Išči
Generic filters
Aleksandra Drole

Karmična prognoza Oktober 2018

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
V oktobru bo pod »karmičnim drobnogledom« energija ljubezni in to v vseh pogledih in pomenih. Ljubezen nas spremlja od rojstva do smrti in čeprav je to najpogostejša tema izražena v pisani besedi, romanih, poeziji… pri terapevtskem delu in čeprav je to kot vsakodnevni vitamin na našem vsakodnevnem jedilniku…, bo ta mesec v treh vidikih posebej na testiranju, skozi karmični vpliv, seveda. Vsi bomo občutili energijo ljubezni, skozi različne pod-vplive, razdeljene na tri obdobja. Nekateri bodo odraz ljubezni občutili bolj intenzivno, spet drugi manj. Zakaj? Nekaterim bodo karmične preizkušnje tako lahke, da jih ne bodo niti zaznali…, medtem, kot bodo mnogim vplivi pomenili pravi izziv, saj so v tem kontekstu bolj na karmičnem »testiranju«.V prvi tretjini meseca, natančneje od 3. – 12., bo vpliv ljubezni v našem življenju čutiti skozi obstojnost (trajnost nečesa npr. odnosa), samozavest, resnost k pristopu in konstruktivno močjo pri udejanjanju v razmerjih in odnosih.Pozitivna nagnjenost: Strastna želja, da bi popravili trpljenje in obstoječe razmere v človeškem življenju, s konkretnim delovanjem.Konflikt lahko nastane zaradi pretiranega pozitivnega mišljenja (pogled skozi rožnata očala). Izognimo se fanatizmu in ‘zaverovanju’ v svojo lastno teorijo o napredku na način, ki izključuje tuje mnenje in odklanja drugačno mišljenje.V drugi tretjini meseca, natančneje od 13. – 22., bo vpliv ljubezni v našem življenju odraz občutka za pravičnost, logično razmišljanje, samozavest in plemenita dejanja. Veselje do življenja, mladostniška spontanost, aktivirata karizmo in erotično privlačnostjo.Pozitivna nagnjenja: Spoštovanje tradicionalnih vrednot, smisel za dolžnost, dokončanje začetih stvari. Uporabimo kreativno mišljenje in konstruktivno moč, brez pretirane kritičnosti, trdoglavosti ter iskanju »dlake v jajcu«.Konflikt lahko nastane med željo, da bi bili popolnoma pošteni in občutkom milosti v smislu popuščanja.V zadnji tretjini meseca, natančneje od 23. do 31., bomo občutili vpliv materinske energije, dobrote, Karmična prognoza Oktober 2018 1psihičnega poguma in notranje moči. Privlačnost za ljubezen v vseh pogledih, družabno življenje s poudarkom na iskreni dobroti, bo v ospredju karmične lekcije. Plemenitost, gostoljubnost, toleriranje in dobronamernost, bodo pojmi, s katerimi lahko odlično opravimo ta del meseca. Sposobnost imaginacije ter odprtost za nove ideje in nasvete.Konflikt lahko nastane med našimi notranjimi občutki in praktičnim smislom za konkretna dejanja. Izognimo se pretiravanju v vsemu, pa najsi bo to delo, zabava ali fizični užitki. Ne zamenjajte prave ljubezni za uslužnost in pokorščino.Negativni aspekt tega obdobja se izkaže kot: samo destrukcija, nehvaležnost in pomanjkanje samozavesti, kot tudi izdaja. Pomanjkanje kritičnosti in samokontrole, ter zapravljanje energije (tudi denar je energija) za nepomembne stvari, so negativni vidiki.

POVZETEK:

Mesec oktober se izkaže v ljubezni, v vseh svojih oblikah; najsi bo to skozi resnost v prvi polovici meseca (Le kaj bi si mislili o partnerju, ki pozabi na dogovor, zmenek, obljubo?).V drugi polovici bo v ospredju logično mišljenje s poudarkom na pravičnosti. Mnoge sanjajo o princu na belem konju, zanemarijo pa sebe, kot princesko. Torej bodimo logični, tudi v ljubezni. V zadnjih dneh meseca pa bo bolj na preizkušnji naša materinska dobrota, moč naše duše, ki pa naj ne vodi v samo destrukcijo, v kontekstu žrtvovanja (vloga žrtve) in nerazsodnega razmetavanja z energijo. Že misel sama je energija in ljubezen je energija. Usmerimo jo prav, za prave stvari za prave ljudi.
O Ljubezni iz ust Satja Sai Babe: Če ljubezni ne daješ, si egoist. Če jo zahtevaš, si ravno tako egoist.
Obilo ljubezni, vam želim, Vaša karmična svetovalka Aleksandra DroleNOVO: V oktobru pričnem z osebno karmično prognozo za vse, ki sem jih že opravila branje dušnega zapisa. To storitev, kot tudi vse ostale, lahko naročite na portalu Duhovnost – v rubriki spodaj (zavihek Storitve).

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem