Letni horoskop 2017 Devica

Letni horoskop 2017 Devica

Letni horoskop 2017 Devica napoveduje, da je pred vami lahko zelo srečno in uspešno leto, v katerem vam bodo planeti ponujali obilo možnosti, da postanete, kar si želite biti. Ne le to. Dobili boste priložnost, da ponovno zadihate s polnimi pljuči in počnete več tistega, kar vam dosti pomeni. Vaše vrednote bodo prišle do izraza in lahko boste zastavili življenje na svojih v srcu zapisanih zakonih. Le nemir v sebi ukrotite, pa se bo vse odlično izteklo.

Na preizkušnji boste predvsem v februarju in avgustu, ko se vam bo zdelo, da težko razberete kaj drugi želijo od vas. Zdelo se vam bo, da se nekaj kuha v ozadju, a nikakor ne boste mogli stuhtati, kaj natančno se pripravlja. Ohranite trezno glavo in dobre živce ter poskušajte verjeti v dobro v ljudeh. Le tako boste lahko ohranili zdravje in se vsemu skupaj nasmejali. Izzivi naj vam pomagajo do osebne rasti in lepšega življenja.

Ljubezen in partnerstvo

V ljubezni in partnerstvu se lahko izkaže, da boste morali malce popuščati, če boste želeli biti srečni. Sicer se vam obeta sreča na tem področju že v januarju ter od avgusta do oktobra. Le rojeni v sredini znamenja se boste morda morali prej pogovoriti s seboj, kaj sploh pričakujete od odnosa in kako ga speljati. Malce se prilagodite, pa boste dobro zvozili. Zavedajte, da je sreča v dvoje pomembnejša od reda v hiši.

Denar in finančne zadeve

Če komu v zodiaku letos ostala znamenja zavidajo srečo na finančnem področju, ste to vi. Že od konca preteklega leta igra uvertura, letošnje leto pa vas bo veliko bolj bogato obdarilo. Zato se kar odprite in morda celo ozrite okoli sebe. Vrata priložnosti za denar se za vas na široko odpirajo vse do sredine oktobra. Prikažejo se lahko v obliki napredovanja, povišanja plače ali kakšnega nepričakovanega darila.

Poklic in kariera

Poslovno področje letos za vas ni najpomembnejše. Če ste zaposleni, se boste morda morali malce prilagoditi novi situaciji v podjetju. Zlasti februarja in avgusta se lahko pripravlja kakšna zadeva, za katero boste mislili, da je ne morete sprejeti z odprtimi rokami. Bolj kot posel, pa bo za vas pomembna družina. Ne bodite prestrogi in prisluhnite, če pride do kakšnega nesoglasja. Kmalu bo minilo.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here