Išči
Generic filters
Karmični cikel od 20. 1. do 29. 1. 2021

Karmični cikel od 20. 1. do 29. 1. 2021

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Karmični cikel od 20. 1. do 29. 1. 2021 7Karmični cikel od 20. 1. do 29. 1. 2021 7Karmični cikel od 20. 1. do 29. 1. 2021 7

ZNAČILNOSTI IN VPLIV

ZNAČILNOSTI:

Pravilno oceniti nastali položaj. Zmaga nad ovirami, prizadevanje, nadaljevati ali se umakniti, ljubezen, hitre reakcije, mnogostranska nadarjenost in erotična privlačnost.

Konflikt nastane zaradi želje po vplivu, moči in uspehom na eni strani in želje po osebnem užitku na drugi strani.

POZITIVNA POLARITETA

Zmorete pravilno (nepristransko) oceniti okoliščine in situacijo, za katero se borite ali prizadevate. Prizadevanja in požrtvovalno delo obrodi sadove vsem, ki delujejo v smeri poravnave s svojo božansko dušno matrico.

Borba se včasih ne izplača, ker morda (presodite v svoji situaciji sami) zahteva bodisi preveč žrtev oz. žrtvovanja ali pa so pridobljeni rezultati premajhni v primerjavi z vloženim trudom. Včasih je zmagovalec tisti, ki prvi odneha.

To je srečno obdobje za vse umetniške duše, kreativne posameznike, za vse vas, ki vam ni tuje izumljati vedno nove načine ali izboljševati stare in to vse z namenom, da bi sebi in svojim najbližjim ustvarili boljši svet.

Pomembno je, da ohranite čustveno senzibilnost in duhovitost. To obdobje od vas »pričakuje« marljivost pri delu, oz. pri vsakem delovanju, zdravo mero kritičnosti oz. sposobnost zdrave presoje ter konstruktivno »udejanjanje« svojih zamisli. Magnetizem do nasprotnega spola se poveča.

Mnogi si boste prizadevali osvojiti srce nasprotnega spola. Naj vas razveselim: če si prizadevate za cilje, ki so v poravnavi z vašo božanskostjo in v skladu z vašo karmo in dharmo, bodo vaša prizadevanja obrodila sadove.

V tem ciklu z lahkoto vplivamo, spodbujamo in upravljamo z drugimi – sicer brez vojaške avtoritete; le s pozitivno stimulacijo in spodbudo.

Zvestoba je pomembna za varnost in trdost, ko tudi za osebno srečo in nikar ne gre podleči trenutnim vzgibom – pasti pod vpliv skušnjave.

Ste med tistimi, ki mu denar priteka iz dveh virov? To obdobje je primerno za hobi, ki bi lahko postal tudi vir dodatnega zaslužka.

Ali imate veliko energije, sposobnost hitrega in logičnega mišljenja? Se počutite močni v sebi? Potem ste na pravi strani karmične polaritete.

Zdrava ambicija s prizadevanjem za zmago je dobrodošla, vendar je največji zmagovalec tisti, ki premaga svoje šibke točke. Vaša srčna prizadevanja ne bodo naletela na gluha ušesa stvarnika. Torej si prizadevajte za ljubezen, za odpravo pomanjkanja, za to, da zmagate nad ovirami, da morda premagate sami sebe ali pa da premagate skušnjavo, premostite oviro in s kreativnim mišljenjem najdete pot do zmage.

NEGATIVNA POLARITETA

Soočate se z ovirami, ki bi jih bilo bolje preskočiti, se častno umakniti, ker so vsi pokazatelji jasni, da bi vas borba predrago stala. Bodite skrajno previdni, če vas v tem času mika maščevanje. Negativni namen in sulice jeze, usmerjene v vas in od vas?

Previdno, karma je kot bumerang. Če kujete tihe plane o tem, kako jo boste nekomu zagodli, kako boste zalotili nasprotnika nepripravljenega in če ignorirate svoje dolžnosti, ste na negativnem polu. Morda pa se soočate s partnerjem ali sodelavcem, ki premore vse te (žal negativne) lastnosti. V tem primeru vedite, da so vsi ljudje, ki so tesno povezani z našim življenjem, po zakonu karme – naši učitelji.

Eni nas učijo, kakšni naj bi bili, drugi pa kakšni naj ne bi bili … Če ste v tem času spoznate, da se žrtvujete za nekaj, kar morda le ni toliko vredno, kot ste sprva mislili – odnehajte ali pa spremenite način. Verjamem, da vas trenutna ocena okoliščin lahko zelo potre.

Resnica ne boli; boli laž, ki je dolgo prikrivala resnico.

Boriti se za nekaj, kar po vsej verjetnosti ne morete dobiti, se ne izplača. Obstajajo trenutki v življenju, ko je najbolje pogoltniti ponos in se umakniti.

Pretirano temperamentno delovanje, napetost in razdražljivost so klasični pokazatelji vpliva negativnega pola.

Ali ste preobremenjeni s kritiko in si nenehno predstavljate, da vas drugi zapostavljajo, napačno razumejo ali pa vas celo preganjajo? Možno je, da ste pod vplivom negativnih vodnikov ali pa na vas delujejo prilepljene duše.

Če si panično želite spremembe in izboljšave, lahko postanete nepopravljivo uničujoči z edinim namenom, da bi zavrgli red, namesto da bi razmišljali o rekonstrukciji. Pod vplivom negativnih emocij lahko sprejemate »čudne ideje« in nevarne odločitve. Umik in tišina, ignoranca do ali od vaših najbližjih oseb so znamenja pasivne agresije. Če je to način maščevanja, veste, da v tej bitki ne bo zmagovalca.

Premislite: če ste premalo kritični, presodili okoliščine in tedaj boste šele spoznali, da se borba ne izplača in je bolje odnehati. Odnehajte z borbenim načinom delovanja, četudi je to tiho kujanje in izmikanje odgovornosti.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK

O čem najpogosteje premišljujete? So to konstruktivna prizadevanja ali je to destruktivna borba?
Ali se razhajate s prijatelji, družino oz. s sodelavci?
Ali ste podporni do drugih – jim pomagate s svojo resnico?
Ali se zavedate, da niste zares zmagali, če zmagate z goljufanjem?
Ali se umikate, ker menite, da to, za kar naj bi si prizadevali, ni dovolj pomembno?
Ali se počutite superiorne drugim?
Ali čutite sram, ponižanje, poraz ali brezup?
Ali vas obkrožajo sami negativci, ki vam jemljejo energijo in kradejo čas?
Ali imate slabo mnenje o sebi – nizko samozavest?
Ali si tako močno želite zmage, da vam je vseeno, na kakšen način jo dosežete in kakšne bodo posledice?
Komu se maščujete? Kdo se maščuje vam?
Ali ste prestrašeni?
V katerem sporu izgubljate?
Kdo vas ogroža in komu vi grozite?

KARMIČNA LEKCIJA

PRAVILNO OCENI SVOJ POLOŽAJ

Situacije, za katere menimo, da se bodo same po sebi izboljšale, da se bo po nekem čudežu nekaj zgodilo, da bodo drugi do nas bolj strpni, sočutni, ljubeči in podporni … Morda pa te ideje peljejo v slepo ulico.

Ta cikel je obarvan z energijo ljubezni, požrtvovanja in prizadevanja. Prizadevni in požrtvovalni smo namreč do tistih, ki jih imamo radi.

V tem obdobju boste mnogi deležni podpore, nepričakovanega veselja in pomoči prijateljev iz tega in ali prejšnjih inkarnacij. Nekdo se bo potrudil za vas. Nasvet nekoga bo morda neprecenljive vrednosti. Drugi boste vpleteni v borbo …

Poglejte najprej v svoje srce in si obljubite, da ne boste naredili ničesar, s čimer bi ranili samega sebe.

Skrbno izbirajte družbo. Izberite družbo vam podpornih ljudi. Ne ustvarjajte sočutnih ali kompenzacijskih povezav. Izognite se družbi oseb, ki nas izčrpavajo in/ali zavirajo. Če vam to ne uspe, se zamislite nad pregovorom, ki pravi, da enaki ptiči skupaj letajo. (P)ostanite podporni, požrtvovalni in prizadevni. V tem je zametek ljubezni. Začnite to pri sebi; v mislih, nato v besedah in potem še v dejanjih.

Z dobrimi dejanji ustvarjamo dobro karmo, medtem ko je dobra karma Karmični cikel od 20. 1. do 29. 1. 2021 10predpogoj za dobro usodo. In ne pozabite: zmagovalec je tisti, ki premaga svoje šibke točke z namenom, da postane boljši človek. Kakorkoli in v kakršnikoli situaciji ste že, pomembno je, da dovolj kritično in modro ocenite svoj nastali položaj oz. situacijo.

Avtor: Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige 36 Karmičnih ciklov

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem