Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Karmična prognoza za leto 2020 – Začetek Zlate dobe

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

REALIZACIJA DUŠNIH NAMENOV

Vsako leto na nas deluje z novo, drugačno vibracijo energije in leto 2020 se izkaže, kako in koliko pomena in koliko vpliva ima na nas DUŠA oz. koliko smo jo zapostavljali. Torej?

Poskrbimo za mir v duši

Seveda je duša pomirjena, ko ne krši naravnih zakonitosti in ko niso kršene ali zapostavljeni njeni notranji vzgibi, želje in hotenja.»V sredini leta se pripravite na začetek zlate dobe.«Sliši se pozitivno, a naj vas takoj opomnim, da žal mnogi ne živijo iz svoje duše. (Namreč mnogi potlačijo dušne vzgibe in jih zamenjajo za bolj razumsko, navidezno bolj logične rešitve.

ŠOLARJI IN ŠTUDENTI

To leto bo zahtevalo konstantno vlaganje napora. Kakršna koli odstopanja in/ali odlašanja, ter iskanje »bližnjic« se ne bodo dobro obnesle.Pomembno je, da se odločite za poklic, študij, za delo, ki vam je pri duši in ne tisto, kjer so matematične možnosti bolj perspektivne.Kako živeti iz svoje duše? Kako prepoznati impulz svojega srca? Kako slediti svoji DHARMI? (Namenu, poslanstvu, cilju v tej inkarnaciji). Vašo dharmo odčitam v kontekstu branja dušnega zapisa.In kako ujeti ritem? Kako uporabiti »dobre zračne tokove« kot pomoč pri lažjem doseganju osebnega cilja, kar opisujem v knjigi KARMIČNI CIKLI.Če tega ne berete zgolj iz radovednosti, vam priporočam, da na moji spletni strani naročite ta priročnik. Tako boste vsako obdobje lahko preverili, če plavate s tokom ali proti toku naravnega cikla. Strokovno temu rečem, da je izjemnega pomena živeti na pozitivni polariteti in se čim bolj izogniti negativni polariteti določenega cikličnega obdobja.

Področja uspeha v letu 2020

V tem letu bo tako izjemnega pomena in zato iskreno odgovorite sebi?

 • Ali živim iz duše?
 • Ali so moje dušne namere, želje, delovanja podprte z zdravo pametjo in ne kršijo (naravnih) zakonov
 • Kako sprejemam svojo Žensko JIN energijo?
 • Kako poskrbim za ravnovesje? (bežim pred problemi, se z njimi soočam)
 • Ali sem zadovoljen z domom, kjer trenutno bivam?
 • Ali sprejemamo domovino v kateri živim?
 • Ali spoštujem dobre tradicionalne vrednote (npr,. zvestoba, iskrenost, pripravljenost pomagati ostarelim staršem ipd.)?
 • Ali sem bil do sedaj (predvsem od leta 2008 vztrajen in potrpežljivo sledil svojim pravim – dušnim ciljem?
Naj vam na hitro obrazložim:Če naše življenje oblikujejo odločitve, vendar na odločitve vplivajo možne izbire, možnosti izbir pa so karmično pogojevane. (Tako nismo izbrali poklic zdravnika ali manekenke, ker nam očitno ta izbira ni bila na razpolago, zaradi naše pretekle karme – karmo razumi v kontekstu delovanja. Ravno tako naš partner ni filmska zvezda, je pač nekdo, s katerim smo očitno že imeli nek skupnega).

LETO IZJEMNIH PRILOŽNOSTI ZA SPREMEMBE

Spomladansko enakonočje v marcu nam naznanja novo obdobje. Od tega dne bo na karmičnem testiranju vse, kar predstavlja Animo, žensko energijo; dom, ognjišče, sočutje, odnos s starši in otroki. Prehrana, ter vsi nemiri v zvezi s predniki po materini liniji, kot tudi morebitne hormonske težave, prehramben navade ipd.V tej letni prognozi vam želim poudariti vpliv kozmičnih energij, vendar obenem poudarjam, da ne napovedujem prihodnosti, iz preprostega razloga: napovedljive so le okoliščine, k dejanskim dogodkom pa prispevamo sami, saj verjamemo, da smo močni kreatorji svoje resničnosti.»Leto 2020 v mnogočem izraža boljše pogoje za uspeh, v primerjavi z letom 2019, vendar bo sreča na strani tistih, ki delujejo skladno duše z razumom, naravnim zakonitostim, so vztrajni, predani in zvesti sami sebi ter sledijo naravnim ciklom.«Kaj so naravne zakonitosti, veste vsi, ki ste vsaj enkrat v življenju »prežurali« celo noč. In kakšen je bil dan za tem? Verjetno, da se še dan ali dva niste uspeli ujeti v svoj pravi cikel…

PODPORNE ENERGIJE ŽE V JANUARJU IN FEBRUARJU

Včasih nas življenje prisili, da spremenimo npr. delovno mesto, stanovanje, zapustimo preživele čustvene odnose…, včasih pa se za spremembe moramo potruditi.V prvih mesecih bo izjemnega pomena, da se za spremembe odločimo sami. Seveda so v prvem primeru na delu sile »negativne« karme, v drugem primeru pa spodbude pozitivne karme, ki nam daje notranjo moč in zagotovi potrebno odskočno desko, da se odločimo za nekaj novega.
Mogoče te zanima  Osho: Žensko je treba ljubiti, ne pa jo razumeti
Tokrat naj bo naša sprememba prežeta s pogumom in preračunljivo, ter v skladu z našim dušnim namenom.

ČEMU SE IZOGNITI:

 • Nejasno zastavljenim ciljem
 • Lenobi
 • Neorganiziranosti
 • Eskapizmu (pobegu pred soočanjem)

MERILO USPEHA V 1. POLOVICI LETA:

Čustvena izpolnitev Znanje in izkušnje iz prejšnje inkarnacije uporabo v tem času. Pomembno je, da je duša srečna in da ne dosegamo uspehe za vsako ceno, sploh pa ne, če bi za to pretirano trpel partnerski odnos ali na nam delo, kariera porušilo družinsko srečo. Pomembno je, da vpeljemo red in zdravo rutino, pa naj si bo to prehrana, ritem počitka oz. spanja, dopust in čas za hobije ter si vzamemo čas za dobre odnose, družbo oz. družino.

MERILO USPEHA V 2. POLOVICI LETA:

Od poletnega solsticija dalje se merilo uspeha postavi na točki KOMUNIKACIJE. Kako modro znamo komunicirati, kakšno znanje in modrost smo si pridobili v prejšnji inkarnaciji. Ali znamo molčati, ko je to potrebno ali pa se naša komunikacija oz. miselna naravnanost osredotoča predvsem na to, kar je bilo. Izognimo se razglabljanju o preteklosti. Začenja se eno in pol letno obdobje uspeha za vse mojstre komunikacijskih veščin, sodobne tehnologije in sredstev povezovanja, trgovine, logistike, skratka vsega, kar predstavlja hiter um in izražanje, ter delovanje. Uspeh tudi za stike z višjimi nivoji, še posebej za podporo preminulih prednikov ter podporo spiritualnih vodnikov.V tem ciklu bo pomembno dopustiti prostor za dialog sogovorniku in ne preglasiti sočutnega poslušanja z idejo »jaz vem vse«.

NESLUTEN TEHNOLOŠKI NAPREDEK

Od poletja dalje se v letu in pol trajajočem ciklu odpira nesluten tehnološki dosežek, ki pa bo imel tudi svoje slabe strani, namreč sevanje in posledično že opazne poškodbe DNA.Karmična prognoza za leto 2020 - Začetek Zlate dobe 1

PRVI ZAMETKI ZLATE DOBE

V drugi polovici leta je srečno obdobje in čas izpolnitve predvsem za vse tiste, ki ste v prejšnji inkarnaciji širili znanje, bili učitelji, predavatelji, srčni, duhovni vodje, kot tudi pošteni trgovci, morjeplovci in misijonarji.

LETO VODE

Seveda se že v tem letu srečamo s prvimi zametki Zlate dobe, vendar bo potrebno še nekaj čiščenja, tako pri posamezniku, kot tudi v svetu.Voda predstavlja pretočnost, v naravi blaginjo, saj omogoča rast rastlin. V človeku pa emocije. Namreč, vse, kar ni v skladu z našo dušo bo odšlo, se zaključilo. Voda oz. emocije, ki jih predstavlja voda npr. solze, ter razstrupljanja telesa (znoj) ima v tem letu letu izjemen pomen.Celo poplave se zgodijo zaradi prečiščeval nega učinka in verjeli ali ne: v naravnih katastrofah postanejo ljudje mnogo bolj humanitarni.Želodec in presnovni organi bojo na preizkušnji; če nekaj ne moremo prebaviti oz. nekoga, se to lahko kot dolgotrajen problem izkaže kot zdravstvena težava z želodcem.

NEGA TELESA, ZDRAVJE

Letos je pod karmičnim drobnogledom eterično telo, zato najprej poskrbimo za dobro voljo, za osebno radost, šele nato za razstrupljanje fizičnega telesa.Eterično telo je dvojnih našega fizičnega telesa in je odgovorno za našo življenjsko energijo. Slednja vpliva na našo kreativno sposobnost, imaginarni um, torej vizionarski duh in spolno energijo.

RAZSTRUPLJANJE

V tem letu se znebimo »toksinov« (strupov), pa najsi bojo to toksični odnosi ali pa odnos nas samih do sebe oz. drugih v smislu neuporabnih miselnih vzorcev, programov in prepričanj.Udeležimo se tečaja masaže, limfne drenaže, odstranjevanju celulitisa ipd.Nadomestimo kavo z zelenim čajem in poskrbimo za zadostno količino vode v telesu.

GOSPODARSTVO

Začetek leta ne bo lahek vsaj za Kitajsko in ZDA, ki lahko zaradi slabših pogojev, tudi finančnega nagajanja in nesodelovanja, posledično vplivajo na krizo v Evropi. Posledice svetovne finančne krize bomo v Sloveniji občutili bolj v jesenskem času.
Mogoče te zanima  Ljudje, s katerimi se družimo vplivajo na našo zavest
Razcvet turizma v Sloveniji bo dosegel rekord zadnjih let predvsem v drugi polovici avgusta in septembra, tudi zaradi izjemno lepega obdobja sončnega vremena.

VREME

Spomladanske nizke temperature, predvsem februarja in delno v marcu, v Sloveniji, lahko ogrozijo kmetijstvo – natančneje zgodnje cvetno sadno drevje. V začetku julija silovite vremenske razmere, nevihte, neurje. V drugi polovici avgusta in septembra, pa topli sončni žarki, ki bojo privabili številne turiste.

EKOLOŠKE KMETIJE IN RAZCVET MALEGA GOSPODARSTVA

Leto je naklonjeno malim podjetnikom, posameznikom, še predvsem družinskim dejavnostim, ki so povezane s prehrano, turizmom, lepoto in estetiko. Vsi, ki delujete v tej panogi, sledite razpisom, spodbudam malega gospodarstva, saj bosta predvsem pomlad in jesen podprta z energijami širitve, napredka oz. ekspanzije.

ŠPORTNI DOSEŽKI

Tudi letošnje leto bo naklonjeno športnikom, predvsem v začetku in koncu leta – torej v zimskih dneh. Julija in ali avgusta pa uspehi naših športnikov v tujini.

PO SVETU

Vremenske katastrofe v Indiji in na Kitajskem ter delu ZDA (New York), nas pozivajo k spremembam stanja zavesti; k bolj sočutnemu delovanju in medsebojni podpori.

OD MARCA DO JULIJA:

Glavni pojmi: nemir, spremembe, pripadnost, čustveni odnosiSte osamljeni in se počutite ločeni od skupnosti? Išči sebi primerno družbo, kjer sebe lažje spoznaš. V tem času bo na karmičnem preizkusu naše delovanje v skupnosti, družbi, v odnosih, ki nam najbolj pokažejo naš odnos do sebe, (slednji se zrcali v odnosu do drugih).Bodimo izvirni, vendar se ne trudimo biti drugačni v smislu odštekanega upornika (outsiderja), ki se upira vsemu in za vsako ceno.V tem spomladanskem obdobju se nam lahko vrne ljubezen iz prejšnjih življenj, v kolikor še niste srečali sorodne duše ali duše dvojčice, je to lahko priložnost.Vendar ponavljam: kozmični vplivi so eno, naše delovanje pa drugo.

POLETJE 2020

Poletje bo obarvano s komunikacijo. Vsem, ki vam besede gladko tečejo, vam, ki skrbno izbirate, da ne užalite sogovornika, vi, ki poznate moč spodbudne besede, vam ki ste naravni mirovnik, pogajalec in trgovec, vam je ta poletni čas pisan na kožo. Uspehi so razvidni v reševanju zapletov, nevšečnosti in konfliktov prav s srčno komunikacijo – in ne egoističnimi igricami.

JESEN 2020

Pripravimo se na gospodarsko krizo, ki bo sicer manjša od tiste iz leta 2008, upor množice proti korupciji ter stavko ali upore.Jesen bo torej vroča, v kontekstu nemirov in glasnega izkazovanja nezadovoljstva. Javnost bo pretresel kriminal in množice se bodo upirale s peticijami in javnimi shodi.Borci za pravice šibkejših bodo preko medijev opozarjali in pozivali državljane k spremembam.Mnogi, ki s težavo obvladujete svoje nižje strasti (bes, jezo, agresijo), jo boste v tem času lahko naredili usodno napako. Namreč v tesnih čustvenih odnosih se lahko marsikomu zgodi, da mu »poči film« in sprejme odločitev, pod vplivom zamegljenega uma, kar bi bila prenagljena odločitev in bi jo kasneje obžaloval. Torej imejte strasti pod nadzorom in vsako pomembno odločitev vsaj trikrat prespite ter se posvetujte s strokovnjakom. Trgovina bo v razcvetu. Poletje je ugodno za vse dejavnosti in poklice, ki zahtevajo svojo čas, vložen konstanten trudi in napor ter vse to začinjeno z mnogo ljubezni. Ugodno za vse, ki so »z dušo pri stvari«.

ZIMA 2020

Pomembno je, kako smo razpolagali s svojo energijo, namreč tokrat imejmo nekaj zaloge. V tem času naj bi bile shrambe polne, bančni račun naj bi bil polen za morebitne krizne čase. Kdor živi iz rok v usta in ali napačno vlaga energijo (tudi denar je energija), bo v tem zimskem času prisiljen k resnemu razmisleku.Pozno jesenski in zimski čas je odličen za umetnike neverbalne komunikacij (za pisanje in manj za javni nastop, za slikarje, arhitekte, kiparje, plesalce, za manekene ter proizvajalce modnih oblačil in dodatkov. Zimski čas pa športnikom, kajti tudi oni so in to ne nazadnje umetniki svoje stroke.

POMNI

»Vsi mi pa (p)ostanimo umetniki svojega življenja. Delujmo iz duše skladno z zakoni narave, spoštujmo naravne cikle. Naj se vam srčne (dušne) želje realizirajo v maksimalni popolnosti v vaši fizični realnosti, vam želim.«Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole www.vizijeuspeha.com
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 15. 6. 2021

Numerološka napoved 15. 6. 2021

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem