Išči
Generic filters

Karmični cikel od 23.9. do 2.10.2019

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Jesensko enakonočje, ki letos nastopi ravno v ponedeljek 23., nam ponuja priložnost za harmonijo. Harmonijo pa najdemo, ko so naše želje pomirjene, ko smo v blagostanju in resnični sami s seboj.

Kaj nam ponuja ta prvi jesenski cikel?

Značilnosti: Prožnost duha, intuicija, misteriji duše, dharma, popustljivost, prožnost razumevanje.Konflikt nastane v želji sledenja intuitivnim sporočilom in nagnjenosti popuščanju dojemljivih okoliščin.

POZITIVNA POLARITETA

To je srečno obdobje za vse usklajene z notranjimi intuitivnimi občutki in jasnim razumskim delovanjem. Če imamo jasno predstavo o nas in naši dharmi, namenu, poslanstvu naše duše, potem je to za nas res srečen čas. Pomembno je, da smo mirni, neodvisni, pa vendar zelo predani družini in ljudem, ki so nam blizu. Torej biti obenem individualist in ohraniti prožne in zadovoljujoče odnose z najbližjimi, je na preizkušnji v tem času. Vsak, ki to zmore, lahko pričakuje sadove svojega delovanja in to najbolj očitno, ravno v tem ciklu. Le kaj nam predstavlja najvišjo srečo in zadovoljstvo, pa vendar bodimo pametni – ne za vsako ceno in na vsak način. Za družino in prijatelje si je treba vzeti čas. Če vnašamo dobro voljo, spodbudno delujemo, pustimo druge, da so kot so, se prilagodimo, pa vendar ne toliko, da bi zanikali sebe, potem smo dejansko na pozitivnem polu.

NEGATIVNA POLARITETA

Nemir brez posebnega razloga, negotovost v svoje zastavljene cilje, padanje pod (pretiran) vpliv drugih, kot bi bili listič v jesenskem vetru, so klasični simptomi negativizma. Če začnete mnoge stvari in malo stvari dokončate in ste brez razumnega razloga nezadovoljni, potem se verjetno borite z efektom energijskih »kavljev« ali »vrvi«. Zavedate se ali pa tudi ne, da ste žrtev manipulacije, vendar ste pod vplivom »kavljev« in ali »vrvi« tako izčrpani, da (skoraj) ne najdete poti iz tega negativnega pola.

RAVNOVESJE

Za ravnovesje poskrbimo z mirom. Ustvarimo si svoj miren kotiček, kjer se lahko »pogovorimo« sami s seboj. Bodimo iskreni, kot da smo sami svoj »terapevt«. Vprašanja in odgovori. Vendar s konstruktivnim namenom, brez izmikanja in obtoževanja. Tudi samo pomilovanje ne pomaga. Potrudimo se dokončati začete stvari, še posebej tiste, ki zadevajo dom in družino. To ni čas za prenaporno delo, vendar deluj vztrajno in po svojih zmožnostih. Pretirana popustljivost, kot tudi pretirana vztrajnost pri nečem ali nekom, nista dobrodošli. Bodimo zmerni. Usmerimo se v pogled – misterij svoje duše, svojega čudežnega življenja. Odkrivajmo svoje talente.Karmična lekcija: Odkrij misterij svoje duše. Imaš kompas svojega življenja? Poznaš namen svoje duše? Ali deluješ po svoji dharmi. Če da, potem si v tem obdobju nagrajen z nečim, kar se nanaša na dom, družino in domovino. Če ne: stori nekaj v tej smeri: Naredi nekaj za izboljšanje bivalnih pogojev, sebi in svojih najdražjih. Deluj iz duše. Naj te vodi ananda dušni vidik.Z ljubeznijo, Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaš Aleksandra Winkler Drole.Odlomek iz knjige Karmični cikli

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem