ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Karmični cikel miru od 22. 12. do 30. 12. 2021

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Karmični cikel miru od 22. 12. do 30. 12. 2021

V tem obdobju smo na karmičnem testiranju v kontekstu MIRU; kako ustvarjamo mir in kako se izogibamo vsemu, kar nas vznemirja. Preverite, na katerem od aspektov (konstruktivnem ali destruktivnem) prevladujoče delujete v tem obdobju. Karma predstavljena v ljudskem pregovoru pravi: »Kar boš posejal, to boš požel!«

ZNAČILNOSTI:

Diplomacija, prilagodljivost, umirjenost in znajdljivost, finančni plani in naložbe.
Konflikt nastane med težnjo po praktičnem uspehu in nemiru zaradi nestabilnih ciljev.

POZITIVNA POLARITETA

V tem obdobju se izkažejo naša plemenitost, nagonska vljudnost in velika gostoljubnost. Instinktivno razumemo ali – bolje rečeno – dojamemo občutke drugih, smo empatični in sočutni. S humorjem rešujemo zaplete in se trudimo vzpostaviti ravnovesje tam, kjer se nam je v prejšnjih ciklih porušilo. Če smo zapostavljali pristne odnose z najbližjimi, npr. sorodniki, se jim v teh dneh bolj posvetimo. V teh dneh preprosto najdemo priložnost za fizične užitke vseh vrst (dobra družba, pojedina, telesna bližina, in intimni odnosi). V tem ciklu je »poštena igra« v kontekstu dobre karme kot kolo sreče, ki se nam vrača. Najsi bo to v poslu ali v prijateljskem sodelovanju, srečamo ljudi s poštenimi nameni.

Pomembno je, da smo predani temu, kar smo začeli. Bodimo milostni, a vendar previdni, ko gre za zaupanje in pomembne odločitve. Razdajajmo se modro. Mimogrede: modrost je rezultat znanja in izkušenj iz tega in prejšnjih inkarnacij. Ta cikel je naklonjen demokraciji, prilagodljivosti, toleranci. Pomembno je, da smo praktični, močni in aktivni. Pravilno delovanje vključuje delovanje iz duše in ni plod preračunljivega razuma. Pomembno je, da delujemo, in to pravilno (pravilno delovanje, predstavlja dharmo posameznika), saj le s tem pomirimo pomanjkanje in prispevamo k našemu notranjemu miru.

NEGATIVNA POLARITETAKarmični cikel miru od 22. 12. do 30. 12. 2021 7

Neodločnost in nestanovitnost pri zastavljenih ciljih. Ni podpore sokreatorjev vaše prihodnosti. Svoje mišljenje spreminjate s tako hitrostjo, da na koncu še sami ne veste, kaj je prav, kaj bi, s kom bi in kako bi … Bodite pozorni, če se zalotite, da svojo taktnost in diplomacijo oslabite do točke, ko ste pripravljeni popustiti v vsem in vsakemu. Pravi diplomat se v vsem in vedno znajde. Ali se vaša prilagodljivost spremeni v nepopolno sodbo in popuščate okoliščinam, ne da bi dobro analizirali namene in predvideli rešitev oz. izhod iz situacije? Popuščanje drugim z zanikanjem svojih želja povzroča nemir in nervozo. Na negativnem aspektu se človek sreča s sramežljivostjo in s strahom pred prihodnostjo. Zapiranje vase in distanca pred zunanjim svetom.

RAVNOVESJE

Ključ do ravnovesja predstavljata popolno poštenje in integriteta (celovitost) ter jasna odločitev glede cilja v prihodnje in konstantno prizadevanje, da cilj tudi dosežemo. Naravni mir lahko ohranimo. Če nas neodločnost ne premetava z ene strani na drugo stran, nam naša naravna danost dobre presoje nudi natančno vodilo, da se lahko obvarujemo pred slabim vplivom tujega mnenja ali masovne miselnosti. Moramo premagati skušnjavo, v kateri se nam ponuja priložnost (beri: lažno upanje – slepilo), da dosežemo mir za vsako ceno. Imejte vedno v umu, da je potrebno biti najprej dober do samega sebe in tudi dober do drugih. Izognite se impulzivnih reakcij, ki predstavljajo največjo nevarnost.

Ne sprejemajte pomembnih odločitev pod vplivom negativnih čustev; planirajte modro in taktno. Mnogi bodo namreč občutili svoj dom kot ječo in partnerja kot rablja ter v paniki vložili vlogo za razvezo, podpisali najemno pogodbo ter spakirali svoje stvari v kovčke. Mnogi bodo obležali na bolniški postelji in premlevali o svojem življenju.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Kako uspešni ste pri usklajevanju vseh dolžnosti?
Ali imate vizijo glede odnosov, dela in hobijev, da bi vse to potekalo čim bolj harmonično?
Ali poskušate balansirati nasprotujoče si zahteve in interese?
Ali potrebujete časa za počitek in relaksacijo?
Ali ste preobremenjeni z razmišljanjem o financah?
Ali razmišljate o spremembi življenjskega sloga ali kariere?
Ali prepoznate, da so materialne kreacije v svojem bistvu duhovne?
Ali se morate odločiti med dvema zadevama, ki ju želite početi?
Ali ste preobremenjeni?
Ali preveč skrbi povzročajo dom, družina, delo ali fizično počutje?
Se počutite razdvojene med brezskrbnim uživanjem in prizadevanjem za dobro počutje ter skrbjo za zdravje?
Ali se izmikate soočanju z nekim dejstvom?

KARMIČNA LEKCIJA

MIR

Mnogi iščejo mir v pobegu pred situacijami, ki jih vznemirjajo. Mnogi nesrečno poročeni si tako natrpajo delovni dan z delovnimi obveznostmi, da preprosto ne najdejo časa za kontakt s partnerjem. Mnogi bežijo v družbo in živijo preveč razdano življenje za znance in prijatelje, a zanemarjajo stike s svojimi otroci … Skratka, v tem mesecu v zadnjih dneh leta smo ujeti v situacijo, kjer se hočeš nočeš moramo soočiti s svojimi grozljivimi sencami, pred katerimi smo bežali. Vse to je karmični test za MIR.

V drugi skrajnosti so posamezniki, ki jim je praznični del decembra eden najlepših ciklov v letu. Zakaj? Ker so sledili svoji DHARMI, živeli svoje poslanstvo.

Niste mirni? Kateri del vas občuti nemir in zakaj? Nemir je znamenje pomanjkanja. Česa vam primanjkuje? V teh kratkih dneh in dolgih nočeh je odlična priložnost za poglabljanje vase. S poglobljenim uvidom v svojo dušo v kontemplaciji lahko odkrijete, po čem resnično hrepenite. Zavedajte se, da ste obenem božansko in zemeljsko bitje. Mir dosežete s potešitvijo »zemeljskih« primarnih človekovih potreb in dušnih radosti. K ničemer, po čemer hrepeni vaša duša, se vam ni treba odrekati. Odpovedovanje vodi v frustracijo. Delujte v skladu s svojo naravo, fizično čustveno in duhovno. Le duše, ki so pomirjene v sebi, lahko širijo mir v svet in take duše potrebujejo naše stvarstvo. Mir v duši posameznika je predpogoj za mir na Zemlji vseh ljudi.

Srečno in mirno v novo leto.

Aleksandra Winkler Drole
Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Z vami že 25 let
www.omgarden.si

Odlomek iz knjige 36 karmičnih ciklov

Karmični cikel miru od 22. 12. do 30. 12. 2021 8

Karmični cikel miru od 22. 12. do 30. 12. 2021 9
Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen…
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij