Karmični cikel od 3.10. do 12.10.2020

Karmični cikel od 3.10. do 12.10.2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

28. karmični cikel

ZNAČILNOSTI

Doslednost, zanesljivost, konstruktivna moč, humanost, empatija in sočutje

V tem ciklu skorajda ni konflikta, če pa konflikt nastane, je zaradi pretirane pozitivnosti (yang energije) tega obdobja.

RAVNOVESJE

Za ravnovesje poskrbimo z zabavo in humorjem. Smeh je edina čarovnija, ki ublaži in sprosti intenzivnost akcije (poudarjene yang energije). Gojimo globoko empatijo do sočloveka in navdaja naj nas milina ženske (yin) energije ob uporabi intelektualne moči in negovanju umskega, logičnega mišljenja, da nas ne odneseta fanatični impulz ali iluzionistična ideja.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEKKarmični cikel od 3.10. do 12.10.2020 7

Ali imate občutek, kot da ste v brezizhodni situaciji?
Ali zavedno ali nezavedno povzročate bolečino drugemu (psihično in ali fizično)?
Ali ste skozi kakšno vznemirjajočo situacijo pridobili razumevanje ali jasnost?
Ali se počutite izdane, ogoljufane, prikrajšane?
Ali ste žrtev nasilja: fizičnega in ali psihičnega (mobing)?
Ali menite, da čas celi vse rane?
Katere pomembne priložnosti res nočete zamuditi?
Ali ste ponosni na svoje čustveno stanje (ljubeče odnose, romantična razmerja, naklonjenost domačih in sodelavcev)?
Kako bi lahko pomagali drugim in sebi obenem?
Kaj se vam izmika glede vaše trenutne situacije?
Ali bi morda potrebovali strokovno pomoč (odvetnika, zdravnika, psihologa ipd.)?
Ali ste zmožni analitično razmišljati glede vaše situacije ali se preprosto distancirate od te izkušnje?
Kakšna potlačena bolečina vpliva na vaše življenje?
Ali ste pripravljeni prevzeti odgovornost za situacijo, v kateri ste?
Na kakšen način sproščate svojo bolečino?
Ali ste zadovoljni s svojim življenjskim stilom?

KARMIČNA LEKCIJA

HUMANOST IN EMPATIJA, KARMA

V tem ciklu se izkaže uspeh vsem dobrotnikom, ki nesebično služijo svetu oz. so to dobro karmično seme posejali nekoč v preteklosti, lahko tudi v eni izmed prejšnjih inkarnacij. Po zakonu karme prejemamo vse, kar dajemo. Če hočete denar, omogočite drugim zaslužek (morda le priporočilo ali namig brezposelnemu prijatelju, če poznate nekoga, ki bi ga verjetno zaposlil). Če hočete ljubezen, jo dajajte vsem živim bitjem, ki vas obkrožajo, ipd. Empatija je višja oktava od sočutja, ki se razvija z dušno dobroto. Nesebično služite svojim najbližjim in nemočnim: otrokom in ostarelim. Šele ko poskrbimo za ožji krog naših najdražjih, se lahko odpremo svetu in nudimo nekaj, kar prispeva k izboljšanju kvalitete življenja. Bog Shani – Saturn, ki je znan kot bog pravice, učitelj, in predstavlja tudi red in čas, nas za to bogato nagradi za naše dobro preteklo delovanje – iz tega in prejšnjih življenj.

Besedo karma namreč prevajam kot delovanje (ker je to najbližji pomen). Napačno je razumeti, da nas karma kaznuje, saj nas božanski, pravični učitelj ne kaznuje; kaznujemo se sami, ker nismo pravilno delovali ali pa sploh nismo delovali takrat, ko in kot bi to morali po moralnih in etičnih načelih. Ker je to bog časa, je pomembno, da v roku opravimo določeno nalogo. Ker je to bog reda, nas uči postavljanja prioritet po vrstnem redu – začeti prave stvari ob pravem času. In ker je to bog učitelj, bomo lahko spoznali svoje močne točke, svoje darove, potenciale in izboljšali svoje šibkosti in pomanjkljivosti ter se izboljšali na podlagi svojih izkušenj, ki jih doživljamo v tej fizični inkarnaciji.

Z ljubeznijo,
Aleksandra Winkler Drole

Odlomek iz knjige 36 KARMIČNIH CIKLOV

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem