Karmični cikel od 2.8. do 11.8.2019: Zvezdni portal 8-8

Karmični cikel od 2.8. do 11.8.2019: Zvezdni portal 8-8

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Te dni zveda Sirius sveti najmočneje in na dan, ko doseže svoj vrh 8. avgusta, se nam odpira zvedni portal 8-8.

ZNAČILNOSTI:

Dostojanstvo, srčnost, idealizem, močna volja, pravična sodba, slava in uspeh.

Konflikt nastane v skrajnosti dveh želja: na eni strani želja po doseganju absolutnega (popolnega) in na drugi strani želja po pravičnem delovanju.

Karmični cikel od 2.8. do 11.8.2019: Zvezdni portal 8-8 7

POZITIVNA POLARITETA

Srečno obdobje za vse »naravne« vodje, za vse, ki jim je biti vodja že položeno v zibelko. Pri tem pa je za nas vse najpomembnejše, da smo najprej sami svoj dober vodja. Mimogrede: dober vodja je srčni vodja in zagotovo ni tiran. V tem ciku bomo občutili bolj uravnoteženo energijo. Na eni strani nas prevladujejo občutki osebne moči – (to da preprosto nekaj zmoremo), samozavest in zdrav ponos (ki ni rezultat ega, temveč zdrava miselna naravnanost, ki ne dopušča, da bi nas kdo potlačil). Medtem, ko nas na drugi strani – za protiutež, prevladajo občutki za pravično sodbo, metodično razmišljanje, verovanje v preizkušene tradicionalne vrednote in zdrav idealizem. Idealizem se kaj hitro lahko sprevrže v iluzijo, vendar zdrav idealizem vsebuje koncept realno izvedljivih idejnih osnutkov, za razliko od iluzije, ki predstavlja utopično mišljenje in / ali delovanje.

NEGATIVNA POLARITETA

Ali bi za voljo jabolka, ki vas vabi visoko na veji, bili pripravljeni nekomu skočiti na hrbet, samo zato, da bi ga dosegli, ne glede na morebitne poškodbe nekoga, ki smo ga uporabili za »lestev«?! V tem ciklu so namreč egocentričnost in hitre, nepremišljene reakcije značilne za negativni pol. Med bolj blage spremljevalce tega cikla v negativnem polu pa občutimo še preobčutljivost na svojo (dobronamerno) kritiko, oholost in pokroviteljstvo. Svoje nezadovoljstvo širimo kot virus na vsakega, ki se nam približa. V najhujšem primeru je človek pripravljen žrtvovati tudi prijateljstvo za voljo dosega svojih ambicioznih ciljev.

RAVNOVESJE

Za fizično ravnovesje poskrbimo s športno aktivnostjo, medtem ko za čustveno ravnovesje z ljubeznivostjo, usmiljenjem in pravičnim delovanjem. Bodimo kot sonce, ki toplo greje, vendar ne povzroči opeklin.

Karmična lekcija: Kako dober vodja smo? Ali vodimo ljudi (skupino) s srcem? Smo gospodar svojega življenja ali pa popuščamo do take točke, da ne živimo več svojega življenja in delamo zgolj to, kar ustreza drugim? Ali smo zrele in odrasle osebe, tudi po duši in ne le po letih, torej smo odgovorni?! Če se večkrat zalotimo, kako za svoj neuspeh radi krivimo druge, smo morda pozabili, da smo tudi tiste druge sami povabili v naše življenje in jim dali moč odločanja ali pa jim slepo sledili.

Odlomek iz knjige Karmični cikli
Avtor Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem