Karmična prognoza za april 2019

Karmična prognoza za april 2019

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

APRIL imenovan tudi “mali traven”. Sicer pa beseda APRIL izhaja iz latinske besede APERIRE, kar pomeni ODPRETI.

Da, ta mesec se nam res odpirajo energijska vrata, tudi v pomenu karmičnih ciklov… Pomembno je, da imamo usklajeno notranje vedenje z občutkom realnih možnosti. Z drugimi besedami: ta naša dušna modrost, kaj hočemo, kaj nameravamo, kam peljemo svoje življenje… naj bo poravnana – usklajena z zunanjimi okoliščinami in z osebami, s katerimi so-kreiramo svoje cilje; med njimi so zagotovo naši najdražji – domači, pa tudi zunanje ustanove, kot so banka, če potrebujemo kredit, pa založniška hiša, če hočemo izdati svojo knjigo ipd.

V aprilu se nam odprejo vrata k življenjskim spremembam (pod pogoji opisanimi zgoraj). Potrebna je močna volja, vztrajno in konstantno delo. Pomembno je konstantno preverjanje zastavljenih ciljev, kot je pomembno okopavati in odstranjevati odvečen plevel našim rastlinam na vrtu. Vendar se tega dela veselimo. Uporabimo radost pri kreiranju…

Ta mesec končno vemo, kaj hočemo in gremo proti zastavljenim ciljem. Za vse to pa je potrebna močna osebnost, nadzor nad svojim delovanjem, disciplina in najpomembnejše, da smo na POZITIVNEM DELU POLARITETE v tem danem obdobju.

Pa pojdimo po vrsti oz. po obdobjih:

April od 31.3. do 10.4.

Pravni procesi, pravičnost, red in harmonija, občutek za lepoto in estetiko.

Konflikt nastane med idealizmom in ambicijami.

Karmična lekcija tega obdobja je pretiravanje. »Nikar preko svojih zmožnosti« in »Nikar z glavo skozi zid« ali pa preko trupla… Borbenost in pogum so kvalitete, ki se izražene na nepravi način ob nepravi priložnosti, pokažejo kot pomanjkanje občutka za to, kaj je prav in kaj ne.

April od 11.4. do 20.4.

Karizma, pravična sodba, ustvarjanje reda in skladnosti, globoko upanje za srečo.

Konflikt nastane med potrebo po discipliniranem delu in ustvarjanju dobička – na eni strani in lenobo na drugi strani.

Karmična lekcija predstavlja »čiščenje«. Počistimo z vsem, kar nam ne služi več; pa najsi bojo to rabljena oblačila, preživeli miselni vzorci ali pa škodljive navade in razvade.

April od 21.4. do 30.4.

Energija, drznost, reformatorski duh in delavnost.

Konflikt nastane med nestrpno željo po akciji, ki se bori s previdnostjo, instinktivnim strahom, prestrašenostjo in z zdravim razumom.

Karmična lekcija predstavlja odgovornost, ki se izkaže skozi moralna in etična načela. Vsakdo izmed nas je lahko v nekem pogledu vodja (mati mladoletnemu otroku, gospodinja, ki drži tri vogale hiše, vodja, kot starešina v službi ipd.). Zloraba položaja ali pretirana želja po moči in vplivu, naj ne zasenči poštenosti, ki se izkažejo v morali in etiki.

Še niste naročili osebnega enournega branja dušnega zapisa, ki poteka preko Mobija ali Skype?
Za več info in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Povzetek iz knjige »Karmični cikli« avtor Aleksandra Winkler Drole
Kmalu v ponudbi mojih izdelkov.

Z ljubeznijo,
karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Karmična prognoza za april 2019 8

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem