Horoskop

Letni horoskop 2017 Bik

Obljublja vam precej zanimivo in pestro življenje. Ob tem pa boste imeli dovolj priložnosti tudi za počitek in uživanje v vaših priljubljenih aktivnostih, ki jih lahko predstavlja tudi poležavanje v vašem najljubšem naslanjaču. Dovolj bo časa tudi za kak piknik z ljudmi, ki jih imate radi. Le nekje v ozadju se vam bo zdelo, da se lahko pojavi nekaj nepričakovanega, kar vas lahko malce spravi iz tira. Zaupajte, da bo vse dobro, pa se bo dobro izšlo.

Skozi vse leto vas lahko vodijo pretirana pričakovanja. Nič ni čudno, saj so vam planeti precej lepo svetili v preteklosti in ste se morda že navadili na več dobrega kot mnogi drugi pripadniki zodiaka. Zlasti v februarju in avgustu se vas zato lahko poloti precejšen nemir. Poskrbite za sprostitev in se obdajte z dobronamernimi ljudmi, ki vam bodo v podporo.

Ljubezen in partnerstvo

Zaradi vaše blage narave vas imajo ljudje radi. V letu 2017 boste imeli precej priložnosti, da svoj partnerski odnos še izboljšate. V kolikor ste samski, pa se v ugodnih obdobjih odpravite med ljudi in tam poiščite nekoga, ki vam bo ogrel srce in dušo. Ugoden čas za ljubezen in partnerstvo je predvsem od aprila do junija, v septembru in v prvi polovici oktobra.

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju se ni bati kakšnih večjih pretresov, če znate ravnati z denarjem. Če ne znate, vam priporočam, da se čim prej naučite veščine, saj se zna zgoditi, da vas zapelje nepremišljen nakup. Ta vas lahko dosti stane. Zlasti v zadnjih mesecih leta skrbno načrtujte porabo. Če ste rojeni v zadnji dekadi, pa pazite, da ne razjezite koga v službi, ker se lahko pozna na plači.

Poklic in kariera

Na poslovnem področju si lahko obetate kakšno spremembo v februarju ali v avgustu. Bolj kot napredovanje, je verjetna premestitev na drugo delovno mesto ali sprememba postopka dela, ki ste ga bili vajeni. To je za vas lahko prava travma, zato se že na začetku leta odločite, da boste odprti do novih predlog. Morebitnega nezadovoljstva pa nikar ne prenašajte na domače. Dom mora ostati vaše varno zavetje pred spremenljivim zunanjim okoljem.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !