Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Karmični cikel od 11. do 20. 5. 2021

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

V tem ciklu bomo kot »magnet«, pazimo le na kaj smo fokusirani in splošno naravnani, saj to mnogo bolj privlačimo.

ZNAČILNOSTI:

Diplomacija, senzibilnost, introspekcija, odločnost, zanesljivost, praktičnost in privlačnost.

Konflikt nastane v borbi med iluzijo in resničnostjo.

POZITIVNA POLARITETA

V tem obdobju boste izjemno privlačni za nasprotni spol, saj ima tudi človek obdobja, ko je bolj pod vplivom »paritvenega nagona«, le da je to mnogo manj očitno kot v živalskem svetu. S karizmo in notranjim uvidom – introspekcijo si boste z lahkoto pridobili naklonjenost med prijatelji, tkali nova poznanstva, še posebej, če ste bolj intuitivne narave. V tem ciklu je občutek moči poudarjen in močan vpliv na druge kot tudi na svojo okolico. Vse, kar je v vas, v tem času projicirate v okolje.

Z drugimi besedami: če ste ambiciozni, hočete, da vas okolje podpira v vaših ambicijah. Duh in filozofija gresta z roko v roki in tokrat si resnično želite nekaj razjasniti, še bolj kot nekaj doseči.

To je čas plodnosti in čas, ko se lahko »okronate« za svoj minuli trud. Krona pa zahteva sposobno glavo, da jo nosi. Običajno se to zgodi tistim, ki zmorejo svojo življenjsko filozofijo usmeriti v višje dobro za vse dobro in so dovolj prizemljeni s svojim načinom delovanja.

Praktičnost je pomembna lastnost pri zmagi. Če le pravilno usmerjate svoje čute, svoje emocije in ko disciplinirano delujete in to konstantno, lahko dosežete svoj cilj. Vaša želja, namera, naj ima »trdne temelje«.

Vse vaše aktivnosti naj bodo vodene z objektivno inteligenco. Ta čas verjetno razpolagate z mogočno silo, ki vas vodi do uspeha, morda tudi slave, ali pa vsaj prejmete priznanja in zasluge za svoje minulo delo.

Bodite hvaležni vsem podpornim ljudem iz vaše bližine, pa najsi bo to partner, prijatelj ali sodelavec. Pomembno je, da tudi tisti, ki so prav tako vpleteni, prejmejo priznanje, pohvalo za svoj prispevek pri kreiranju vaše resničnosti.

RAVNOTEŽJE

Za ravnotežje v tem ciklu so pomembni fokus jasnih misli, koncentracija, disciplina, sprejemanje omejitev in enostavna pripravljenost za delo. Bodite praktični: od ideje do izvedbe po stopničkah, korak za korakom.

»Z glavo v nebesih, vendar z nogami trdno na tleh,« naj bo vaš moto v teh dneh.

Če ne zmorete redno opravljati svojih osnovnih nalog, si nikar ne zadajte še novih, dodatnih (nepotrebnih) ciljev. Pomembno je tudi sprejeti življenje takšno, kakršno je, z vsemi svojimi obveznostmi in dolžnostmi, ki nam jih nalaga.

Mnogim se bo zazdelo to življenje kot »tek za vozom«, kot bi že skoraj ujeli priložnost, a se cilj izmakne. Če imate občutek, da vas življenje konstantno testira glede vzdržljivosti, da bi ohranili mirne živce, se pravočasno umaknili v varno zavetje pred nevihto, se pogovorite s samim seboj in nato še z vpletenimi.

Videti sebe, svoj prispevek k nastalemu neravnovesju vas po soočilo z resnico in namesto: »Ti bi moral biti …« recite: »Jaz si želim …«. Če že stotič naletite na gluha ušesa, ste se pripravljeni pogoditi s sami seboj in izbrati nov plan?

Nikar se ne borite proti svoji naravi in vedite, da se s plavanjem proti toku mnogo bolj utrudite. Glede svoje odločitve se kritično ozrite na rezultate in ocenite nastali položaj.

Ste se poročili z napačno osebo? Ste prevzeli nevzdržno delovno mesto? Včasih, če nismo zadovoljni s potjo ali načinom, ki smo ga izbrali, vemo, da lahko to na nek način spremenimo. Pomembno je učenje tudi skozi popravljanje napak. Biti zdravo razsoden, ko se je potrebno podati k novim obetavnim projektom in sprejeti izziv, je modro in pogumno. Lažno upanje na boljše čase zadržuje v stagnaciji.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

Ali lahko dovolj kritično ocenite svoje trenutno življenjsko stanje?
Ali se odločate za varno in manj uspešno ali pa za bolj neznano in bolj obetavno pot?
Ali cenite, kar imate?
Ali spoštujete svojega partnerja, otroke?
Ste pretirano navezani na določen rezultat?
Katere lastnosti pridobivate skozi trdo delo?
Kje bi lahko popustili in pustili naravi, da prevzame vajeti?
Kateri projekt ste preložili?
Zaupate v svojo investicijo ali ste glede nje nemirni in negotovi?
Ali potrebujete več potrpežljivosti?
Katere sposobnosti želite pridobiti?
Se vam zdi, da imate premalo energije?
Ali pričakujete nekaj pomembnega?
Kaj lahko uspeva tudi brez vašega truda?
Ali ste se ujeli v stanje disonance – stanje, ko se nič konkretno ne dogaja?
Ali ste zadovoljni z rezultati svojega dela?
Ali premišljujete o spremembi delovnega mesta?
Se dolgočasite?
Si želite živeti bližje naravi ali več kreirati z naravo?
Česa se lahko naučite iz svojih napak?

KARMIČNA LEKCIJA

PRIZEMLJITEV

Karmična lekcija predstavlja »prizemljitev idej«. Iz semena čez čas vzklije rastlina. Seveda se to zgodi le, če ima seme podlago, torej rodovitno prst in vodo. Kako pa je z vašimi idejam? Imate sanje, vizije. Te »zamisli« naj bodo praktično izvedljive – takšne, da lahko vsak dan naredite en korak na poti do njih. Preverite, ali so naše ideje sprejemljive tudi za vaše najbližje in ali so v skladu z najvišjim dobrim.

Vaše cilje, vaše namere kreirajte skupaj z drugimi ljudmi. Skupinska podpora vam lahko da tisti pravi uvid – zato bodite sposobni sprejeti dobronamerno kritiko. V tem ciklu bo najlažje tistim, ki dobro sodelujejo s partnerjem, pa najsi bo to zakonec ali poslovni partner.

Morda imate srečo in vas obdaja krog ljudi, ki vas podpirajo. Drugi so vaše ogledalo in morda vam dobronameren nasvet prijatelja, sodelavca, zakonca še tako prav pride. V miru premislite in se odločite šele po tehtnem razmisleku z upoštevanjem mnenja drugih, še najbolj pa tistih, ki so zelo vpleteni v vaše življenje in delovanje.

Torej? Dovolite si slišati drugo mnenje. Zakaj? Pomembno je, da niste »večni sanjač« in da si ne zastavite previsokih ciljev. Če vam v tem ciklu ne gre in ne gre, razmislite; včasih je boljši umik kot borba.

Vsekakor je sreča na strani praktičnih in prizemljenih ljudi, takih z realnimi cilji. Vsekakor je ta cikel naklonjen temu, da kreativne ideje prenesete v resničnost.

Z ljubeznijo,
Aleksandra Winkler Drole
Karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov

Odlomek iz knjige 36 karmičnih ciklov

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo ob otvoritvi zvezdnega Portala na poletni Solsticij

Sporočilo ob otvoritvi zvezdnega Portala na poletni Solsticij

Upasaka 4: Identiteta s telesom

Upasaka 4: Identiteta s telesom

Zaposlitve in poslanstva duhov

Zaposlitve in poslanstva duhov

Numerološka napoved 21. 6. 2021

Numerološka napoved 21. 6. 2021

Astrološka napoved: Danes, 20. 6. 2021 Jupiter stopi v retrogradno fazo

Astrološka napoved: Danes, 20. 6. 2021 Jupiter stopi v retrogradno fazo

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem