Horoskop

Letni horoskop 2017 Kozorog

Letni horoskop 2017 Kozorog vam sporoča, da se boste še nekaj let učili od vladarja popolnih sprememb, ki od vas ne zahteva nič drugega kot le to, da dobro pogledate vase, poiščete kakšno svojo slabost in jo preobrazite. Letos ste na vrsti, če ste rojeni v sredini znamenja. Čeprav proces ni prijeten, prav zaradi njega morda že zdaj vidite koristi zase in svoje življenje. Obeta se vam spoznanje, kako do boljših odločitev. Ne zamudite priložnosti!

Osebna rast je naporna reč. Še veliko bolj osebnostna preobrazba, ki jo intenzivno doživljate prav vi. Vaša glavna naloga letos je, da čim bolj sproščeno pogledate svoje življenje in svoja ravnanja. Bodite kritični do tega, kar počnete. A ne ostanite tu. Imate odlično priložnost, da nekaj pri sebi spremenite. Takrat se bo vse obrnilo v povsem nasprotno smer. Postali boste veliko bolj gibki in življenje bo lažje.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo v letošnjem letu nista glavni temi, ki bi močno trkali na vaša vrata. Seveda so planeti tudi za vas pripravili ugodna obdobja, ko si lahko obetate nekaj več sreče v objemu ljubljene osebe. Najboljši čas se vam obeta v januarju, od aprila do junija in v decembru. Da bosta srečna in se bosta še dolgo lepo razumela, ne pozabite spremeniti nekaj pri sebi, preden kaj podobnega zahtevate od partnerja.

Denar in finančne zadeve

Na finančnem področju si lahko obetate podobno stanje, kot je bilo v preteklih letih. V zadnjih dveh mesecih leta se lahko situacija sicer nekoliko izboljša, vendar vedite, da počasi prihajajo leta, ko bo tudi za vas posijalo sonce. Trezno glavo pri denarju obdržite predvsem v februarju in avgustu. V kolikor investirate v bolj tvegane naložbe, bodite zlasti v tem času zelo zmerni in pazljivi. Vlagajte le tja, v kar ste sto odstotno prepričani.

Poklic in kariera

V letu 2017 se vam obeta nova poslovna povezava. Boljše odnose, kot jih boste imeli z ljudmi, bolje se vam bo godilo. Pri tem pa ne bo šlo vse čisto gladko. Če boste znali prisluhniti in izluščiti bistvo, lahko spoznate dolgoročnega zaveznika, s katerim bosta v prihodnje ustvarila zelo uspešno podjetje ali posel. Le nikar ne nasedajte pravljicam in obljubam o hitrih in visokih dobičkih.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tagi
Pokaži več

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !