Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Karmična prognoza za April 2018

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Končno prihaja čas setve: Posadimo semena svoje dharme

Karma meseca se izrazi skozi »MODROST ALI STARODAVNO ZNANJE pri dosegi svojih življenjskih ciljev. Z glavo v oblakih in z nogami trdo na tleh, je moto tega meseca. Bodimo modri, ne le pametni in realni – prizemljeni, torej. Modrost je skupek znanja in izkušenj iz tega in prejšnjih inkarnacij. Če ste starejša duša, potem to vedenje že imate. Mlajšim dušam priporočam, da se po nasvet obrnejo na kakšno modro dušo, ki pa naj bo dober in pošten človek. Morda je to babica ali pa teta, morda starejša sestra…Mnogi imate sanje, ideje, želje, upanje, vizije po nečem boljšem, lepšem, bolj donosnem in humanem svetu. Mnogi si želite postaviti hišo, vikend, razširiti svojo dejavnost, vpeljati svoj hobi, kot del dohodka. Mnogi si želite potovati, spoznavati nove kraje, se družiti z novimi in obstoječimi prijatelji ipd. Pa vendar se vsem ne uresničijo sanje. Zakaj? Tukaj opisujem tri glavne napake:1. NAPAKA: UTOPIČNO MIŠLJENJE. Ste večni sanjač, ki sanja svoje sanje, vendar ga nekaj zadržuje, kot bi bil ohromel. Skratka ne naredi skoraj nič, da bi se mu sanje realizirale. Pogosto se zateka z iluziji, češ da bo že »Nebo poskrbelo zame« ali pa »če mi je usojeno, se bo zgodilo«. »Tudi zame bo prišel pravi čas« »Le kdaj se bo meni nasmehnila sreča«. Če so take in podobne miselne zasnove v vaši glavi, pa tudi na jeziku, potem vedite, da ste zelo oddaljeni od vaših ciljev. Utopično mišljenje ustvarja pasivo.2. NAPAKA: NAPAČNE IDEJE: So morda vaše ideje razumske, logične in se ne skladajo s tistimi v srcu, pri duši. Primer: Če bi za lepo vikendico ob morju, bila primorana na delo v tujino in bi (sicer začasno) zapustila svoje tri mladoletne otroke… mi srce pravi, Nikar. Samo enkrat so najstniki. Ni vredno. Hvala srce. Razum sicer razpravlja, da bi bili vikendico veseli tudi otroci. Vendar razum je računalnik, ki preračunava. Duhovno srce pa predstavlja dušo – našo resnično bit. Torej preverite, če so vaše želje oz. namere iz Uma, Duše, Ega. Če si želite napačne stvari, se vam nebo ne bo odprlo, ker je tako bolje za vas.3. NAPAKA: NEPOZNAVANJE SVOJEGA POSLANSTVA: Morda slutite svoje poslanstvo, bolj ali manj se zavedate, zakaj ste se rodili v tem kraju in času in ravno v tej družini. Vendar ali se podcenjujete ali se precenjujete, ali pa nimate realne podobe o samem sebi.Včasih se nam sanje uresničijo naenkrat, včasih po delih, včasih pa bi že skoraj obupali… V tem mesecu je na karmičnem testiranju naša sposobnost privabljanja, udejanjanja. Včasih se nebo na široko odpre in usliši naše prošnje. Da bi bile vaše prošnje kozmosu pravilno zasnovane, vam priporočam pregled vaših zamisli.

Preverite po naslednjih vprašanjih:

  1. Ali sem dober gospodar svojega časa? (Premišljeno načrtujem in se ne prepuščam naključju)
  2. Kako vidim sebe čez eno leto, pet let, deset let?
  3. Ali imam sanje in ideje s katerimi lahko prispevam za dobrobit sebe in drugih?
  4. Ali imajo moji cilji »realno podlago«, so izvedljivi in to korak za korakom?
  5. Ali bom z realizacijo te želje prispeval(a) za dobrobit širše skupnosti?
Kozmična energija meseca aprila nam nudi idealno priložnost za usklajevanje duhovnega in fizičnega telesa. Ker smo mikrokozmos v makrokozmosu, je pomembno, da uporabimo ta čas za resničen premik. Morda želimo narediti konec nečemu ali pa dokončati začeto, morda pa smo med »zimskim spanjem« le nabrali dovolj idej, imamo že razdelano naše poslanstvo in sedaj je čas za akcijo.Ta mesec sejemo dobra semena naše karme. Slednje je tudi naša DHARMA, ki pa ji sledimo ali pa tudi ne. No lahko je tudi nekaj vmesnega, nekaj malega…

POSADIMO SEMENA SVOJE DOBRE KARME (NAŠE DHARME ALI POSLANSTVA)Karmična prognoza za April 2018 1

In ker je mesec v znamenju modrosti in starodavnega znanja, vam priporočam še ta zelo star recept:Med meditacijo »Manifestacija obilja z gospodarji karme« imejmo v ustih nekaj semen (od 1 do 9) največ devet, katere rastline predstavljajo multiplikacijo. Slednje pomeni, da iz enega semena dobimo veliko več semen. To so na primer sončnična semena ali koruza, sirek, pa tudi fižol. Uporabite semena, ki niso kemično preparirana (Najbolje je kupiti semena sončnice za ptice). Sama uporabljam sončnična semena. Ob koncu meditacije s seznama naše DHARME izberimo lastnosti, ki jih potrebujemo za dosego naših ciljev. Te besede zapišemo na nalepke in jih prilepimo na lončke, kamor bomo posadili svoje želje.

DHARMA OSEB ROJENI V TEM MESECU:

Rojeni v dneh od 1.4. do 10.4.

V to inkarnacijo ste prinesli ambiciozno naravo in nagnjenost k idealiziranju. Torej konflikt lahko nastane med idealom in ambicijo. S svojo karizmo znate očarati druge, tako da delajo za vas. Večkrat boste na karmični preizkušnji manipulatorja. Po naravi ste nagnjeni k idealiziranju in zato ste večkrat razočarani. Vaša naloga je, da se naučite realnega pogleda in presoje tako situacije v katero se podajate, kot tudi ljudi. Vaša borbena narava, vas usmerja, da se ali fizično ali pa v duhu, vedno borite po nečim boljšem. Naj se vaše ambicije ne spreobrnejo v cinično mišljenje, če ne gre vse takoj in tako, kot ste si zamislili. Zavedanje, da s karizmo privlačimo prijatelje, kot tudi sovražnike, bo morda novo spoznanje v tem življenju. Skozi odnose, pa najsi jih vidite še tako težavne, se učite »fer play« in sodelovanja z drugimi.

Rojeni v dneh od 11.4. do 20.4.

Vaš občutek za pravičnost, harmonijo in estetiko, bo na karmični preizkušnji.Zavedate se pomena reda in harmonije v vseh pogledih. Konflikt lahko nastane med potrebo po discipliniranemu delu ter ustvarjalnostjo na eni strani in lenobo, na drugi. V tej inkarnaciji se učite razlikovati med logičnim mišljenjem in pretirano kritičnostjo. Vaša želja po redu in harmoniji vas naredi dlakocepskega, s tem pa lahko ustvarite veliko nejevolje in nervoze pri drugih ljudeh, če od njih zahtevate preveč. Urite se v fokusu jasnih misli – koncentraciji in nikar ne razmetavajte s svojo energijo, sicer vam jo na obdobja primanjkuje. Naša energija je kot denar, ne moremo potrošiti vsega naenkrat. Vaša dharma se razkriva skozi sodelovanje. Izognite se (namišljenemu) občutku superiornosti.

Rojeni v dneh od 21.4. do 31.4.

Ste mojster v besedah. Ali pa znate slediti glasu svoje duše? Želja po reformah, močna energija in delavnost, so vaše odlike. Do konflikta pride, ko se izrazi nepotrpežljiva želja po akciji, v borbi s previdnostjo in zdravim razumom.Če je v vas prava mešanica moči telesa in duha, potem lahko dosežete marsikateri cilj. Ste praktični in od ideje do izvedbe je le en korak. V tem življenju se učite moč besede. Zato boste večkrat na karmični preizkušnji, če vaše besede res držijo?!Vaš reformatorski duh in želja po spremembah, naj ne poruši česa dobrega. Izognite se »zmagi za vsako ceno«. Nikar z glavo skozi zid.

POVZETEK:

Mesec april je v znamenju obnove, prenove, ustvarjanja novih zamisli, kreiranja idej s konkretnimi, dosegljivimi cilji. Čas, ko lahko začnemo nekaj na novo ali pa dokončamo začeto. V tem mesecu je pomembno, da sta naša desna in leva polovica možganov usklajeni (intuicija in razum). Bodimo modri in odprti za vse nove stvari, še posebej pa tiste, ki temeljijo na preizkušeni tradiciji. Deležni bomo izzivom. Nikar se ne predajmo malodušju in praznoverju. Nebo ne bo poskrbelo za nas, premaknimo se iz cone udobja. Posadimo semena v lončke, kjer ne bo pisalo: vikend na morju, nov avto znamke…, temveč vaše kvalitete.
Utopično mišljenje je iluzija, ki vas oddaljuje od tega, da bi postali resnični kreator svojega življenja. Ta mesec je na karmični preizkušnji modrost ali starodavno znanje. Potrudimo se biti modri (sicer to že smo), le prevečkrat pademo pod vpliv zablod.

MANTRA MESECA APRILA:

Kako se realiziram in sledim sovjemu poslanstvu?
Slednje lahko obrnete tudi v mantro, in si recite: »Jaz sem ploden (plodna), produktiven (produktivna) v mislih, besedah in dejanjih«. (Bodite iskreni in ne ponavljajte tega, če ne mislite resno).
Lahko uporabite tudi svojo manto, če jo imate.Neizmerno zaupam v vaše modre odločitve, presoje, in to, da zmorete biti z glavo v Nebesih in z nogami trdno na Tleh (Zemlji).P.S.: Priporočam vam VIDEO: Venera ali Šukra v vaši karmi

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

TKM: Ženska esenca, ki je potrebna za življenje

TKM: Ženska esenca, ki je potrebna za življenje

Sporočilo akaških zapisov 12. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 12. 5. 2021

Numerološka napoved 12. 5. 2021

Numerološka napoved 12. 5. 2021

Medicinski medij svetuje: 5 živil, za katera napačno mislite, da so zdrava

Medicinski medij svetuje: 5 živil, za katera napačno mislite, da so zdrava

Sporočilo akaških zapisov 11. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 11. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem