Horoskop

Letni horoskop 2017 Lev

Letni horoskop 2017 Lev vam sporoča, da lahko pričakujete zanimivo leto. Takšno, ki vam lahko prinese ogromno dobrega. Zdi se, kot da bi se planeti odločili, da se bodo letos intenzivno ukvarjali z vami. Skozi nekatere omejitve, ki jih ne želite priznati, vas bodo okoliščine prisilile, da nekaj pri sebi temeljito spremenite. V kolikor se že več let ukvarjate s seboj, s svojo osebnostno in duhovno rastjo, vam bo leto pisano na kožo. Če pa se šele spogledujete z njima, boste spoznali, da pot do sreče in uspeha vodi skozi disciplino in bolj odprto sprejemanje drugačnosti.

Glavna tema leta ste torej vi. Uvertura se začenja v februarju, končno podobo pa bo dobilo vse skupaj avgusta. Takrat se lahko pojavi partner, poslovni partner ali neka druga oseba, ki je ne boste mogli spregledati. Od vas bo zahtevala nekaj, kar bi najraje zanikali ali si pred tistim zatisnili oči. Uprite se želji, da bi pobegnili ali poskušali nadvladati situacijo. Sprejmite izziv in ga uresničite kot znate le vi!

Ljubezen in partnerstvo

Leto bo za vas zelo ugodno, če se želite resne in trajne ljubezni. Osrečujoče partnerstvo zahteva resnost in odrekanje lastnemu negativnemu egoizmu. V kolikor ste pripravljeni, imate zdaj resnično odlične možnosti, da spoznate nekoga, s komer bosta srečna. Če pa ste v resnem odnosu, bo vajin odnos lahko letos le še lepši.

Denar in finančne zadeve

Tudi na finančnem področju si lahko obetate precej stabilnosti. Obdarjeni boste z dobro presojo, ki jo uporabite tudi pri denarju. Le nikar nesmotrno ne zapravljate, v kar bi vas lahko zaneslo predvsem februarja. Tudi skozi preostanek leta ne boste imuni na lepe stvari, zato dvakrat premislite, preden zapravite denar, s katerim bi si lahko privoščili kaj, kar vam več pomeni. Najboljši čas za dodaten zaslužek vas čaka od julija do polovice oktobra.

Poklic in kariera

Na poslovnem področju ne pretiravajte z obveznostmi. Če boste svoje aktivnosti pametno načrtovali, vam bo ostalo dovolj časa za tisto, kar obogati vaše življenje. Zavedajte se, da bo svet obstal in se vrtel dalje, četudi ne boste vse svoje energije vložili v svoj poslovni uspeh. Z osebno rastjo, boste morda ugotovili, da bi radi počeli še kaj drugega ali drugače.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tagi
Pokaži več

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !