Išči
Generic filters

Karmična prognoza za Februar 2020

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Glavno vodilo meseca: preizkušnje in možnosti, ki so povezane z odnosom Ključni pojmi meseca: partnerstvo; ljubezenska zveza ali poslovno partnerstvo, privlačnost, harmonija, erotični magnetizem.V februarju se soočamo z dejstvom, da smo ustvarjeni za sodelovanje. Na testiranju so odnosi, kjer je že porušeno ravnovesje, ko eden preveč daje in drugi preveč jemlje. Koristna sodelovanja se okrepijo. To je mesec združevanj, sklepanje kompromisov, spoštovanje razlik in prilagajanje. Možna je tudi ločitev, prekinitev odnosa, kjer je že precej porušena »poštena igra«.Pa se posvetimo podrobnostim v treh obdobjih tega meseca:

30.1. DO 8.2. KARMIČNI VPLIV CIKLA

Preizkušnja v komunikaciji Samozavest, magnetična privlačnost, inteligenca in voditeljska sposobnost. Konflikt nastane med integriteto na eni strani in nepoštenjem, na drugi strani.Karmično kolo se v tem času ustavi na področju »poštene igre« in lekcije bojo ravno iz prejemanja in dajanja. Plačilo za naše delo, podpora v odnosu…, je vse to del poštene igre ali pa smo žrtev prevare, izkoriščanja. Zavestno razvijajte iskrenost, blago in prijazno komunikacijo. Naj pretirana usmerjenost v ambicije, ne »pokvari« drugih področij. V kolikor se počutite, kot »ptič brez kril«, imate veliko željo in minimalno, možnost za njeno realizacijo…, verjemite, da obstaja rešitev.

9.2. DO 18.2. KARMIČNI VPLIV CIKLA

Prožnost inteligence, intuitivno dojemanje ljudi, neodvisnost in kreativna imaginacija, so osnovni faktorji tega obdobja. Konflikt nastane med željo po dominiranju in željo po uživanju.Karmična lekcija tedna nas sooča s »čustveno pripadnostjo«. Stran s »hladno zunanjo fasado«, pokažite svoja pristna čustva. Bodite iskreni, najbolje je narediti temeljito inventuro pripadnosti. Ali se oklepate nečesa, kar vam ne prinaša izpolnitve, zadovoljstva, ali pa se v tem kjer ste, z ljudmi, ki vas dnevno obkrožajo počutite dovolj sprejete in varne. Uvid v resnico lahko prejmete, če se vaša duša ni zakamuflirala pod krinko.Na prvem mestu je pravilni izbor cilja. Sledi mu odločna namera, da dokončate stvari, ki ste jih začeli. Najlažji način za dosego ravnotežja je miselni napor, ki premaga predstavo notranjih omejitev in vaja intuicije, ki izključuje iluzorne in nerealne fikcije. Brzdajte želje in čustva, še posebej če vas zavajajo na kriva pota, stran od pripadnosti skupnosti ljudi. Vpeljite več strukture v svoje življenje; urnik, red in disciplina z občutkom za vse plati življenja. Odmerite dovolj časa za družbo, družinsko in ljubezensko srečo, za delo in zdravju koristne aktivnosti. Postavite si visoka merila etike.Mnogostranskost je dobra in obenem slaba stran v tem obdobju. Če spadate med tiste srečneže, ki se spoznajo na veliko stvari in imate veliko priložnosti za izraziti svoj talent, potem bodite skrajno pozorni. Pomanjkanje ambicij ni dobro, kot tudi ni dobro pretiravati v ambicioznosti. Združite vse talente in potenciale za dobrobit doma, družine, domovine, z občutkom ljubezni, to je formula harmonije in priložnost za uspeh.

19.2. DO 28.2. KARMIČNI VPLIV CIKLA

Inteligenca, usmiljenje, intenzivnost in praktičnost, sposobnost zaključevanja. Konflikt nastane med logičnim razumskim delovanjem in osebno simpatijo.Za ravnovesje bomo najbolje poskrbeli s humorjem. Če življenja in njenih lekcij ne jemljemo preveč pesimistično in se znamo nasmehniti svojim spodrsljajem, se pobrati in vzpostaviti most med glavo in srcem (beri: med logičnim umom in srčnimi vzgibi). Svoj konservativen pristop k življenju, ublažite s toleranco, prijaznostjo in smehom. Tudi če v tem obdobju niso vse stvari na mestu, sedaj ni čas za perfekcionizem in drobne stvari, bolje je gledati objektivno in se umeriti na bistvo, kot pa se zapletati v detajle. Zemlja je element, po katerem se v tem času zgledujemo. V naravi obstajajo zakoni in ritmi, katerim sledimo.Karmično kolo se v tem času ustavi pri »zdravi pameti«. Nagrado za minulo pravilno delovanje prejmejo tisti, ki zmorejo (so zmogli) združiti in pravilno uporabiti razum s srčnim pristopom. Notranja moč, plemenitost, inteligenca v okviru moralno delujočega sistema, je prava pot do uspeha.P.S.: Še niste naročili branje DUŠNEGA ZAPISA? Bi preko mobija ali Skype? Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/Z ljubeznijo, Karmična svetovalka Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Bruce Lipton: Bolj sem želel najti srečo, bolj nesrečen sem postajal

Bruce Lipton: Bolj sem želel najti srečo, bolj nesrečen sem postajal

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem