Karmična prognoza za mesec april 2020

Karmična prognoza za mesec april 2020

April v karmičnem ciklu predstavlja bitko za življenjske spremembe.

Od 31. 3. do 10. 4

Pravni procesi, pravičnost, red in harmonija, občutek za lepoto in estetiko.
Konflikt nastane med idealizmom in ambicijami.

Karmična lekcija predstavlja »čiščenje«. Počistimo z vsem, kar nam ne služi več; pa najsi bodo to rabljena oblačila, preživeli miselni vzorci ali pa zamere.
Vse, kar nam škodi ali s čimer sami škodimo sebi in morda tudi drugim.

Karmična prognoza za mesec april 2020 7Od 11. 4. do 20. 4. 2020

Karizma, pravična sodba, ustvarjanje reda in skladnosti, globoko upanje za srečo. Konflikt nastane med potrebo po discipliniranem delu in ustvarjanju dobička – na eni strani in lenobo na drugi strani.

Karmična lekcija predstavlja: resničnim dajanjem in ležernim čakanjem… oz. izmikanjem akciji. Sposobnost logičnega zaključevanja je pomembna; problem ozavestimo, analiziramo in preidemo k zaključnemu spoznanju. Pravda, pravična sodba. Čustva bodo močna, hrepenenje po ljubezni in partnerstvu je še podkrepljeno s strastjo. Erotični magnetizem je v zraku in sedaj se lahko najdejo mnoge sorodne duše.

Od 21. 4. do 30. 4. 2020

Energija, pomembnost uveljaviti se, reformatorski duh, delavnost. Do ostrega nasprotja pride zaradi nepotrpežljive želje po akciji, ki pa se bori s previdnostjo in instinktivno prestrašenostjo in zdravega razuma.

Karmična lekcija predstavlja: združitev močne dušne ideje in fizičnega delovanja, praktične akcije za dosego cilja. Če in komer to uspe, lahko ustvari čudeže.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/
Z ljubeznijo,
Karmična svetovalka
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem