Horoskop

Letni horoskop 2017 Dvojčka

Letni horoskop 2017 Dvojčka pravi, da bi se spodobilo, da bi si leto 2017 zapomnili po mnogo dobrega. Zvezde se vam namreč lepo nasmihajo na mnogih področjih in prav bi bilo, da bi se odločili, da bo to leto vaše najboljše leto doslej. Najlažje boste izkoristili čas do oktobra, saj se zatem nekatere priložnosti za vas začnejo zmanjševati. Da boste priložnosti lahko dobro izkoristili, se boste morali naučiti discipline in vnesti malce več reda kot si želite. Zlasti je to lahko za vas malce večji izziv, če ste rojeni okoli polovice ali v zadnji dekadi znamenja dvojčka.

Letošnje leto vam bo postreglo z mnogimi priložnostmi v obliki novih znanj in novih stikov z različnimi ljudmi. Vse to vas bo obogatilo in vam dalo nov zagon, ki vam bo v pomoč pri vaših načrtih za prihodnost. Če se morate ob tem malce spremeniti, za vas ne bi smelo predstavljati težave. V novi preobleki boste dobesedno uživali.

Ljubezen in partnerstvo

Ena najpomembnejših tem letošnjega leta za vas bosta ljubezen in partnerstvo. Imate odlične možnosti, da se zabavate in ob tem spoznate tisto pravo osebo, ki jo morda že dolgo iščete. Če ste v partnerskem odnosu, pa naj vas ne zapeljejo flirt in ne prav nedolžno spogledovanje izven vajinega odnosa. Ugoden čas za ljubezen in partnerstvo bo v valovih vse do jeseni.

Denar in finančne zadeve

Upala bi si trditi, da denar letos ne bo najpomembnejša stvar v vašem življenju. Sicer pa je na mestu vprašanje: »Kdo bi se z njim ukvarjal, če pa je na prvem mestu ljubezen?«. Ni verjeti, da bi si na tem področju letos bistveno opomogli. Najlepše možnosti za dodaten zaslužek ali višje plačilo za svoje delo imate od junija do avgusta. Če pričakujete napredovanje, je v tem času možno tudi v finančnem smislu.

Poklic in kariera

Na poslovnem področju se vam lahko zgodi, da bo nekdo popolnoma skritiziral ali ignoriral vaše načrte v februarju in marcu. Tudi sicer je na mestu opozorilo, da v zadnjih mesecih leta ostanete malce bolj pozorni na delovnem mestu. Izognite se prepirom in poskušajte poslušati sodelavce, čeprav vam njihove zamisli morda ne bodo všeč. Bolje se boste počutili. Vmes pa le uporabite svoje možgane, saj jim lahko zlasti v februarju in avgustu predstavite zamisel, ki jim bo zaprla usta.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tagi
Pokaži več

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !