Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Karmični cikel od 31.12. do 9.1.2020

TanteTati / Pixabay
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

ZNAČILNOSTI

Dokončanje prve faze projekta; priznanje pridobljeno s trdim delom in vztrajnostjo. Konstruktivna energija, kreativna sposobnost, pogum in samozavest.Konflikt je v tem času običajen in nastane med čustvenim hrepenenjem, da bi izkazali pogum, kreativno moč, samozavest na eni strani in praktičnim, razumskim delovanjem, pri izvedbi teh energij na drugi strani.

POZITIVNA POLARITETA

S ponosom opazujete napredek pri vašem ustvarjalnem delu. Čeprav se zavedate, da bo potrebno vložiti še veliko truda. V tem času je pomembno, da ste praktični in kreativni. Ustavite se sredi svojega projekta (kot popotnik sredi poti, da preveri smer na kompasu) in kritično ocenite, kako vaše delo napreduje. Spoznajte vaše notranje gonilo ustvarjanja, ki vam nudi najboljše možnosti materialnega preživetja – zaslužka. Vaša božanska kreativna moč, je kot ogenj, ki neuporabno surovo živilo spremeni v užitno – kuhano in okusno jed. V tem času je še posebej pomembno, da ocenite okoliščine, preverite svoj projekt v prvi fazi nastajanja. Odpočite si, da premislite, presodite vse, kar ste začeli in ocenite možen izid.Dopustite kreativni, božanski energiji, da opravi delo transformacije ideje v fizično realnost. Naj kreativna moč v vas gori in nikar ne puščajmo predolgo nedokončanih stvari, sicer bi naša kreativna moč pošla, ogenj transformacije prične ugašati. če ne dolagamo polen. Se zavedamo časa, minljivosti?! Dojamemo omejitve in jih morda tudi obvladujete. V navalu intenzivne aktivnosti, vzdržujmo ravnotežje, ohranite samozavest tudi v težkih okoliščinah. Sprejemanje iniciative je pozitivna domena tega obdobja, vendar le če ste prepričani, da jo boste lahko dokončali brez vmesnih večjih prekinitev ali opustitev ideje. Vložen trud bo poplačan, če je vaše delo – delovanje iz duše in ni pretiravanje in preseganje vaših zmogljivosti. Naj delo izvabi iz vas vaše najboljše kvalitete. Pomembno je, da ste z dušo pri projektu, da opravljate delo, ki je v skladu z vašo dharmo.Bodite tudi strastno predani odnosom s svojimi bližnjimi, domačimi in sodelavci. Nič božanskega ni v tem, da imamo veliko denarja za voljo pomanjkanja časa za družinsko življenje, hobije in najbližje. Gojite globoko, instinktivno dojemanje človeške narave in pripadnost, kot to premorejo živali v tropu, krdelu ali ptice v jati. Iščite priložnosti, da bi lahko izboljšali življenjske pogoje, tako sebi, kot svojim najbližjim v svoji okolici.

NEGATIVNA POLARITETA

Ni napredka. Zastoji in pomanjkanje praktičnosti in morda celo negativen odnos do denarja, ki mu sledi pomanjkanje. Če vam primanjkuje denarja ali pa svoj vložen trud ne prejmete poštenega plačila, potem ste na negativnem polu. Ali imate veliko idej, ki pa malo ali nič realiziranega. Morda prezirate denar ali pa se vam gnusi. Imate občutek krivde, če za svoje pošteno opravljeno delo prejmete Veliko dela, pa malo zaslužna. Pretirana pozitivnost (vedno na voljo vsem), tako, da se morda že počutite iztrošeni.Med najbolj negativne karmične lekcije se v tem obdobju izkažejo osebam, ki imajo negativen program, vzorec ali prepričanje glede denarja. Dominiranje in kljubovalnost, ljudi v tem času postavijo na negativni pol. Tema ima še vedno močan vpliv na človekov notranji svet in nagnjenost k dopuščanju, da vam vladajo temni občutki, kot so jeza, ljubosumje in pohlep, je pogosta. V kolikor niste odstranili »negativnih programov« se vaša kreativna moč spremeni v destruktivno. Nehote rušite, kar bi morali zgraditi. Sočutje se spremeni v mračni pesimizem in človek v ničemer ne vidi nič dobrega. Vase zaprtost in umikanje v »izolacijo« pred družbo, kot tudi odklanjanje družabnih srečanj, čeprav pogosto z izgovorom npr. obveznosti, kot tudi odganjanje ljudi, zaradi pretiranega nerganja in pritoževanja ali celo obtoževanja., so jasni simptomi, da prevladuje negativni pol. Pogost je tudi občutek superiornosti in v tem delovanju se vam »spremenijo« prijatelji v sovražnike. Zavedajte se svoje notranje moči, ki vas potiska k delovanju. Vendar velja razmisliti: Kako delujete? Ali nehote nekaj rušite, da bi nekaj drugega gradili.Preveč avtomatizirano delo in premalo srčnega odnosa, je značilno za negativni pol, kot tudi npr. zanemarjanje fizičnega zdravja za voljo večjega zaslužka. Notranja moč lahko deluje v obe smeri, v smislu gradnje in v smislu rušenja. Običajno je notranja tendenca tista (duša), ki ustvari zunanjo (fizično) delovanje. Vašo tendenco pa poganjajo programi, po katerih nezavedno delujete. Programi so lahko na emocionalnem ali mentalnem energijskem telesu.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK:

Ali imate radi svoje delo? Kaj si želite proizvajati ali ponuditi svetu? Ali potrebujete pri delu več podpore ali prepoznavanja? Ali ste »žrtev spleta okoliščin«? Ali je vaša produktivnost blokirana? Bi vam morda pomagalo sodelovanje z drugimi? Se vam zdi da imate priložnost za napredek na vašem delovnem mestu, ali se počutite kot da to delovno mesto ne vodi nikamor? Kakšne storitve nudite drugim oziroma si jih želite nuditi? Ali sprejemate konstruktivno kritiko? Katero službo obvladate? Kakšne praktične sposobnosti bi se bilo dobro naučiti? Imate zase visoke standarde ali jih imajo drugi za vas? Kdo ne zna ceniti vašega umetniškega čuta ali perfekcionizma? Za kakšno delovno mesto ste preveč ali premalo kvalificirani? Ali ste potrpežljivi in strpni do drugih? Ali je delo za vas kot meditacija ali sledenje duhovni poti? Ste deloholik? Se počutite, kot da ste izbrali napačen poklic? Potrebujete morda dopust?

KARMIČNA LEKCIJA: Izmenjava energije.

Karmični cikel od 31.12. do 9.1.2020 1
dav
Dobro plačilo za dobro opravljeno delo. Preverite svoja pričanja, vzorce ali programe, ki vas potiskajo v obilje ali pomanjkanje.V tem ciklu se soočamo z dejstvom, da je denar potreben za naš fizični obstoj. Vsi negativni miselni vzorci, prepričanja in programi, vas potiskajo v bedo, pomanjkanje ali pa se za dober zaslužek odpovedujete družinski sreči in skrbi za zdravje. V tem obdobju se ustavite in preglejte, presodite vaše finančne namene in materialne cilje. Ne precenjujte se. Če se iz zdravstvenih razlogov prisiljeni v počitek ali mirovanje, imate sedaj dovolj časa za razmislek in poglobljen vpogled v svoje do sedanje delovanje. Podobno je tudi z izgubo delovnega mesta ali poslovnega sodelovanja. Vročekrvnost in borbenost nista primerna. Z diplomacijo in introspekcijo se dosežejo boljši rezultati. Za marsikoga pa bi ta čas veljal pregovor: »Bolje odnehati, dokler je še čas, kot pa vztrajati v negativnih okoliščinah«.V tem času občutite zadovoljstvo pri delu, ki ste ga začeli. Deležni ste pohval, priznanj in poštenega plačila. Navdaja vas zagnanost in volja, pa brez precenjevanja – brez »napihnjenega ega«.Z ljubeznijo za vas, Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Linearni čas

Linearni čas

Numerološka napoved 17. 6. 2021

Numerološka napoved 17. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem