj kot božanski dušni vidik, vas obvladujejo (navidezni) strahovi, ki imajo morda korenine v upravičeni ali neupravičeni karmi. V tem času je poudarjen tudi verski fanatizem, eskapizem – pobeg v svet, ki ponuja »lažno« rešitev. Tako onemogočen dušni razvoj se izkaže kot pomanjkanje iniciative in slab podjetniški duh.

RAVNOVESJE

Bodimo ambiciozni, po zdravi meri. Naravnajmo svoj oster um in praktičnost za uspeh. Razne komplekse, še najbolj pa je množično opazen manjvrednosti kompleks, zdravi Sonce, ki je vir vitalne življenjske energije. Za ravnovesje poskrbimo z jutranjim sprehodom ali drugimi obredi Soncu. Jutranja sončeva energija dviga jang kvaliteto. Zavedajmo se svojih dobrih, pozitivnih kvalitet in ne pozabimo; kar mislimo o sebi, to izžarevamo iz sebe in širimo.

Če hočemo spoštovanje, se spoštujmo, če hočemo priznanje za naše zasluge, potem se potrudimo, da bodo naša prizadevanja obrodila sadove. Za vsako ceno se izognimo dejstvu, da zaradi dreves ne bi videli gozda. Torej imejmo celovit vpogled nad bistvo, kot bi z vrha gore gledali na dolino.

Karmična lekcija: Samopodoba, ki se zrcali skozi ambicije. Poglejmo na svoje dosedanje delovanje z očmi nevtralnega opazovalca. Najlažje to storimo, če si predstavljamo, da si ogledamo film našega življenja in z očmi gledalca presodimo naše dosedanje delovanje, predvsem v kontekstu ambicij. Kako smo naše razumsko dojemanje izvedli v praksi?! Ali smo se dovolj potrudili, ali pa smo se preveč trudili za malenkostne stvari. Kritičnost je lahko pozitivna lastnost, lahko pa se sprevrže v negativno. Pomembno je, da to znamo prepoznati.

OPOMBA: Ta cikel je dober za začetek in spodbudno, tudi za vse šolarje.

Vsem, vam pa želim zdravo mero ambicij in dobro mnenje o sebi.

Z ljubeznijo za vas
Avtor: Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige Karmični cikli

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem