Kdo je Braco?

Začetnik gibanja in Bracov učitelj je bil Ivica Prokić. Braco je zapustil poslovni svet in našel svoje poslanstvo, mir in srečo v novem gibanju.

Enostavno je naredil to, kar mu je narekovalo srce in njegova visoka zavest. Večini, ki se sreča z njegovim pogledom ali glasom pusti neizbrisan vtis, saj je njegov nivo duhovnega zavedanja na zelo visoki ravni. Skozi Braca lahko spoznamo, kako mora človek živeti, da ga ničesar ne spravi s poti, ki mu je namenjena.

Bracov pogled

Braco deluje skupinsko, ne posamično. Ob srečanju z Bracom doživimo posebne občutke energije, ki se kažejo kot toplota, mir, veselje, zamaknjenost, solze…, različno pri posamezniku, kar je odvisno od nas samih, da se za to čisto energijo – ljubezen odpremo in jo sprejmemo. Namesto otrok in vseh, ki sami ne morejo priti na srečanje z Bracom, lahko s sabo vzamejo njihove fotografije. Braco svetuje vsem, ki imajo zdravstvene težave, da ne prekinejo eventuelnih terapij.

Bracov glas

Kadar Braco osebno ni prisoten, lahko poslušamo njegov glas, preko katerega prehaja energija in sporočilo v nas. Učinek je podoben pogledu.

Srečanja se lahko udeležijo odrasli nad 18 let, nosečnice pa le do tretjega meseca nosečnosti!

Kje vse Braco deluje?

Največ ga lahko srečamo v centru na Srebrnjaku v Zagrebu; v Ljubljani, Rogaški Slatini in Opatiji; v zadnjem času pa veliko potuje tudi po svetu, kjer ima srečanja v Ameriki, na Japonskem, Danskem, v Avstriji, Nemčiji, Švici, Makedoniji, Madžarski, …

SREČANJE Z BRACOM bo 2.7.2014 v Rogaški Slatini, vsako uro od 8h do 17h.

Več: www.izvir.com

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: