Karmična prognoza za Avgust 2018

Karmična prognoza za Avgust 2018

Zastavimo si prave cilje

Ta mesec bo na karmičnem testiranju »kakšne cilje smo si zastavili« v preteklih letih, še najbolj pa zadnjih 18 mesecih in kako smo jih izpolnjevali; namreč rezultati našega delovanja bojo vidni in občutni.

Obenem je izjemnega pomena, da si sedaj zastavimo nove cilje; prave, take, ki so v skladu z našo dharmo in z našo osnovo dušno matrico.

Vroči, pasji dnevi s plohami, so odlično ponazorilo našemu temperamentu prav v teh dneh. Mnogi hitimo zaključevati že začete projekte, mnogi se znojijo v uvajanju novih stvari; vsem nam se nekaj dogaja, nekaj želimo čim prej in čim bolj na hitro, pa četudi loviti sončne žarke, izkoristiti dela proste dneve. Sonce nam daje obilico jang – moške energije in nas spodbuja k dokončanju oz. novemu začetku.

Pomembno je, da smo v akciji, vendar mirni in fokusirani na bistvo. Mnoge malenkosti nas bojo lahko spravile ob živce in zaradi pomanjkanja (ženske) potrpežljivosti, lahko reagiramo (pre)burno.

Avgust nam pošilja še izjemno sporočilo zvezde Sirij (ali Sirius), iz ozvezdja Psa, ki ravno v 8. 8. najsvetleje zasije na našem nebu in prinaša hudo »pasjo vročino«. Egipčani so jo častili kot zvezdo obilja, saj je reka Nil poplavljala ravno v dneh, ko se je zvezda pojavila na nebu. Poplava Nila jim je zagotavljala namakanje rodovitnega polja in posledično obilico pridelka. Tako je ta srečna zvezda postala sinonim za bogastvo, rodnost in obilje. Če so stari Egipčani častili zvezdo Sirij (Sirius), in če so poznali mnoge, še danes znanstveno nedojemljive tehnike in načine, če so veljali za mega razvito civilizacijo, zakaj jim ne bi verjeli.

Sporočilo s Siriusa:
– Izboljšaj že obstoječe stvari
– Beleži, piši o svojih planih, načrtuj
– Imej strukturo; red in urnik
– Nikar ne poskušaj izumljati nekaj povsem na novo
– Nikar ne krši družbenih pravil (najsi bojo to državni zakoni, predpisi v družbi ali vloge v družinskem krogu.

Mesec avgust nam pokaže rezultate našega minulega dela; vse za kar smo se trudili, prizadevali, vse naše odločitve izpred leta in pol se ta čas pokažejo, če so bile dobro zastavljene in pravilno izvedene.

Pričenja se namreč nov karmični krog

Res je, da je naša karma zelo individualne narave; nekateri se v tej inkarnaciji bolj soočate s karmo žetve, drugi pa s karmo setve, spet tretji imate kombinacijo obeh,… vendar določeni kolektivni karmični vplivi veljajo – in to za vse nas, saj so kot nekakšna vremenska slika (če je vroče, je vroče prav vsakemu izmed nas, kajne? 🙂 ).

Sedaj je pomembno zastaviti si prave cilje

Pravi cilji? Kako pa naj bi vedel, kaj je pravi cilj?! Običajno občutimo naše odločitve šele, ko se soočimo s posledicami. »Namreč po karmični diagnostiki imamo možnost izbire, v okviru svobodne volje… nimamo pa možnosti izbiranja posledic naših odločitev«.

Naj pojasnim: če smo si za dopust izbrali kraj A, se odpravimo na letališče in poletimo z letalom, ki pelje v ta kraj. To smo se odločili z našo svobodno voljo. Ko pa smo že v zraku, ne moremo poklicati stevardese in ji naročiti, naj spremeni smer leta, saj smo se premislili in bi raje leteli v kraj B. Torej v primeru naše napačne odločitve, nimamo možnosti izbiranja posledic naših napak.

  • Za pravilne odločitve je pomembna pravilna dušna naravnanost.Karmična prognoza za Avgust 2018 7
  • Za pravilno dušno naravnanost je pomembno slediti glasu svoje duše.
  • Da bi slišali glas svoje duše, moramo utišati ego in nemirni um.
  • Pri vsem tem je pomembno počistiti »plevel« svoje karme; poplačati karmične dolgove
  • Slediti svoji dharmi – poslanstvu oz. namenu naše duše
  • Poznati svojo zvezdo pod katero smo rojeni in njen vpliv

Katera je tvoja srečna zvezda?

Ste že slišali govoriti o kom, češ »Ta pa je rojen pod srečno zvezdno, vse česarkoli se loti, mu uspe«.
Stari pregovori vsebujemo mnogo resnice, veliko modrosti je v njih, sem spoznala, ko sem preučevala karmo in dharmo. Ravno v času vladavine Sirija – najsvetlejše zvezde na poletnem nebu, imam za vas novo ponudbo, katero lahko naročite na spletnem portalu duhovnost.eu: NAROČIVeč o ponudbi

Moja »srečna« zvezda

Ali sledimo svoji zvezdi? Če ji sledimo, naj vam povem, da ste rojeni pod eno izmed 28 zvezd, ki so močno povezane z božanstvi in Luni. Naša zvezda pod katero smo rojeni je močan odtis naše celotne osebnostne konstelacije. Njen največji vpliv se izraža na naš um. Ker je Zemlja prostor, kjer vladajo polaritete (noč – dan, moški – ženski princip, hladno – toplo, gora – dolina ipd.) ima tudi vsaka zvezda, pod katero ste rojeni svoj pozitiven aspekt, pa tudi negativen. Ko boste prebrali razlago za svojo srečno zvezdo, boste ugotovili svoje delovanje, ki pa se nagiba bolj k pozitivnemu ali negativnemu aspektu. Znotraj orientacije – zveze, ki vam prinese največ sreče, je vaša prava pot.

Kako deluje vaša zvezda na vas?
– Deluje na vaš um, ki daje vaši osebnosti velik pečat
– Vpliva na vaše instinktivno delovanje na materialni obstoj
– Ureja vašo realnost (občutke in izkušnje), ki se dogaja v vaši glavi – umu
– Kaj imate radi in česa ne marate; vaš edinstven pogled
Ko boste prejeli razlago za vašo zvezdo, se boste odločili:
1.) da boste počeli stvari, ki so za vas dobre
2.) izogibali se boste vsemu, kar ni za vas dobro
3.) prejeli boste svojo mantro za aktivacijo zvezde
Rezultati:
– Prispeva k blaginji in obilju na vseh področjihKarmična prognoza za Avgust 2018 8

Dharma oseb rojenih od 1. do 11. avgusta

V to življenje ste kot dobra semena svoje karme, ki predstavlja vašo dharmo prinesli dostojanstvo, srčnost, idealizem in neobvladljivo voljo. S temi kvalitetami lahko pridete do konflikta med željo po absolutno pravičnostjo.
Vaša osebnost je zelo uravnotežena osebnost z močnim občutkom za pravičnost, morda ste bolj idealist, kot praktični človek, vendar vedno pripravljen narediti to, kar si želite. Ste rojeni vodja in »raznašalec idej«. Vaša dharma se izkaže v prevzemanju odgovornosti za posebne položaje. V negativnem aspektu ste za dosego svojih ciljev pripravljeni podrediti druge plati življenja. V primeru nezadovoljstva brzdajte, da le tega ne širite, kot epidemijo na ostale.
Vaša dharma se bo izkazala v nalogah, ki od vas zahtevajo ljubeznivost, milost, da svetite kot sonček s svojo karizmo in prinašate luč povsod tam, kjer je tema (znanje in ideje, ki jih svet potrebuje, akcijo, kjer je preveč pasive ipd.)
Pozorni bodite na uporabo svoje moči. V primeru, ko vam ne uspe do vodilnega položaja (pa najsi bo to v družini, ali med prijatelji ali pa na delovnem mestu), se vaša moč karizme, spreobrne v destrukcijo, ljubosumje in antipatijo. V vas je namreč strahovita moč, pa najsi jo izkoriščate za dobro ali slabo.

Dharma oseb rojenih od 12. do 22. avgusta

Ste vitalna osebnost, ki vas odlikujejo pogum, iznajdljivost, imaginacija in intenzivnost doživljanja in občutenja. Konflikt v vas nastane zaradi težnje po popolnosti ki zahteva koncentracijo in nagnjenost proti dovršenosti z vpletanjem različnih interesov.
V to življenje ste prinesli dominantno vlogo, vitalnost, pustolovski in borbeni duh, ki je vedno pripravljen na akcijo. S svojo gorečo vnemo in neutrudljivo naravo znate pripraviti druge, da delajo z vami ali še bolje rečeno, za vas. Vaša privlačnost še posebej na nasprotni spol vam daje obilico priložnosti… V tem kontekstu bo vaša dharma pogosto na »testiranju«. V tem življenju se namreč srečujete s karmo strasti. V negativnem aspektu lahko preveč dramatizirate in pretirano hitro planete v čustven zaplet.
Največ lekcij iz dharme se vam obeta ravno v situacijah, ki zahtevajo čustveno vzdržljivost; če postanete hitro razdražljivi, nizek prag strpnosti, nervozni za malenkosti in nepredvidljivi, potem vedite, da ste slabo opravili svoje poslanstvo. Kontrolirati svoje emocije, tudi takrat, ko niso prijetne (ljubosumje, sovraštvo). Pomembno je, da se na enkrat osredotočate na prioriteto enega cilja v življenju. V svoji želji, da bi osvojili svet, je pomembno, da najprej osvojite sebe. Vaša dharma: preveč ste mnogostranski in morda imate ravno toliko želja. Za dobro dharmo, vedno ohranite mirno kri in najprej preverite globino vode, preden skočite.

Dharma oseb rojenih od 23. do 31. avgusta

V tej inkarnaciji ste zaradi pretekle karme, zelo previdni, delavni, zavedni v združenju in premorete aktivno imaginacijo uma. Konflikt v vas nastane med zahtevo po ambiciji in omejitev zaradi previdnosti analitičnega razuma.
Vaša dharma vas vodi po poti preizkušenj, kjer bo v ospredje postavljena visoka veščina v vseh vrstah poslov, ki zahtevajo previdnost, z obzirom na detajle. Vaš logičen in konstruktiven um in pridobljene (iz prejšnjih inkarnacij) delovne navade, vam dajejo priložnost, da lahko dokončate vse, kar ste začeli, tudi kar ste si v svoji domišljiji predstavljali. Imate sijajen občutek za kontrolo nad emoijami in ste enostavno magnetično privlačni.
V negativnem aspektu se zapletate v detajle in izgubite celotno sliko. Vaša dharma vas bo testirana na življenjskih preizkušnjah, ki zahtevajo konkreten plan in predvidevanje vseh možnih napak oz. še plan B, v primeru, da prvi spodleti. Če boste pri vsem tem pretirano kritični še najbolj pri vladanju drugim in prestrogo ocenjevali moralo drugih, preveč varčni in pohlepni, ter se zapletali v nepomembne detajle, vedita, da niste dobro opravili testa vašega poslanstva.
Pomembno je, da dajete toplino sonca drugim ljudem, da ste strpni tudi do manj sposobnih od vas. Razvijajte simpatijo do vseh, včasih pa se le podajte kakšni nepredvidljivi pustolovščini naproti. Pravijo, da zaradi dreves ne vidimo gozda, to slednje je vaša šibka točka. Uporabite imaginacijo in se potrudite videti celoto. Vaše naloge so: širjenje aktivnosti, vse, kar vključuje prijateljski odnos, pošten odnos do materialnih stvari in denarja. Ostanite tako privlačni in pošteni kot ste, pa ne pretirano resni.

ZA ZAKLJUČEK:
Ta čas (avgust in september) pripadata zaključevanju in zastavljanju novega karmičnega kroga. Torej smo v času žetve – pobiranju naših sadov in obenem pripravi terena na nove podvige. Dobro zastavljeni plani bojo čez 18 mesecev prinesli rezultate. Torej smo v izjemno »pestrem dogajanju«. Pravilna dušna naravnanost pa je ključ do uspeha.

Tokrat naj vas spomnim, da vse storitve z opisom lahko naročite na duhovnost.eu v rubriki na povezavi: TUKAJ

Z ljubeznijo
Karmična svetovalka Aleksandra Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem